reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

heeeeey!
sallis rowerek biegowy to CUDO! moja córa jezdzi nim przeszło rok! i do dzis lubi-nawet z pedałami tak fajny nie jest a to co na nim robi to szok dla mnie! wiec trzymaj -prezent uwazam fantastyczny!

a dla lipcowego cuda buziak ostatni miesięcznicowy-majeczka:*

vii o matko.... zabrzmiało mało fajnie-ale chyba czas by kierownice m. oddac....bedziesz miec szofera jak sie patrzy :)

beti mój syn ma po córci i na nim smiga: POJAZD jak wózek SMART TRIKE CANDY 3w1 ROWEREK (2404814905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jakos nie mogła scierpic tych grajacych swiecacych ;) swietny jest-nie wywrotowy mega stabilny! córa na nim jak zaczeła jezdzic to od razu przeszłam na biegowy a pozniej zamiennie na "pedałki"

reklama
Witam z rana:)
Chciałam się Wam pochwalić mamy już kolczyki!! Niusia nie zareagowała wogule bardziej mama panikowała. Przebiłam uszka w Margaret super i sprawnie poszło. Co mi się nie podobało to to że dzień wcześniej zanim przebiłysmy byłam się pani wypytać co i jak powiedziała ze znieczulenie 40 min na uszkach i ze strzelaja z 2 pistoletów. A jak przyszłam przebic to Pani zmieniła zdanie powiedziała ze znieczulenie wystarczy 10 min i strzela z jednego pistoletu. Troche nie fer. A że juz się z młodą wybrałyśmy to przebiliśmy uszka. Młoda wygląda prześlicznie:)
My tez chceby kupić rower i siedzonka dla dzieciaczków marza nam się takie rowerowe wyprawy.
Beti co do rowerków Dawidek dostał na roczek taki pchacz z nr 1 zapinany na pasy i powiem Ci ze kompletnie sie nie sprawdził dziecko w nim krzywo siedzi tzn prawie lerzy pasy nie trzymają nie podoba mi sie a dzieciaki i tak na placu zabaw leciały do tych kolorowych pstrokato grających wiec jakbym miała kupić to chyba właśnie ten pstrokato grający. Nie kupujemy bo mamy taki jaki mamy. U Dawidka tak na przyszłość strasznie sprawdził się ten bez pedałków śmiga jak szalony uwielbia go:)
Vii uważaj na siebie:) ja jak byłam w ciąży to zawsze niedobrze robiło mi się w samochodzie:) prowadziłam na krótkich odcinkach ale na dalsze wyprawy się nie nadawałam:)
Wszystkiego dobrego dla świętujących maluszków
pozdrawiam

hej laseczki

sallis, szczesliwa - dziekujemy cioteczki za pamiec :*

szczesliwa - taki sam rowerek chcemy kupic :) to teraz mnie utwierdzilas ze to dobry wybor

sallis - no i jak sie imprezka rodzinna udala? szkoda ze ja nie mam grilla i za miesiac bede myslec co tu ugotowac ;) ale chyba ogrod rodzicow wykorzystam na "dzieciaczkowa impreze" ;)

jajj - fajnie ze uszka przebite, ja sie tez juz nie moge doczekac az swojej przebije :)

vii - no uwazaj na siebie koniecznie, niestety chwila nieuwagi i moze byc buum

a ja w pracy :( urlop to powinien trwac 3 tyg :p

Witajcie:)

Spóźnione życzenia dla Majci:*
vii - imię i dla dziewczynki i chłopca wybrałaś fajne:) W poprzedniej ciąży chyba nie miałaś takich przebojów z prowadzeniem auta, co?
Siwa - Wojti - jak Jachu - też miał 6 miesięcy jak mu wyszły dolne dwójki. Ciekawe jak później będzie:)
Sallis - a jak Domi zareagowała na szczepienie? Dała sobie bez trudu zrobić zastrzyk?
Jajj - no to teraz masz w domu prawdziwą panienkę:)A nie przeszkadzają jej kolczyki?

