reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

Witajcie

Wszyscy o mnie pozapominali :-D Witam nowe mamusie :-)

Ja sylwestra w gronie dzieciaków :-D pewnie filmy i kanapeczki będziemy jeść :-) Dziecko w brzuchu to pewnie sylwestra sobie zrobi :-)

APMG - nie pokazywałaś się dłuższy czas - więc i dostęp zabrałam:-) Jeśli dziewczyny nie mają nic przeciwko - znów Ci dam dostęp :-)

reklama
hej Myyszaaa :)
wcale nie pozapominali :)) na pewno będziesz mieć wesoło w takim towarzystwie :)))
ja też spokojny sylwester w domku w kameralnym gronie :)

w końcu kupiłam czapuchę dla małej:) korzystając też z przecen kupiłam jeszcze troszkę rzeczy dla małej/spodenki,skarpetki,bluzeczki/ ale w rozmiarze 62. I nie mogłam się oprzeć malutkim a'la walonkom z kożuszkiem:)

teraz próbuję ogarnąć mieszkanie, znajomi wpadną na domówkę przy koncercie telewizyjnym i Picolo brzoskwiniowym:) Tomek musi być na chodzie w razie "W":-D
więc kochane miłej zabawy sylwestrowej i udanego wskoku do Nowego Roku:-)

Hej:) Jestem i ja:) Mam nadzieję, że Filip już dzisiaj nie zdąży...
My też w domku, ale we dwoje, bo nie miałam ochoty na gości, a do nikogo nie odważyłabym się pójść, jakoś tak się boję, że zacznie się w nocy, a ja nawet torby ze sobą nie będę miała i będziemy krążyć;) Mój Tatusiek na dzisiejszą noc przygotował sobie piwko bezalkoholowe...w ilości minimalnej;)

Wszystkim życzę udanej zabawy i Nowego Roku bardziej udanego niż ten mijający:)

Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!

Ja po wizycie, naszcescie drogi dobre, dzidzia ma 10 cm, stópka 2 cm, waży 220g, wszystkie pomiary prawidłowe, raczej bedzie chlopak, ale to nawet nie na 90% bo sie schował

Witajcie sylwestrowo,
My oczywiście żadnej zabawy, dzień jak co dzień. Jeśli mały akurat nie będzie płakał albo nie będę karmić to stanę przy oknie i będę oglądać sztuczne ognie :)

Beti - mały jest raczej bezproblemowy, często muszę go sama budzić bo przesypiałby karmienia. W nocy wstawałam 3 razy także trochę pospałam. Dzisiaj w ciągu dnia też ładnie się zachowywał. Karmienie to dziwne uczucie. Na początku jest lekki ból póki mały nie pociągnie kilka razy a potem już nie. Niesamowite wrażenie jak on tak leży i patrzy sobie tymi pięknymi oczkami :) A piersi nie bolą, no chyba, że troszkę jak ma długie odstępy między karmieniami.

ppatqa - ale kruszyneczka ta Twoja dzidzia. To dosyć szybko znasz płeć. Ja dowiedziałam się dopiero ok. 24tc.

Życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Przede wszystkim szybkich i bezbolesnych ;) porodów :*

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

reklama
Dzień dobry:) Wstawać śpiochy, Nowy Rok mamy!!!

U nas nadal nic...ale chyba czop zaczął mi odchodzić, więc jest szansa, że chociaż w tym miesiącu urodzę:))) Jak tam po szaleńczej nocy? My szybko zakończyliśmy bale;) ale do północy wytrwałam;)))

Do góry