reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hejo:) Słodziutkie buziaki dla naszych chłopaków:* Bolo zaraz rok!!! A Dawidek zaraz za naszymi goni:) Dzisiaj oglądałm zdjecia jak byliśmy u Was Beti, jak Dawidek spał jak fasolka na zdjęciu rządkowym:)

Ja z innej beczki:) Mam prośbę:) Jeśli zobaczycie jakąś ofertę na tanie zdjecia to proszę dajcie znać:) Mam tyle do wywołania...a nie bardzo mam czas, zeby wyczaić coś taniego:/

Katoryba u nas Filo od dłuższego czas tak sypia...

Buziaki!

reklama
hejka...

ja z miłą chęcią na wszelkei spotkania - tylko kwestia kiedy i o której godzinie:)

Katoryba - mój Bartuś przeszedł na jedną drzemkę jakiś miesiąc-półtora po roczku, - choć takie przeplatanki, że jednego dnia spał raz, a potem ze 3 dni 2 razy zdarzały się już w okolicach roczku...tak więc wydaje mi się, że spokojnie Bolo już do tego dorósł:)tym bardziej, że ładnie i prawidłowo śpi w nocy (co do ilości godzin - 10-11godzin na noc to standart). Pozwól mu na jedną drzemkę tak w okolicach 12-13 i by potem miał ze 4godzinki przerwy do spania nocnego - to fajnie u nas grało i B spał tak bardzo długo, a nawet teraz mu się zdarza taka drzemka...dopóki nie poszedł do przedszkola to spał dzień w dzień:)2-3godziny, - ale w przedszkolu drzemka to max godzinka i mi się chłopina mi odzwyczaił. a dla mnie takie drzemki były nie raz wybawieniem by w domu zadziałać:)

Emri - ja swego czasu wywoływałam na Allegro - 100zł/500zdjęć - nie wiem czy teraz jest taka oferta, bo ostatnio to wiadomo..ale postaram znaleźć się sprzedawcę, bo jakościowo zdjęcia super - jak dla mnie lepsze od fotojockera nawet

katoryba córa jak miała rok spała raz dziennie

sallis a ja wiem co zapomniałam ale jutro sie widzimy wiec oddam cosik ;) jutro niestety bede krócej na spacerze bo musze wybyc po panne swoją ;)

katoryba - ja miałam na myśli bobostołówkę, a nie imprezę Bolcia :)

ale tak przy okazji to powiedzcie mi jak to jest z biszkoptami? od kiedy mogę dawać młodej? i czy mogą być takie normalne (czyt. tanie) czy mają być te dla dzieci specjalne? bo na opakowaniu jest niby 7 miesiąc, ale wiem że dawałyście chyba wcześniej?

emri - ja codziennie śledzę takie oferty więc jak coś się trafi to dam znać :) dziś nie było w każdym razie.

powiedziałam D., że umówiłam się z Wami na 9, więc na 11 powinnyśmy się wyrobić ;)

i jeszcze tylko buziaczki dla Dawidka :* :*

DOBRANOC!!!

Za wczoraj - BIG :-* dla Dawidka!
Dziś - BIG :-* dla Hani :)

Hej ho,

u nas bez zmian, pobudki o 1 i 4 na mleko, czyli L. coś nadrabia. Liczę, że po tygodniu takich nocek wrócę te całkowicie przespane :) Nadzieja :D
I ja za spacer wczorajszy dziękuję, dawno tak długo nie byłam poza mieszkaniem :p
Miłego dnia dziś dla wszystkich! Ciepło pozdrawiamy :-)

Juhu,
Dzięki za odp. w sprawie snu. Zobaczymy jak to u nas się rozwinie.
Ja też się przyłączam do prośby emri o foto. Też szukam od jakiegoś czasu ale nic ciekawego nie widzę.

sallis - aaaaa bobostołówka :) no właśnie ciężki temat bo boba w różnym wieku :/ no chyba, że jak podrosną :)
co do biszkopta to ja dawałam jak Bolo miał pół roku. Na początku dawałam tylko takie te duże pepitki chyba czy jakoś tak, bo się bałam że całego małego włoży do buzi.

outstanding - mi pasuje każdy z tych terminów

Hanik viiwowy :* :)

Bolo śpiewa w łóżeczku, ciekawe kiedy zaśnie...
Miłego laseczki

Buziak dla Hani;)

Outstanding ja niewiem bo mnie siostra chce nawiedzic i niewiem jeszcze kiedy dzisiaj sie dowiem;)

Co do biszkoptow ja dawalam od 4 miesiaca jakos

reklama
W sprawie zdjęć... Dziś do północy w Empikfoto ja mam 25% rabatu na 10x15 gdy jest powyżej 100 sztuk w zamówieniu. Niestety trzeba by było to z mojego konta zamawiać, czyli albo ja musiałabym mieć te zdjęcia na swoim kompie albo ewentualnie użyczę Wam dostęp do mojego konta... Kwestia tylko czy Wam się to opłaca finansowo :) może jeślibyście się w jedno zgrały zamówienie to by było baaaardzo dużo zdjęć...
Ja wczoraj wysłałam ponad 500szt i zapłacę ok 150 zł...

empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe

Do góry