reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

no jak w zimnice tyle nas spaceruje na na wiosne chodnika zabraknie ups....dzis juz zabrakło :D

d. jest zachwycona potwierdzam a jaka cudna smieszka!

zawalka kup chusteczki na plamy i takie mydło niemieckie z rosmana na plamy plus vanisch -zejdzie nawet marchewka!

marzena to tescie sie dobrali bo i u nas whisky i... piwko ;)

sallis zapraszam do mojego wariatkowa poznej razem skoczymy gdzie trzeba sie masować :)

reklama
ja tam sie plamami nie przejmuje, po kilku praniach bledna:)

szczesliwa a te chusteczki na plamy to niby jak sie uzywa? tez z rosmana? musze sie w koncu wybrac i zakupic te specyfiki:) a synus mam nadzieje, ze po dlugim spacerze dzis nie zmarzl jak wczoraj co?

sallis no czasem go na golasa karmie ale to rzadko jak akurat wietrzymy dupsko:)

vii a jak tam drugi zabek Hania? wylazi czy juz wylazl?

a jeszcze mi sie przypomniala, ze mialam napisac ciekawostke a propos mleka. mlekiem najbardziej zblizonym skladem do mleka kobiecego jest to od slonia:)

Witam późnooooooo!
Dziękuję za spacer wczorajszy-fajnie było wybrac się taka ekipą :)
sallis- dzięki za mleko :)
beti-jak tu wybrac-wszystkie mei tai śliczne
nic krótko i znikam
do juterka laski :)

witam :)
może z czasem dołączę na takie Wasze spacery, zwłaszcza że niebawem przechodzę na wychowawcze, ale moge mieć stresa jak zareagują inne mamusie jak moja Jaga włączy syrenę po przebudzeniu ;)

zaraz ruszamy do Poradni Okulistycznej na kontrolę zapchanego kanalika łzowego, zapewne Małą czeka zabieg.. w naszym przypadku masowanie i przemywanie oczka nic nie dało :( niestety..

hej laseczki,

szczesliwa - no to tatusiowie przy whiskey dobija targu ;)

zawalka - wiesz jak to jest, kandydat wybrany przez rodzicow zawsze najgorszy ;) wiec i tak sama zdecyduje

u nas dziwny katar chyba zniknal...przynajmniej nocka w porzadku i rano jak probowalam czyscic to tez nic. ale moje dziecko sie tak drapnelo na poliku ze jakby ja ktoss zobaczyl to pewnie tez bym rok wiezienia dostala ;) a cholera nie wiem czym bo pazury obciete...nie ma to jak wyjsc na 2 min do kuchni ;)

marzena sa dzieciaki co maja 3 miechy i zeba:)

vii fakt u nas tez zauwazylam, ze czasem taka woda z nosa poleci a ponizej nic i sie zastanawialam o co kaman:) a to na zabkowanie.

oleczka ja juz mam swojego faworyta, material na panel ale jeszcze maz musi sobie wybrac druga strone:)

no i my zarejestrowane na 12 grudnia na zabieg przepłukania kanalika łzowo-nosowego. Którejś mamusi dzidzia to przechodziła albo boryka się z zapchaniem? szwagierki synek musiał mieć ten zabieg wiec pobieżnie wiem z czym to się "je"..

beti
, oleczka zlecacie uszycie mei tai, dobrze rozumiem? :)

pozdrawiam :)

witam!
nnita- możliwe że tak ale rozglądam się też za używanymi :), jeszcze muszą to skonsultowac z doradcą co najlepiej(jakiej firmy)
o kurczę skomplikowana sprawa z tymi kanalikami-widzę że muszę koleżance o tym powiedzie żeby też poszła do lekarza i skonsultowała-bo cały czas ropieje mu jedno oko i czasem wygląda jak pirat po przebudzeniu-trudno mu oczko otworzyc

beti/anias- był spacer? oj noga boliii :(

Ostatnia edycja:
reklama
oleczka koniecznie niech koleżanka sprawę skonsultuje. Mojej Małej już w 3 dobie życia stwierdzono niedrożność i od tamtego czasu próbujemy z tym walczyć

Do góry