reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

szkoła jest bezpłatna, ale mile widziana jest opłata cegiełkowa dobrowlona;)
czekaj aż Ci strzałkę odpuści, moze zajęcia prowadzi. powodzenia:)

reklama
są o różnych porach. są tez i popołudniowe zajęcia i w cioągu dnia. oczywiście tatusiowie mile widziani:) niestety ja za późno zadzwoniłam i nie było szans na popołudnie, a tylko tak mężowi pasowało, więc chodziłam sama:/ zajęcia są 2 razy w tygodniu.

Hej ho poweekendowo,

pogoda była wspaniała, Lena zaliczyła kąpiel w baseniku na podwórku, najadła się porzeczek, malin i truskawek :)
Ja trochę słońca złapałam, ale niedzielę spędziłam z chusteczkami przy boku, bo chyba jakiś alergen mnie dopadł i woda mi z nosa non stop leciała :/ po powrocie do ZG objawy minimalne, tylko o poranku :p

Miłego na dziś ;)

Hej hej

Witam po dlugiej nieobecności, ostatnio nie mam czasu na nic:)
Weekend w Zielonej:) Byłam na panieńskim u przyjaciółki, zaliczyłam X-Demona i nie wiem czy tam chodzicie czasem ale ja mialam wrażenie że co poniektórzy tam przychodzący mają już... wnuki:D a mi się wydawało że ja za stara jestem na takie imprezy.

Wojtuś jest grzeczny i kochany ale ciągle trzeba go czymś zajmować, dobrze że jeszcze się nie separuje i do każdego się uśmiecha, i do każdego pójdzie to przynajmniej czasem ktoś mnie w tym wyręczy:)

Czytania was nie dałam rady nadrobić, ale już postaram się być na bierząco, zaległe buziaki dla Jagody i Lili z okazji roczku oraz dla miesieczniaków Gabrysi, synka szczesliwej, Mai Marzenkowej i innych, których przez długą nieobecność tutaj jeszcze nie całowałam:)

Widzę że weselnie, ja w sobotę też się bede w Zielonej na weselu bawic u przyjaciółki:)

No to tyle miłego dnia wszystkim:)

o jak weselnie sie zrobilo:-)
ja 07-07-2012 ide na weselicho a takie moje małe pytanie ile teraz sie kasy wkłada do koperty ?
Mlodzi chca Kase a nie prezent i nie mam pomyslu na stawkę nie chce dac ani za duzo ani za malo a idziemy w 3 z Gabrysia oczywiscie :tak:
SIWA gratulacje dla Wojtka za 2 zabka i dla WAS na rocznicę ślubu :happy:

cosa daj tyle ile mozesz, ja nigdy nie rozpatruje tego w kwesti zeby nie bylo za duzo albo za malo:) ale taka fajna kwota na pare jest, tak uwazam, 500zl. jesli nie to poprostu mniej

kochane sluchajcie ile waszym dzieciom szly trojki? bo u nas mlody zaczal gorzej spac i po kilku takich nocach zajrzalam mu do paszczy i ida dolne a gorne nie wiem bo nie dal zobaczyc juz sobie:)

Ostatnia edycja:
Powiem szczerze, ze miałam podobny dylemat z kasą jak szliśmy na wesele do kuzyna w lutym. byliśmy dorżnięci na maksa, bo chwilę przed weselem zrąbało się nam auto. wydaliśmy wtedy na naszego gruchota 1000 zł. i maks mogłam dać 200zł. uważam , zę to takie minimum. teraz u brata mieliśy mniejszy problem, bo chcieli prezenty też wiec zrobiliśmy im prezent, i wyszło tak za ok. 400 zł.
pamiętam z naszego wesela, zę od mojej chrzestnej dostaliśy tylko pościel i też było dobrze. a od niektórych 100 zł. myślę, ze każdy wkłada tyle ile może, tyle na ile go stać. a jeśli młodzi patrzą na to ile kto dał to żal, bo co zaprasza się gości, zeby mieć więcej kasy? najlepiej wtedy nie robić wesela, bo raczej mało kiedy się zwraca;)

reklama
oj beti zęby potrafią iść długo :/ nam albo ta 2ka brakująca daje do wiwatu albo to już od czwórek jakieś pierwsze sygnały, ale tak samo kiepsko śpi :( a już było tak fajnie :(

Beti wysoką stawkę rzuciłaś ;) jak dla mnie oczywiście, ciekawa jestem jak reszta sądzi :)

uszka przebiłyśmy :))) pięęęęknie wyglada czorcik mój :*

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry