reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Yvonne - przechodziłam tą samą drogę, na szczęście nikt nie robił mi uwag na ten temat. Zresztą najważniejsze było, żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe ;) a na Zimnej mieszka moja kuzynka z rodzinką ;) znane tereny hihi

reklama
to jak będziesz odwiedzać rodzinkę to zapraszam na kawkę:)
a mi dzięki Bogu też nikt nie robił uwag na temat tego, że nie karmię piersią. sama siętak nakręciłam, bo bardzo chciałam. ale najważniejsze, ze dziecko najedzone i zdrowe:)

majeczka mis ie zdaje, ze 6 miesiecy to zdecydowanie za wczesnie na dentyste:) co najwyzej doktor powie jak pielegnowac jame ustna ale to samo mozna znalezc w necie. a dziecko i tak tego nie pamieta. roznie slyszalam, jedni mowia, ze po pierwszym zebie isc, inni, ze po roczku a inni, ze po 1,5 roku. ja bylam raz z musu z mlodym bo ukruszyl zeby. pani doktor mila i kochana ale on nie chcial w ogole buziz otworzyc ani nie dal sobie zbytnio zajrzec, a chodzilo o jedynki. co dopiero jakies dalsze:) na kontrole pojde w tym roku na pewno:)

izuniek oj ja tez sie wybieram i wybieram do dentysty:)

yvonne gratki dla malutkiej za 9 miechow!!! piknik jest co roku organizowany dla par w ciazy i dla rodzicow z dzieciakami na terenie szpitala, sa przekaski, grill, zabawy dla dzieci itp. tak sie zlozylo, ze w tym roku razem z dniem ojca sie to odbywa:) chyba od 11-14

ano właśnie. a w którym to miejscu? tam przy porodówce gdzieś? jeśli będzie pogoda to się wybierzemy. coś przynosić ze sobą, jak to wygląda jeśli już uczestniczyłście w takim pikniku. dużo ludzi przychodzi?

kolo tego baru "pigula", blisko porodowki. jedzenie w zeszlym roku bylo normalnie zapewnione, probki dla dzieci kosmetychow i mleka byly, zespol gral i byly zabawy dla dzieciarni

a to dziękuję bardzo za informację. jeśli tylko pogoda dopisze to się przejedziemy:)
dziś moja mała chodziła popołudniu i zawodziła, wiec sprawdziłam stan uzębienia, górna lewa jedyneczka prawie na wierzchu, a dopiero kilka dni temu jej prawa dwójeczka się wybiła.
ładnie zasnęla od razu po kąpieli po mleczku i mam nadzieję, ze pośpi dziś ładnie, bez kręcenia się i budzenia.

Witam!
Naskrobałyście- ciężko was nadrobi więc ja tak ogólnie

Witam nowe mamy- szybkiego zaklimatyzowania nas...
yvonne- zgrzeszyłaś z tym najnudniejszym sportem :szok: tak się składa że ja go uprawiam i go uwielbiam. Może twierdzisz tak- dlatego że ogladanie owszem może nudzi ja nie ma ciekawych akcji ale jak się gra to jest co robic :-D
katoryba-coś się święci (uczyc ustaw-bleble)
beti-D. dał radę na cwiczeniach i teraz śmiga- taki był cel i osiągnięty-Najważniejsze
madzioszka- witamy po przerwie :-)

Udanego spotkania na grilu SR.
My będziemy się urodzinowac- u mojego brata i babci razem. Ważne bo brat 18 a babunia pełne 70. STO LAt
A w niedziele Lilki urodzinki robimy dla rodzinki- by pogoda dopisała:-D
Pozdrawiam

reklama
Do góry