Miłego dnia wszystkim:)

Hej :)

Dziewczyny wczoraj po ciężkim tygodniu wybrałam się na sulechowską na na tym nowym basenie do spa na sauny, było bosko wróciłam do domu to taka wypoczęta byłam jak nigdy. Poleam każdej z was :)... Muszę się pochwalić Noesia nauczyła się wchodzić i schodzić z tapczanu :D jutro w nocy jedziemy do łodzi na tą sesje także miłego weekendu życzę wszystkim i żegnam się bo idę na paznokcie. Pa papa odezwę się co i jak po powrocie :-)

marzena swietny zakup nieraz te klorowe grajace to takie wywrotki -wiadomo, że pobiegna do grajacej zabawki ale to na 5 min i rzucaja ;) a ten ma plus że koła to nie plastiki wiec nie telepocze dzieciakiem ;)

vii getry zakup takie zza kolanko-przydadzą się- by mała nie miała pozdziranych kolanek i blizn kiedys no i do piaskownicy wygodniejsze

i tyle ja zmykam!

Dziewczyny, a w jakie miejsce wbijają igłę przy szczepieniu po roczku na różyczkę i odrę? Chcę posmarować Jaśka jakimś znieczulaczem, bo on panikarz straszny - chyba po mamie ;)

Vii - a może ochraniacze na kolana coś pomogą Hani. Dziwnie będzie wyglądać, ale przynajmniej wygoją się strupki:)

MamusiaNoesi - powodzenia na sesji:)

beti - ano ie spada :) ładnie siedzi trzyma się,a wiesz, że umnie to nie równiótki asfalcik tylko dziuuuury ;) i testowała ten rowerek co szczęśliwa napisała - świtny jest. pewni byśmy go kupili gdyby była potrzeba. póki co zadowolimy się naszym antykiem ;) przynajmniej koła ma pompowane bo wole nie myśleć jaki dzwięk wydawały by plastiki na naszym szutrze :/ a biegowe podobno fajne bo właśnie uczą dzici utrzymywania równowagi i potem nie mają problemu od razu na dwa kółka się przesiadają.
marzenka - a no najważniejsze że z głowy ;) średnio lubię takie imprezy :/ wolałabym niedzielę we trójkę, spacerki rowerki itp. mało mamy czasu dla siebie, a tu jeszcze jak coś takiego wypada to najpierw przygotować trzeba, a potem sama impreza - dwa dni wycięte.
zawalka - w ramię. młoda super szczepienie zniosła. w szokubyła bo gapiła się na tą igłę co jej tam robią potem na sekundę zapłakała i już było po :) a to jest czort taki u tej lekarki lata po gabinecie wszystko chce przestawiać kosz na śmieci, parawan, krzesło. aż doktor była w szoku ;) nie do opanowania jest to moje dziecko czasem.
vii - my tak samo idziemy przebić uszka i dojść nie możemy. chyba zacznę spisywać listę rzeczy "do zrobienia"...

vii - co do imion to meskie przepiekne :) a co do kradzionych imion to widze ze majcia popularna byla ;) ale ja mysle ze nie mozna sie takimi rzeczami przejmowac, u mnie w rodzinie jest marzena pare miesiecy mlodsza ode mnie no i co :)

sallis - no rozumiem cie, my niby czasu wspolnego mamy wiecej ale tez mi ciagle malo. weekendy zalatane i nie ma czesto chwili zeby tak po prostu posiedziec we trojke. a teraz jeszcze M mi oznajmil ze nowy projekt mu przeszedl od od wrzesnia przez pol roku 2 razy w miesiacu ma wyjazdy pt-niedz :/ jutro zreszta znowu wyjezdza na 3 dni

zawalka - dzieki :*

szczeliwa - no jak patrze na te kolorowe to mam wrazenie ze po tygodniu je polamie po pierwszym zderzeniu z kraweznikiem

vii, sallis - to poczekajcie jeszcze z pol roku to pojdziemy we trojke z naszymi niunkami na przebicie ;)

reklama
Juhu,

Cosik dla Lilci i Jagódki:

Minął roczek trudno orzec czy długi czy krótki
jedno jest pewne -to roczek Liliany i Jagódki!

Trochę za sobą dziewczyny już macie
Wiecie jak smakuje mleko, jak leżeć na macie...

Teraz najlepsze obydwie kumpele
będą miały te same wyzwania i wspólne cele

Dalej trzeba świata poznawać tajemnice i drogi
Ale już nie z ramienia mamy lecz licząc na własne swe nogi
!

Sto lat dziewczynki :**********

Mnie ostatnio ciut mniej bo wycinam, szyję, kleję... realizuję zamówienia :)
Jak tylko skończę obiecuję poprawę :)

Ale dzisiaj gorąco - nie idzie wyrobić. W końcu trochę ochłody...

zawalka - u nas było szczepienie w udko.

Do góry