reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dla ślicznej Nadii gratulacje ogromne! a to zdolniacha!

dolcia zapraszamy na spacer w celu weryfikacji ;) chodzimy róznie nieraz grupowo sie udaje zgrac wiec poznasz szlaki spacerowe ;) a zacisze piękne osiedle kolorowe i zielone-park itp

reklama
anias - ale czaaaaad :) buziak ogromny dla Nadusi za ten wyczyn. Dawaj szczegóły i jakiś filmik wrzuć :)

emri - no ja też nie trzymam się stałej pory, czekam na pierwsze oznaki zmęczenia ale dzisiaj chcuałam wyjść przed 12 na spacer i co? i jajco ;P

Dzisiaj nabyłam dla Boliniego cymbałki :) ale ma radochę z nich :) pałeczki oczywiście najlepiej by było cały czas gryźć, ale jak się przypomni do czego służą to daje radę :) polecam :)

hej ho lachony :)

Anias - brawo!!! to co rozumiem ze nastepny spacer to Nadia za raczke bedzie szla :) kiedy sie umawiamy? :)

Katoryba - ciekawe jak dlugo wy wytrzymacie z cymbalkami ;) przypomnialo mi sie jak ostatnio bylam z mama w smyku i ona zobaczyla taki mloteczek, ktory przy uderzeniu piszczy, i do mnie "oooo rafal mial taki sam mloteczek i go uwielbial, musimy koniecznie majci go kupic" i po chwili namyslu..."a nie, wlasnie sobie przypomnialam ze mnie to strasznie wkurzalo jak non stop tym walil, nie kupuj tego" ;)

dolcia- blok równolegle do kokosowej(sklep valdii) :)

Wiiielkie brawa dla Nadi -bystra dziewucha-dążyła do celu i go osiągnęła-Super :)

ależ naprodukowały, czytam i czytam i końca nie widać ;)

anias
- moje gratulacje!!! zdoniacha z Nadii nie ma co :)
szczęśliwa - poproszę przepis na biszkopty, bo jakoś nie wpadłam, że mogę sama upiec ;)
oleczka - ominęło Cię w zasadzie niewiele, bo byłyśmy tylko we trzy :) ale też się nagadałyśmy i było fajowo :) standard od 11-14 :)
Katoryba - nienawidzę usypiania dwugodzinnego :/ robię tak jak Emri - czekam aż padnie ;) właśnie dziś o 21 dopiero baterie jej się wyczerpały, ale to dlatego że w dzień więcej pospała. I liczę na to bardzo, że dzięki temu noc będzie lepsza :) nadzieja umiera ostatnia ;))

powariowały baby i się wszystkie w grudniu rodziły ;) imprezkę zróbcie :]

u nas poszedł dziś biszkopcik ;) jaki był pyszny - szaleństwo :)

buziole dla Hanusi :* :*

Może to normalne ale mnie zastanawia czy dziecko juz 5-miesięczne ma czy powinno spac prawie cały czas.
Chodzi mi o to że jak zbudzi się ok 7:00 to czuwa tak do ok 10 pada i śpi z godzinę. Potem idę na psacer i śpi godz. lub w domu bawię z 1,30 min. I śpi z ok 2 godz. potem czuwanie z dwie godziny i pada tak ok 16 i śpi do 19-20-karmienie i śpi znowu do 24 i w nocy pobudka 3-4 rano i znowu ok7.
Może namotałam :) ale zastanawia mnie to czy wszystko ok?

witajcie, widzę ze zacisze się rozrasta coraz prężniej :)
anias - super, gratulaski :)

laseczki, coś mi się z pokarmem dzieje albo to jakiś skok u córci bo jakby jakieś braki były i jej nie starcza, kurcze jak to rozbujać macie pomysły wieczorne karmienie to taka walka już trzeci wieczór a w ciągu dnia ogólnie i w nocy jest ok, jak pobódzić tą laktację macie sprawdzone pomysły albo jakieś dobre rady

ale jaja wyszly:baffled:
dostalam namiar na polozna ze ponoc fajna babka itd.....dzwonie do niej pierdu pierdu no po glosie taka sympatyczna sie wydala...a sie pozniej okazalo ze ona "płatna" i tera mam lipe troche bo mam ja z takich zrodel ze nie za bardzo mam jak odmowic....
baffled5wh.gif

jestem z nia umoiona na czwartek....ciekawe ile se zaspiewa
mad.gif

pluszaczek- a ulica i nr bloku??:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry