reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Dolcia- wszystkiego najlepszego i jak najszybciej Milanka przy sobie:))
Izuniek- Gratuluje zębolka:)

A u nas w końcu po remoncie, zdążyliśmy przed Wojtusiem:D Sypialnia piękna choć maleńka, i łóżko 160x200. Mam nadzieje że dziś uda się je ochrzcić:D i trochę podgonić małego:) Tym bardziej że dziś mija 2lata od pierwszego niewinnego całusa, i od tego czasu liczymy nasz staż:)) A i mamy cały weekend zaplanowany w Zielonej ze znajomymi, może akurat tam będzie chciał wyskoczyć, w każdym razie torbę do szpitala zabieram ze sobą:D

Miłego dnia WSZYSTKIM:))

siw@-dziekuje bardzo;-) ja dzisiaj do swojego M tez mowie ze musimy chyba "porozmawiac" zeby malego pogonic :rofl2:

a czy jakies prezenty dla mnie tez beda??:-D;-):rofl2:

KOCHANE czy wy sie bawicie w jakies wysylanie zgloszen na "darmowe probki"
??

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie :-)

jestem z Zielonej Góry (dokładniej Jędrzychów) i termin porodu mam na 14 stycznia 2012.
Mam prośbę do mam które się już rozpakowały aby napisały jak przebiegł ich poród w szpitalu w Zielonej.
Będę rodziła w Zielonej z wynajęta położna ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej, będę wdzięczną za każdy post (każda informacja będzie ważna).

Życzę wszystkim brzuchatkom, słońca na niebie, pogody ducha i szczęśliwego rozwiązania.

Kasia_ZG-Witaj i wszystkiego naj z okazji imienin:-):rofl2: ja jezcze nie rozpakowalam....a z kim bedziesz rodzila??( jaksie nazywa ta polozna) mi tu dziewczyny pisaly ze to strata pieniedzy....kolezanka ktora rodzila 2 tyg temu powiedziala ze ona nie miala prywatnej a miala taka extra opieke ze w szoku byla.....ja sama wczoraj bylam na spotkaniu z polozna....i powiem Ci ze ona sama dala mi do zrozumienia ze to nie jest konieczne....ona bedzie od tego by Ci mowic kiedy przec i ewentualnie pomasowac plecy...a polozna i tak dostaniesz pozniej z urzedu.
ale to Twoja kasa i Twoj wybor ;-)

Juhu,
Noooo Madzioszka - w końcu odzew! Super, że wszystko ok :)

vii - może zębisko idzie znowu stąd ta nocka kiepska?
a Bolowego zęba jak nie było tak nie ma i ja tam nic nie widzę w tym temacie :| chociaż ostatnio wydaje mi się, że częściej i mocniej gryzie - może go coś gilga tam?

sallis, kordek - ale mnie podbudowałyście z tymi niekapkami :) w takim razie nie będę mu tego wciskać :)

sallis - skoro tak mężu zaleca to zapraszam na spacerek do mnie :) choćby codziennie :)

kordek - zdrówka dla Zuzki!

Izuniek - gratuluję pierwszego zębiska :) a coś mi się kojarzy, że pediatra orzekła że do tego jeszcze daleko... czy się mylę?

Dolcia - najlepszego :)

Kasia_ZG - pytaj konkretnie co Cię interesuje, bo to jak przebiegają porody to szeroki temat :) nie zmieściłoby się na 1 stronie ;P Generalnie jest pozytywnie :)
Powodzenia i szybkiego porodu życzę :)

Beti - do tablicy - co z Tobą?

U nas i rano i wieczorem mleczko piło się ze słomki :) Fakt, że nie wypił wszystkiego ale nie wiem czy ma to związek ze smoczkiem/słomka czy czymś innym. Aha i zapomniałam mojego synusia pochwalić wczoraj za full zestaw na nocniczku :)
Miłego i dłuuuuuuugiego weekendu :)

dzięki dziewczyny za dobre rady, jakoś wychodzimy na prostą z tą laktacją, piję herbatkę laktacyjną i dożo wody, w każdym razie Julcia je spokojniej i odstępy są już dłuższe :)

nie zdążyłam dokładnie nadrobić co tam u was ale gratulują ząbków i życzę zdrówka potrzebującym :)

A ja na krótko się tylko przywitam :) hej!
i szybko pożegnam lecę spac-jakoś mnie sen szybko złapał. Spokojnego weekendu-znowu tak ten czas zapindala :p

reklama
katoryba - gratulacje dla Bolusia! zuch chłopak :) mi się czasem też uda złapać, jaką ja mam radość wtedy :) a o ile mniej czyszczenia prawda? ;)
i odpowiem w imieniu Beti - netu chyba nadal nie ma, jakoś od niedzieli :(
a w przyszłym tyg na pewno skorzystam z zaproszenia :)
dolcia - najlepszego!
a darmowe próbki, ja w każdej ilości ;) gdzie tylko zobaczę to się rejestruję ;)
izuniek - Lence gratulujemy jedynki :)

Buziaczek dla Elizki :*:*

Do góry