reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witam!

Gratki dla Blazejka:) a Ty gogoja nie martw sie:**
Marzenka no no i Wam gratulacje!
Izuniek przeslij troche pozytywnej mocy!
Nnita ja jade do Jeleniej pociagiem w niedziele:) to jestesmy w kontakcie:)
Vii z Hania juz ok? Ja to chyba jestem zla matka.. Majka ostatnio miala dwa razy podbite oko, kilka siniakow, zadrapan i nie wiem co jeszcze.. Ale jej sie nie da upilnowac. Musialabym siedziec jej ciagle nad glowa i nic nie robic w mieszkaniu.. A ona smiga na czworaka na na rowni z psem.. Masakra:)

u nas to chyba jednak trzydniowka byla.. Rowno dzis jak minela trzecia doba to goraczka zniknela i pojawila sie cos a la pokrzywka na buzi. Oby to to!
milego weekendu!

reklama
out sluchaj to by pasowalo na trzydniowke ale hmmm wysypka raczej pojawia sie na plecach i brzuchu. zobacz jeszcze jutro bo zwykle na kolejny dzien jest jeszcze wiecej tej wysypki:)

Juhu,
Kurcze doba jest za krótka zdecydowanie...
Dopiero co wróciliśmy z chrzcin a teraz czeka mnie pakowanie na tygodniowy wyjazd do rodzinki i jeszcze szykowanie tego co muszę uszyć na wyjeździe. Maszyna jedzie razem z nami tak się złożyło. Ech - znowu nocka zawalona...

Z tego co pamiętam:
vii - współczuję przeżyć z upadkiem - sama miałam podobne kilka dni temu - Bolo jak zwykle leciał przed siebie i nie patrzył gdzie i walnął z impetem w kant framugi. Tak jak u Was - siniak w 30sek. wielka krecha. I to w okolicach skroni. W dodatku młody prawie odleciał ale na szczęście udało mu się złapać oddech. Na szczęście chłop był w domu bo ja panika totalna - sama siebie nie poznaję w takich sytuacjach. A Ty jeszcze masz dodatkowego lokatora przecież... Obserwowałam potem każdy jego ruch. Ale goi się migusiem - już prawie nie ma śladu.

Marzena - łał :) gratki za srebro w konkursie :)

outstanding - gratki za list, niestety nie czytałam - nie miałam kiedy zajrzeć po gazetę.

izuniek - się uśmiałam z tych nocnych wygibasów Lenki :) Tobie współczuję nocek :/
Rolety? Dopiero teraz? pytałaś się o nie prawie rok temu ;P Ale... lepiej późno niż wcale ;P

sallis - Tobie nocek gratuluję :)

Odbiór.

katoryba-szalejesz z wyjazdami :0 oby pakowanie szybko zeszło i w grunce rzeczy udanego pobytu :) Dzieci chcą szybko i szybko i potem kraksa- oby takich mniej zw laszcza gdy Bolo miewa brak tchu :-(
marzena- gratulacje za konkurs- trafne zdjęcie :)
out też nie czytałam listu bo gazet nie kupuję :( ale jak sobie uchowałaś to przeczytam jak cię nawiedzę :)
vii- to też masz przeżycia w twoim stanie.Dobrze że masz wsparcie i dzielne dziecko :)

Dzień dobry:)

Dawno nie zaglądałam.
Gratki uszczęśliwionym i opanowania narywnymn:)

Izuniek i jak rolety:>? Pasują:>:D

U nas chorobowo, nabawiłam się zapalenia krtani i skończyło się antybiotykiem. Już jest w ok alej dalej czasem cherlam;/ No ale, młoda buszuje czyli wszystko po staremu w dosłowności bo znów staje 5-6:) bosko. Miłego niedzielnego popołudnia życzę:)

Cześć!

A mnie jakoś naszło na ciągłe porządki i wynoszę do teściowej wszystkie za małe ubranka itp nawet znalazłam dziś 3 rzeczy wystawiłam na nasz zielonogórski bazarek może się coś sprzeda ;)

katoryba
udanego wyjazdu do rodzinki i obyś sobię odpoczeła mimo pracy ;)Madzioszka dużooo zdrówka życzę!;*
Izuniek jak rolety pochwal się ;D?
Vii jak się czujesz i jak groszek daje się już we znaki? a no i miałam się Ciebie pytać dla groszka kompletujesz nową wyprawkę w sensie wózek łóżeczko itd czy po Hani zostawiłaś? ;)

Witam sie po dlugiej nieobecnosci:)

Nadrobilam wszystko ale odniose sie tylko do zyczen Dla roczniaka;) Synka Szczesliwej;) Duzo usmiechu zycze;)

My po jeziorku super;) Mala wyszalala sie i biegala cale 2 tyg na bosaka czy deszcze czy slonce nieszlo jej zalozyc butow;P

Za to ja nabawilam sie jakis liszajow (chyba) i cale stopy mam zaropiale swedza jak cholera, cale pachwiny wysypane i teraz doszly pachy jutro gdzies dermatologa musze znalezc bo zwariuje. Dluzej nie wytrzymam.

Pozdrawiam;)

karola współczuje i raczej nie liszajki a pewnie grzybka złapałas bo on lubi stopy i pachwiny-wspólczuje i zycze powrotu do zdrówka a póki co krople na swedzenie wez jakis fenistil by poczuc choc chwilowo ulgę

reklama
Hej!
Karolq najlepiej do dermatologa idź!
Viino jak chłopiec będzie to wymiana garderoby raczej obowiązkowa ;) a mnie ostatnio na mieście jak jestem na spacerze prześladuje nowy xlander 2012 xmove i tak mi się podoba, że aż bym drugie chciała ;D

Do góry