reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

czy wy powariowałyście? pół wieczoru czytam! pryyy ;)
jeśli chodzi o lody to środa do południa odpada. normalnie bym była, ale jutro 25 i sprawy urzędowe do załatwienia czekają (oczywiście że na ostatnią chwilę:/)
gogoja byłam o tejsamej porze na basenie... ale ja już chyba nie pamiętam nawet jak wyglądasz, serio nie wiem czy bym Cię poznała! o Błażejku nie wspomnę.
izuniek ja się też ostatnio nad takimi tematami zastanawiam. i jeszcze kiedy dziecko nauczy się podskakiwać :) bo śmiesznie się zbiera ale oderwać od podłoża się nie potrafi ;)
martini wielka jesteś! i myślę że dla wielu z nas jesteś wzorem, nawet z odrostami ;)
lecę spać bo się zmęczyłam tym bb dzisiaj ;)

reklama
Witam się ja
dziecko moje robi mega postępy ale za to wstaje coraz wcześniej dzis o 6 teraz bawi sie na podłodze a ja mam czas na odpisanie

Katoryba - MT uszyty jest ze sztruksu panel a pasy z tzw płótna żeglarskiego czyli bardzo mocnej bawełny :)

Aestima - witaj :D W zielonej jest punkt do nabijania nap, guzików i innych takich (przynajmniej był w tamtym roku ) Jak się idzie od Kreślarza w kierunku sądu po lewej stronie taki malutki punkt uslugowy.

Resztę pozdrawiam i podziwiam za czas na bb :)
Juz nie mogę sie doczekać jak moja Gabi zrobi sama pierwszy kroczek już jej malo brakuje :-)

Zaległe buziaki dla roczniaków i miesięczniaków :-D

ech.. no i bym siez Wami spotkała, bo z noga wcale nie tak źle, ale niestety na 9 nie dam rady. jakby była propozycja spotkania kiedyś jeszcze to jeśli w tamte rejony to dopiero po14 ja byłabym w stanie tam dotrzeć.
Miłego spotkania dziewczyny:)

szczesliwa z tym "wypadkiem" to było tak, zę koleś siedział w służbowym aucie na zapalonym silniku, ja przystanęłam, ale patrzę ze on cos tam pisze, wiec ide, a on jak juz byłam w połowie jego auta mniej wiecej to on cofa. i ja sie tak przestraszyłam, ze mi w wózek walnie, ze tak energicznie odskoczyłam z tym wózkiem i gdzieś krzywo stanęłam.Kalina nic sobie z tego nie zrobiła, ze matka jej wózkiem szarpie. na szczęście wczoraj było gorzej, a dziś jest znośnie już. opuchlizna zeszła po atacecie, dziś pobolewa, ale daję radę;)
Idę piec ciacho dla męża na dzisiejsze imieniny:)
a później wybieram sie do miasta,zobaczymy jak mała zniesie podróż autobusem..
pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
no jaja se robicie...nie dosc ze tyle czytania to jeszcze niby mam zapamietac kto i co ;)

martini - ale chyba paznokcie i odrosty nie sa wyznacznikiem kobiecosci :) jak dla mnie to wlasnie w czasie ciazy i po stajemy sie bardziej kobietami, no a ty jestes juz do szescianu ;) a kiedys przyjdzie czas ze bedziecie sobie z alcia razem pazurki malowac ;)

aestima - mi rehabilitantka polecala dawida i mrugale, dawida mamy, moze nie sa najpiekniejsze ale pewnie dobre :) w zielonej do kupienia w aptece w nowym aldemedzie

izuniek - co do butkow to teraz tez w bata sa przeceny, bylismy w weekened i nawet za 27 zl juz byly buciki

lody...no my tylko popoludniami chodzimy z wiadomych powodow ;)

sallis - ten weekend wyjezdzamy ale co powiesz na nastepny parkami na basen? ;)

siw@ - super ze masz werwe do tych sloikow, ja przez codzienne gotowanie, pieczenie itp to raczej tylko mroze i ubolewam ze przetworow nie dalam rady robic :( no ale weekendy jak troche wiecej czasu to albo goscie albo wyjazdy i jakos czas ucieka ;)

yvonne - dobrze ze nic sie malutkiej nie stalo no i ze z noga lepiej

dla pozostalych gratulacje nowych umiejetnosci a dla chorujacych zdrowka

u nas tez jakas goraczka wczoraj wieczorem, chyba zebole...

Hej ho,

Dzięki laski za wypad na lody :) szkoda tylko że ja posiedzieć spokojnie nie mogłam :p Ma się szoguna, trzeba chodzić....
MamusiuNoesi - miło było poznać i pogadać :)
Sallis - fajnie, że i Wy przybyłyście :) chwila, ale zawsze, bo rzadko jest okazja. A podskoki... zapraszam na plac zabaw koło amfiteatru, tam jest mała trampolina, Lena się ćwiczy w podskokach i świetnie jej idzie :)
Marzenko - kiedy pojawi się buźka z ząbkami w sygnaturze? :> Bata... w focusie? Ostatnio trudno mi skojarzyć sklepy... Zębów zamiast gorączki życzę!
Yvonne - dobrze, że z nogą lepiej! Jakie to pyszności dla męża upiekłaś? :) przyjemnej jazdy autobusem :)
ciekawe kiedy Lenę zabiorę w taką podróż...
Vii - body zakładamy kiedy wszystkie koszulki już w praniu :p no i do spania w gorące noce były użyte :)
Cosa, Aestima - punkt do nabijania nap itd. chyba tylko z nazwy, moją koleżankę odstawili z kwitkiem, bo stwierdzili, że sama może nabic/przyszyć napę :/ ale można spróbować zapytać... Klient nasz pan? :/
Cosa - Gratki dla Gabrysi ;) czekamy na kroczki!
Gogoja - San Remo i tak o 10 zaczęło wydawać lody, więc następnym razem może dojedziecie :)
Beti - no tak jesień i zima bez bodziaków się chyba nie obejdzie :)

Z głosów wnioskuję, ze niedługo powstanie ekipa basenowa :) Ja się nigdy nie czułam dobrze na basenie, ale chętnie bym popływała (a raczej poćwiczyła pływanie), tylko że stroju nie mam jednoczęściowego ani nie jezdże ostatnimi czasy autem (którym i tak mężu do pracy jeździ...).

Miłego słonecznego ;) w cieniu najlepiej :)

reklama
Pisze w tym temacie, bo w innym mi nie odpowiedzieli, a chciałabym wiedzieć o tym troszkę.

Czy jest tu może ktoś z Nowej Soli, kto chodził do szkoły rodzenia w naszym szpitalu? Albo do jakiejś płatnej szkoły rodzenia, ale też koniecznie w Nowej Soli? ;)

Do góry