reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

sallis nie pomoge bo u nas nic z oczkiem nie zauwazylam.

jeju jak zimno!!! rece mi zmarzly, mlodemu tez i az mu sie ns czerwony zrobil! szkoda, ze wynislam zimowe kurtki do piwnicy bo dzis by sie przydaly...

vii a ty co sie zabunkrowalas? starym zwyczajem do tablicy! :)

reklama
Witajcie:)

Zęby na tapecie:). Gratki za wszystkie nowe i siły przy wychodzeniu następnych.

A u nas wczoraj bawiliśmy się z mężem w hydraulików i zmienialiśmy bebechy w spłuczce, ale niestety nasze zmagania przypominały odcinek Sąsiadów. Tylko czapek na głowie nam brakowało:) Na noc garnki podstawiliśmy i dzisiaj kończyliśmy (chyba miałaś na myśli że ja skończyłem :-D - przyp. P.).

Sallis - no i kolejna elegantka u nas:). Żeby tylko chłopcy nie ciągali dziewczynki za te kolczyki;). Współczuję nocki. Z okulistą niestety nie pomogę, bo wiem tyle co Ty.

Cosa - ja teraz dałabym 350zł w prezencie, ale to raczej sprawa indywidualna. Ile kto może. Na szczęście żadne wesele nas w przyszłości najbliższej nie czeka:)

Ostatnia edycja:
Marzena, Beti spokojnej nocki dziś życzę!

sallis czekamy na zdjęcia:)
Izuniek powodzenia i cierpliwosci w ząbkowaniu:)

a my dziś aktywnie poza domem. u koleżanki w ochli byliśmy. Kalina wyszalała się z Wojtusiem. ale radochę miała. a mama uszczęśliwiona, zę w końcu wśród ludzi była:D
bardzo brakuje mi towarzystwa, wiec takie spotkania podwójnie cieszą.
a teraz zmykam do kuchni trochę popracować;)
Spokojnej nocki:)

Beti - zmarzluszki z Was :) ja się zmachalam na spacerze, a byłam raczej lekko ubrana :p najpierw wózkiem do i z biedronka przyparkowej a potem Lena dreptała po osiedlu a ja kierowałam wózkiem...
Zawalka - to dobrze, że chłop skończył ;) hehe
Yvonne - oj tak, spotkania z ludźmi docenia się o wiele bardziej, gdy jest się młodą mamą w domu z dzieckiem :)

Ja dziś mam powera, do teraz jestem sama w domu, bo teściu podupadł na zdrowiu i właśnie przyjmują go do szpitala, więc M. wpadł tylko na obiad. Zrobiłam dziś schabowe (Lena zjadla dziś obiad. Jeahhhh!!!) na dwa dni z góry, rosół na jutro własnie kończy się pyrkać na ogniu, wypucowałam brodzik prysznicowy (nareszcie! :D). Wypadałoby jezcze upiec resztę schabu, ale... Trochę relaksu się należy! Chyba zapiszę sobie w kalendarzu, że pierwszy raz w całości kąpiel Leny należała do mnie :p
To tyle ;)

dla Jagody i Lili-buziaki roczkowe!

no...troche mnie nie było....ale co wpadne doczytam to ciage cos!

zawalka fajnie było z okna zobaczyc! hehhee

my teraz mamy na tapecie afty-córa z przedszkola przyniosła połowe grupy wywiało , wiec syn od niej od razu podłpał i sie bujam z jęczydłami ;)

Dzień dobry wieczór:)

Ogłaszam, że kiepskie zasypianie jest zaraźliwe:) Becik jak nigdy zasnęła po 21 i to z wielgachnym płaczem. a u nas po mału jakoś leci prócz tych wybredzin młodej;)

Katoryba na wesele ją zabraliśmy bo nie miałam wyboru, opiekunka mi się wysypała dzień wcześniej. No ale w sumie nie żałuje. Co do prezentu to kupiliśmy młodym prezent za 350 zł. w sumie chcieli to nie dawałam pieniędzy.

Gratuluje zębowym, cierpliwości niecierpliwym i uśmiechu zestresowanym:):)

AAA i Vii właśnie do tablicy:)

Całusy kobiecinki kochane:)

hejo:)

tak egoistycznie troszkę ale obiecuję, że doczytam zaległości forumowe i nadrobię:))

witam nowe mamusie i ich pociechy:))

wszystkim miesięczniakom,jubilatom, solenizantom i rocznicowym-buziaków moc i spełnienia marzeń:))
ząbkującym i nieprzesypiającym nocy-wytrwałości i mocy(dla mam oczywiście):))

chwała temu ,kto wymyślił księgarnie internetowe-wielka oszczędność czasu i kasy-właśnie skończyłam zamawiać podręczniki dla synusia ,jestem lżejsza o kilka stów:szok:

dobranoc

reklama
Dzień dobry:)
Izuniek to nawet nie tak, zęjak sięjest młodą mamą to sie docenia bardziej. tylko ja nie bardzo mam siez kim spotkać. moje koleżnaki ze studiów rozjechały sie po świecie, albo kontakty się nam rozjechały gdzieś, znajomi męża przestali być kolegami dla niego jak został ich szefem. całą rodzinę i znajomych mmay min. 70 km od nas. my po prostu nie mamy sie z kim spotkać. a takie spotkania jak wczoraj, to rzadkość. koleżanka dopiero sie sprowadziła, a że mieszka na ochli to mam problem z dojazdem tam. stasznie nas dołuje to , ze nie mamy sie z kim spotkac na kawkę czy nawet nie ma kto przyjść choćby na imieniny..:/ strasznie tu samotni jesteśmy.
szczesliwa szybkiego pozbycia się afty!
katoryba o tej sprawie faktycznie głośno od kilku dni i dzięki Bogu, zę się to wyjaśniło. ale w głowie mi sie to nie mieści... tyle czasu oszukiwać z premedytacją, przypomina mi to historię ze Sosnowca.. tylko tamta ciągle w zawieszeniu.. oby też siewyjaśniła.
anias witaj:)
vii a to nawet najtwarszy głaz przy własnym dziecku jest miękki;)
dobrze, ze udało Ci się tego kleszcza w czas wypatrzyć.
miłego dnia:)

Do góry