reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

szczesliwa wiadomość na pw:)

Byłam dziś w tej charlotta cafe-urocza jest ta sala dla dzieci, tylko powinna być wyposażona w taka barierkę zabezpieczającą by dzieci z niej nie uciekały bo jak Hani znudziła się zabawa to wciąż uciekała a jak głupia ją goniłam:)

Vii to masz szanse na rozrywkowego Sylwestra na porodówce!

reklama
vii - michałek super :) a jakie Ci podkradli imię? ja chciałam kiedyś Majkę, ale w rodzinie mnie wyprzedzili ;)

szczęśliwa ja z początku też musiałam ciąglę przypominać nogi pierwsze ;) no ale teraz już nie ma problemu. gorzej że teraz się taka roztrzepana zrobiła że chce biegać po kanapie :/ też się swoje nagadam, że nie można.

na jutro szykuję zaległy roczek dla dziadków. oryginalnie grilla w ogrodzie ;)) a mam ostatnio takiego lenia, że nic mi się nie chce. siedziałabym z dzieckiem na dworze całe dnie, a nie w kuchni :/

miałam jeszcze o foteliku napisać. czad normalnie :) mi się podoba bardzo, co prawda jazda próbna była krótka, pół h, bo burza nas pogoniła (w zielonej też była?). mamy hamaxa one wszystgkie takie same są chyba. mamy tylko z pompowaną wyściółką fajny bajer, dziecko ma miękko ;) no ale nie mamy odchylanego siedzenia a tu słyszałam dwie oopinie - nie warto bo to raptem 12stopini i nie wiele daje, a druga że warto bo dziecko często zasypia i wtedy mu główka nie leci do przodu a tym samym kaskiem nie otłukuje pleców rodzica. no ale to opinie ludzi więc nie wiem.

no to wracam do obowiązków :/

e:
i jeszcze zapomniałam- buziolki miesięczne dla Betki :*:*

Ostatnia edycja:
ej ja tez nie mam:( ale cos trzeba bedzie kupic!

sluchajcie laski wiem, ze byl juz temat rowerkow dla dzieci ale moze wiecej z was by sie wypowiedzialo? bo ja bym coz mlodemu kupila tylko szczerze te plastikowe jakos do mnie srednio przemawiaja, za pstrokate. cos bardziej stonowanego bym chciala;)

jeju vii co za historia z tym autem:) trzeba uwazac, mi sie tak w aucie nie zdazylo ale pamietam jak kiedys na zejeciach sie zglosilam zeby cos powiedziec i w polowei zapomnialam o co mi chodzi i co mam mowic:) a z meczem coz:/ zaczal sie pieknie ale niestety nieskutecznie, szkoda bo tak bardzo chcialam moc sie cieszyc!

Witam witam :)

Nie wiem co komu już odpisać więc :

Vii życzę Michałka śliczne imię :p

Gabina - ja na początek polecam jeżdziko - pchacz z fisher price :) my mamy i super się sprawdza

Mój czas się kończy więc lece dalej do obowiązków bo nie wiem w co ręce włożyć... Pa miłego popołudnia :)

beti ja z rowerkiem nie pomogę bo my w spadku dostaliśmy taki jak za naszych czasów się miało ;) trójkołowy zwykły metalowy z plastikowym siodełkiem ;)) taki vintage :D no i sprawdza się póki co, jedno kółko w koło domu i lecimy dalej ;)))

a dziś dostała taki biegowy, ale to jeszcze nie na teraz bo nawet nóżkami nie sięga do ziemi mimo, że malutki jest.

a apropos sięgania do ziemi to po ostatnim szczepieniu nie podałam wymiarów: 11.800 kg i 80 cm, także utrzymujemy 97 centyle ;) no cóż kręgosłup mój nie odpocznie chyba jednak. Anias mam prośbę - spójrz na wymiary Nadusi z około roczku, pamiętasz ile miała?

vii ja w ciąży pamiętam że przez pierwsze 2 miesiące tylko jeździłam autem, potem wolałam nie, bo właśnie jakieś takie dziwne akcje miałam. zero koncentracji. porażka, strasznie dziwne uczucie :/

dziś buziolek dla Majci marzenkowej :* ostatni przed roczkowy :**

dobryyyyy:))

viii uważaj na siebie

ja nie miałam wyjścia całą ciążę i do teraz musze jeżdzić sama - niestety - jedno co mi się zdarzyło to wjechałam w tył L-ce koło mojego domu byłam w 8 miesiącu :))

ale tak mi sie udało że szkód mu nie zrobiłam bo hamowanie było oooostre;)

byłyście w Drzonkowie??? ja byłam z dziećmi i przyjechałam zmęczonaaaa :)) ale było fajnie

reklama
ja bylam w Drzonkowie wczoraj i dzis sama z kolezanka:)

sallis a Domi nie spada z tego rowerka? bo jak ja posadzilam mojego na takim bez pasow to nie byl zbyt stabilny jeszcze:) i to ty musisz ten rower pachac czy jak? a co do rowerka to dokladnie wiem o co ci chodzi bo sama mialam taki jak bylam mala hahaha

mamusianoesi a ty co taka zapracowana dzis?

Do góry