reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Yvonne przegon samotnosc :) zaraz poznasz wielu ludzi i tu z forum i z wyjsc z dzieckiem- zobaczysz! a zjakiej jestes okolicy?
Anias no tak podreczniki.....

Vii ja nie chce cie straszyc bo ty wrazliwa babeczka ale obserwuj miejsce po ukoszeniu- czy nie ma rumienia -czy pojawia sie gorączka , u mnie na wątku pewnym dziecko po ukoszeniu ma borelioze jako że szybko wykryte szybkie do zaleczenia....

katoryba straszne :(

dzis u lekarki taka przeprawa :( ale to na zamkniety sie nadaje ;) suma sumarum: kto podpierdzielił słonce? oddawac bo potrzebne!

reklama
Wiatm dziewczyny znowu zaniedbałam trochę bb :) , ale to z tej samotności P wyjechał do Holandii i jakoś nie mogę się z niczym ogarnąć sama maskara umrę z samotności chyba siedzę w domu nic mi się nie chce i mam doła. A przedwczoraj jak się nie mylę Noesia jak schodziła z łóżka jak pies głową w dół i siniaka sobie nabiła ...
Dobrej nocy wszystkim życzę :)

Vii - ty to chociaż masz wytłumaczenie , a ja nie a siedzę w domu z dołem częstym bólem głowy i humorem do d**Y i w ogóle ...

Ale co tam dzisiaj muszę sama się zabrać z psem do weterynarza i z małym dzieckiem ;/

A co słychać u was? jak kochane brzdące ?

Witajcie.
u nas dziś była ciężka noc. Kalinka obudziała się ok. 2 i do 4 nie spoała. tylko zabawy jej w głowie.. więc mama dziś jak zombi;)
A od rana moje dziecko ze wściekłością wszystko gryzie, wiec pewnie jakieś kolejne zęby idą.
szczesliwa oj, z tym poznawaniem ludzi to nie bardzo:/ dlatego przyznam sie szczerze, że dlatego postanowiłam do Was dołączyć na forum. Mieszkam na samym wyjezdzie z Zielonej Góry na przylep. koło urzędu celnego. nie mamy tutaj ani gdzie spacerować, do "cywilizacji" spory kawałek. nie mamy placu zabaw, gdzie mogłabym spotykać sie z innymi mamami. mąż pracuje od 8 do 18 i w sumie też nie bardzo ma kiedy zawierać znajomości. smutno tak, bo rzadko kto nas odwiedza. ale dajemy radę jakoś;)
MamusiaNoesi żeby dół szybko przeszedł!
vii szybko zareagowałaś wię na pewno bedzie dobrze:)
miłego dnia!

Hej ho,

ja trochę odżyłam, bo miniona nocka była cudna w porówaniu do pozostałych hehe L. zgubiła smoka ok 21. więc krzyk był, ale potem do 5 spała :) wypiła mleko i wstałyśmy dopiero przed 8 - RAJ :D
Muszę też pochwalić się, że L. nareszcie, z nienacka, załapała picie przez słomkę, więc wygrany kubek w użyciu :)

Dziś egoistycznie, bo szybko....
Paaa :-)

vii bardzo wpolczuje samopoczucia!! jakie to niesprawiedliwe, ze niektore ciezarne czuja sie swietnie a inne jak g... dobrze znam to uczucie jak na kacu:/ potworne. jak ty sobie dajesz rade z Hania? a powiedz mi gdzie mala tego kleszcza mogla zlapac?

yvonne widac z postow, ze brak ci towarzystwa;) trzeba bylo dac znac, ze idziesz na piknik SR to bysmy sie poznaly bo bylo nas kilka par!

izuniek brawo dla malutkiej za spanko, oby bylo wiecej takich fajnych nocek;) no i slomka w koncu zostala zaaprobowana:) a jak tam naczyniak?

laski a co myslicie o jakims wsplnym wyjsciu na basen na sulechowska z dzieciarami w tygodniu? tak w ramach rozrywki?

Hej kobitki!

beti-fajnie was zobaczyć przelotem :)
vii-mialam ten sam przypadek z kleszczem.Też r musiał zadzialać igłą. Tylko ja musialam jechać drugi raz bo źle to zrobił- dobrze ze u was za pierwszym razem poszło. Moja zlapała od psa :(
Trzymaj się - niech migrena idzie w las...
yvonne- a ja mam dzialkę w przylepie :)
izuniek- gratulacje dla L. widocznie mocno chciala pic i się zmusiła :)

Lecę mrozić truskawy puki Lilka spi :)

plamka vii jak bedzie wielkosci 5 zł to dopiero oznaka a tak nie ma co sie martwic

yvonne oj to kawałek ale zawsze mozna wsiasc w autobus i do miasta :) my spacerujemy w róznych godzinach w róznych czesciach miasta :)

izuniek gratulacje dla zdolniaszki!

mamusia noesi- dołek pewnie stąd, że po aktywnej sesji wielu przezyciach nadszedł spokój ;) usmiechu zyczę!

a u nas kolejne dwa siniaki na tapecie ;) dzieciaki na finiszu chorowania a energii za stadko mają ;)

Witam sie;)

Szczesliwa ty to sie masz z tymi lobuzami;) u nas tez co chwile cos bylo ale jakos mala sie uspokoila ostatnio (tfu tfu zebym nie wykrakala;P)

Dziewczyny powiedzcie mi gdzie moge kupic moskitiere na okno? jutro wyjezdzamy a tam nad jeziorem pelno much jest i w nocy okna nie mozna otworzyc bo juz od 4 muchy budza a tak sie okna za sloni. Tylko niewiem gdzie kupic byly kiedys w biedronce i mowilam pozniej pozniej az w koncu nie bylo;P

reklama
Do góry