Beti1986
Fanka BB :)
dolcia jasne, ze to mozliwe. moze byc tak nawet, ze skurcze dlugo sie nie pojawia po odejsciu wod albo w ogole i trzeba dac oxy.
cosa moim zdaniem nie sluchaj w ogole jakichs komentarzy na temat spania z dzieckiem. ze niby krzywde robisz? co najwyzej bedzie pozniej ciezej oduczyc ale to tak jak z butelka przed snem czy smoczkiem do uspokajania, trezba bedzie znalezc metode i kilka dni sie przemeczyc. my tez spalismy z mlodym kilka miesiecy tylko, ze bylo nam juz bardzo niewygodnie bo sie rozpychal i poprostu musialam go przeniesc do lozeczka
gdyby nie to to nie wiem co by bylo
ile ja sie nasluchalam kazan na ten temat i te spojrzenia z politowaniem, ze co ty wyrabiasz
najgorsze byly komentarze osob, ktore.... nie maja dzieci i cos tam uslyszeli i sie im wydawalo, ze wiedza najlepiej. pamiatam, ze jak urodzilam to bylam w szoku, ze tyle mam daje rade odkladac dzieci do lozeczka ale ja tego nie robilam bo mnie to przeroslo. no i lubilam spac z moim okruszkiem poprostu.
cosa moim zdaniem nie sluchaj w ogole jakichs komentarzy na temat spania z dzieckiem. ze niby krzywde robisz? co najwyzej bedzie pozniej ciezej oduczyc ale to tak jak z butelka przed snem czy smoczkiem do uspokajania, trezba bedzie znalezc metode i kilka dni sie przemeczyc. my tez spalismy z mlodym kilka miesiecy tylko, ze bylo nam juz bardzo niewygodnie bo sie rozpychal i poprostu musialam go przeniesc do lozeczka