reklama
oleczka0585
Fanka BB :)
Hej!
Wekeend więc pusto
A u mnie już lepiej- więc z pójściem do lekarza się wstrzymam ;-)
A Lila od ok dwóch tygodni sama schodzi z łóżka, kanapy- mała załapała szybko jak to robic Zapomniałam o tym napisac - skleroza
Wekeend więc pusto
A u mnie już lepiej- więc z pójściem do lekarza się wstrzymam ;-)
A Lila od ok dwóch tygodni sama schodzi z łóżka, kanapy- mała załapała szybko jak to robic Zapomniałam o tym napisac - skleroza
MamusiaNoesi
Cześć Ostatnio mniej aktywna jestem, ale czytam regularnie mało czasu mam a pełno spraw do załatwienia .... a tak jeszce chciałam napisać, że mamy 2 na dole w końcu
Beti1986
vii szybcy jestescie z tymi imionami a dla chlopca to jak?
Izuniek
Hej ho,
czasami mam wrażenie, że Lena to anioł jak czytam Wasze historie ale wiadomo - rogi i ona pokazuje hehe
Tylko problem ma M., bo jak tylko wróci z pracy, córcia chce z nim iść do swojego pokoju poskakać na kanapie A tam o wypadek nie jest trudno... M. się wkurza, gdy tylko L. bierze go za rękę i potem oboje w nerwach Wrrrr, nie cięrpię tych momentów!
Dziś dzień rozpoczęłam o 6:15 :/ uzbierały mi się zaległości w spaniu, więc wypompowana jestem...
U nas od kilku dni wieczorne mleko też nie wchodzi w całości, nocna porcja też tylko częściowo znika... W ogóle to muszę zagęścić menu mlecznymi daniami, narazie jogurt naturalny bez dodatków jej smakuje, z truskawkami już nie... A gdy zrobiłam deserek z jogurtu i twarogu z biszkoptem to aż pluła, a mi taaaak smakowało to
Gorączka ustąpiła na drugi dzień, a w zamian mamy luźniejsze sprawy pieluchowe... Ehhh...
Miłego na sobotę! ;-)
czasami mam wrażenie, że Lena to anioł jak czytam Wasze historie ale wiadomo - rogi i ona pokazuje hehe
Tylko problem ma M., bo jak tylko wróci z pracy, córcia chce z nim iść do swojego pokoju poskakać na kanapie A tam o wypadek nie jest trudno... M. się wkurza, gdy tylko L. bierze go za rękę i potem oboje w nerwach Wrrrr, nie cięrpię tych momentów!
Dziś dzień rozpoczęłam o 6:15 :/ uzbierały mi się zaległości w spaniu, więc wypompowana jestem...
U nas od kilku dni wieczorne mleko też nie wchodzi w całości, nocna porcja też tylko częściowo znika... W ogóle to muszę zagęścić menu mlecznymi daniami, narazie jogurt naturalny bez dodatków jej smakuje, z truskawkami już nie... A gdy zrobiłam deserek z jogurtu i twarogu z biszkoptem to aż pluła, a mi taaaak smakowało to
Gorączka ustąpiła na drugi dzień, a w zamian mamy luźniejsze sprawy pieluchowe... Ehhh...
Miłego na sobotę! ;-)
Beti1986
izuniek moj te raczej grzeczy ale czasem rogi pokazuje tez. chos ostatnio jak sie w koncu zrobil samodzielny i poczul zew wolnosci to potrafi zaszalec wspolczuje niewyspania, oby dzis bylo lepiej!
vii podziwiam za zdecydowanie co do imion i chyba mam wam zyczyc Michalka co?! a sluchaj bylas juz drugi raz u lekarza na wizycie? jesli tak to poprosze o sprawozdzanie hehe
vii podziwiam za zdecydowanie co do imion i chyba mam wam zyczyc Michalka co?! a sluchaj bylas juz drugi raz u lekarza na wizycie? jesli tak to poprosze o sprawozdzanie hehe
ej wiedzialyscie, ze w koncu jest kawiarnia w zg, w ktorej jest kacik dla dzieci?
Charlotta Cafe kawiarnia Zielona G
ktoś juz był??? na zdjeciach kącik wypasiony) szkoda ze mrożonej czekolady tam nie podają
vii gdzie na przesiewowym byłas???
Beti1986
gabina od nas to chyba szczesliwa byla ja mam zamiar tam skoczyc niedlugo, a kacik rzeczywiscie przepiekny!!!
vii no to oby sie wyklulo malenstwo w 2013 moze jako pierwsze 1.01.13
vii no to oby sie wyklulo malenstwo w 2013 moze jako pierwsze 1.01.13
szczesliwa
gabinia ja byłam kozo jedna ale maja tam dobre lody choc czeko czekolada wiesz gdzie najlepsza ciepło jest pora sie spotkac ehheeh babsztylku
hanutek doszło zaraz oodpsze
oleczka gratuluje!
mój synek od miecha sam wchodzi i schodzi ale...baranisko nie kuma że najpierw nózki i leci jak dłuuugi-musze krzyczec; najpierw noooogi! to zejdzie poprawnie
dzis mnie doprowadził do furii biega lata wsio przestawia i ciagle wylewa wode na podłoge z miski psa- i co ja sie nagadam.......natumacze.....
vii gratuluje wyboru imion!
hanutek doszło zaraz oodpsze
oleczka gratuluje!
mój synek od miecha sam wchodzi i schodzi ale...baranisko nie kuma że najpierw nózki i leci jak dłuuugi-musze krzyczec; najpierw noooogi! to zejdzie poprawnie
dzis mnie doprowadził do furii biega lata wsio przestawia i ciagle wylewa wode na podłoge z miski psa- i co ja sie nagadam.......natumacze.....
vii gratuluje wyboru imion!
reklama
Podziel się: