reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Hej!
Wekeend więc pusto :)

A u mnie już lepiej- więc z pójściem do lekarza się wstrzymam ;-)
A Lila od ok dwóch tygodni sama schodzi z łóżka, kanapy- mała załapała szybko jak to robic :) Zapomniałam o tym napisac - skleroza :)

Hej ho,

czasami mam wrażenie, że Lena to anioł jak czytam Wasze historie :p ale wiadomo - rogi i ona pokazuje hehe
Tylko problem ma M., bo jak tylko wróci z pracy, córcia chce z nim iść do swojego pokoju poskakać na kanapie :p A tam o wypadek nie jest trudno... M. się wkurza, gdy tylko L. bierze go za rękę i potem oboje w nerwach Wrrrr, nie cięrpię tych momentów!

Dziś dzień rozpoczęłam o 6:15 :/ uzbierały mi się zaległości w spaniu, więc wypompowana jestem...
U nas od kilku dni wieczorne mleko też nie wchodzi w całości, nocna porcja też tylko częściowo znika... W ogóle to muszę zagęścić menu mlecznymi daniami, narazie jogurt naturalny bez dodatków jej smakuje, z truskawkami już nie... A gdy zrobiłam deserek z jogurtu i twarogu z biszkoptem to aż pluła, a mi taaaak smakowało to :D
Gorączka ustąpiła na drugi dzień, a w zamian mamy luźniejsze sprawy pieluchowe... Ehhh...

Miłego na sobotę! ;-)

izuniek moj te raczej grzeczy ale czasem rogi pokazuje tez. chos ostatnio jak sie w koncu zrobil samodzielny i poczul zew wolnosci to potrafi zaszalec:) wspolczuje niewyspania, oby dzis bylo lepiej!

vii podziwiam za zdecydowanie co do imion i chyba mam wam zyczyc Michalka co?! ;) a sluchaj bylas juz drugi raz u lekarza na wizycie? jesli tak to poprosze o sprawozdzanie hehe

gabina od nas to chyba szczesliwa byla:) ja mam zamiar tam skoczyc niedlugo, a kacik rzeczywiscie przepiekny!!!

vii no to oby sie wyklulo malenstwo w 2013:) moze jako pierwsze 1.01.13

gabinia ja byłam :) kozo jedna ale maja tam dobre lody choc czeko czekolada wiesz gdzie najlepsza :-D ciepło jest pora sie spotkac ehheeh babsztylku

hanutek doszło zaraz oodpsze:)

oleczka gratuluje!
mój synek od miecha sam wchodzi i schodzi ale...baranisko nie kuma że najpierw nózki:-D i leci jak dłuuugi-musze krzyczec; najpierw noooogi! to zejdzie poprawnie
dzis mnie doprowadził do furii biega lata wsio przestawia i ciagle wylewa wode na podłoge z miski psa- i co ja sie nagadam.......natumacze.....

vii gratuluje wyboru imion!

reklama
dzięki dziewczyny:))

szczęśliwa to ma motorek w d... i wszędzie zajrzy :-D:-D

a spotkać się morzemy tylko muszę moje auto znowu mechanikom postawić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za tydzień mam jechać nad morze..... i nie wiem czy pojade :-(

Do góry