reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
dolcia dziś akurat miałam bunt i nie spacerowałam, po południu dziś też raczej mąż wyjdzie, ale tak to wychodzę między 9 a 10 i między 15 a 16 :) zielona gondolka, jasnozielona :)
z Agrestowej to kojarzę jedną ciężaróweczkę- panią od żółtego garbusika (w każdym razie charakterystyczny) ale Jej tak na moje oko to jeszcze trochę zostalo ;)

siw@ - mi dół brzucha ciągnął już dosyć długo przed porodem i główkę miał nisko już od 33 tc ,także coraz bliżej :) nie bój nic - dasz radę - zobacz ile kobiet rodziło - to jest do przejścia :) i szybko się zapomina :)
wytrwałości we wstawaniu życzę :)

Bolo zasnął o 11:45. raz zajrzałam (bo słyszałam stękanie) a on stoi bez spodni i jednej skarpetki - nie wiem jak to zrobił :) oczywiście było kupsko. Przebrałam - położyłam znowu. Za jakiś czas znowu stękanie. Znowu kupsko. No i po 2h śpiewania, stękania, wołania, wstawania, rozbierania się, ślinienia łóżeczka itd zasnął. Tak więc nie ma sensu kłaść go tak wcześnie. Chyba przechodzimy jednak na 1 drzemkę. No ale spacery z większymi grupami nam odpadają bo macie wcześniejsze pory :(

nnita to Ty chyba jestes z tych nr z ktorych ja nikogo nie znam... jakis przedzial numerowy chociaz bys podala a nie sie tak ukrywasz:-D....a mowisz o tej Pani z garbusika z bialo-zielonego bloku??

siw@ ja mam tak samo...tez mnie w dol ciagnie....i coraz ciezej sie rusza....

Ostatnia edycja:
nnita no wlasnie...z tamtych blokow znam tylko jedna dziewczyne....Gosie....ona Maxa ma i niedawno jej sie 2 synek Fabian urodzil...bardzo fajna dziewczyna...
ale o tej z garbusa to pojecia nie mialam.....co to sie na tym swiecie wyprawia:eek:...z balkonu mam na nia "oko":-D a nie wiedzialam ze w ciazy...

a rocznikowo kochane jak jestescie?? bo ja 80

reklama
Do góry