hej
ostatnimi czasy taka produkcja że hej
katoryba wyroby przecudne a czy do MT u ciebie duża kolejka ? A czy chustę typu kieszonkę też można by zamówić u ciebie ? sto pytań do ;p Fajnie że Bolcio przekonał się do owoców
aestima jak się sprawdzi to daj znać
gratki dla synka za postępy w chodzeniu
izuniek też wydaje mi się że to od dziecka i rodzica zależy znam 4 latki które jeżdżą wózkiem (choć uważam to troszkę za przesadę ) Oby podejście numer dwa do kupienia bucików udało się
martini ja cię podziwiam na maksa ja się z jednym brzdącem nie wyrabiam
Kochana dzieci odchowasz hurtowo za jednym razem a potem będziesz leżeć i pachnieć ;p
siw jak ja ci zazdroszczę że Wojtunio umie się zająć sam sobą mój szogun ani na moment nie usiedzi dzisiaj wystawiłam kocyk i zabawki na dwór w cieniu pod drzewkiem zrobiłam sobie kawki i miałam nadzieje na pół godzinną sjestę ........ no to się nasiedziałam 10 min bo mój synuś zaczął wsuwać trawę ;p
yvone oj biedactwo, kurcze niektórzy to prawa jazdy nie powinni mieć
Mama noesi jeku ja też chcem żeby synek spał do 9 :-) a nie 5 pobudka :-(
Ja niestety z lodów odpadam o 9 Błażko idzie na drzemkę a jak go nie położę to zaśnie mi w aucie;/ bardziej pasowało by mi 10-12 może ktoś też by reflektował?
Błażko padł o 20
o 17 wybraliśmy się jeszcze na basenik na Dzonków i powiem że jestem pod wrażeniem bardzo fajnie
Kluseczka się chwilę pochlapała a w drodze powrotnej musiałam mu śpiewać co by nie zasnął bo mi odlatywał
zobaczymy jak długo pośpi