reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie

Wszyscy o mnie pozapominali :-D Witam nowe mamusie :-)

Ja sylwestra w gronie dzieciaków :-D pewnie filmy i kanapeczki będziemy jeść :-) Dziecko w brzuchu to pewnie sylwestra sobie zrobi :-)

APMG - nie pokazywałaś się dłuższy czas - więc i dostęp zabrałam:-) Jeśli dziewczyny nie mają nic przeciwko - znów Ci dam dostęp :-)

reklama
hej Myyszaaa :)
wcale nie pozapominali :)) na pewno będziesz mieć wesoło w takim towarzystwie :)))
ja też spokojny sylwester w domku w kameralnym gronie :)

w końcu kupiłam czapuchę dla małej:) korzystając też z przecen kupiłam jeszcze troszkę rzeczy dla małej/spodenki,skarpetki,bluzeczki/ ale w rozmiarze 62. I nie mogłam się oprzeć malutkim a'la walonkom z kożuszkiem:)

teraz próbuję ogarnąć mieszkanie, znajomi wpadną na domówkę przy koncercie telewizyjnym i Picolo brzoskwiniowym:) Tomek musi być na chodzie w razie "W":-D
więc kochane miłej zabawy sylwestrowej i udanego wskoku do Nowego Roku:-)

Hej:) Jestem i ja:) Mam nadzieję, że Filip już dzisiaj nie zdąży...
My też w domku, ale we dwoje, bo nie miałam ochoty na gości, a do nikogo nie odważyłabym się pójść, jakoś tak się boję, że zacznie się w nocy, a ja nawet torby ze sobą nie będę miała i będziemy krążyć;) Mój Tatusiek na dzisiejszą noc przygotował sobie piwko bezalkoholowe...w ilości minimalnej;)

Wszystkim życzę udanej zabawy i Nowego Roku bardziej udanego niż ten mijający:)

Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!

Ja po wizycie, naszcescie drogi dobre, dzidzia ma 10 cm, stópka 2 cm, waży 220g, wszystkie pomiary prawidłowe, raczej bedzie chlopak, ale to nawet nie na 90% bo sie schował

Witajcie sylwestrowo,
My oczywiście żadnej zabawy, dzień jak co dzień. Jeśli mały akurat nie będzie płakał albo nie będę karmić to stanę przy oknie i będę oglądać sztuczne ognie :)

Beti - mały jest raczej bezproblemowy, często muszę go sama budzić bo przesypiałby karmienia. W nocy wstawałam 3 razy także trochę pospałam. Dzisiaj w ciągu dnia też ładnie się zachowywał. Karmienie to dziwne uczucie. Na początku jest lekki ból póki mały nie pociągnie kilka razy a potem już nie. Niesamowite wrażenie jak on tak leży i patrzy sobie tymi pięknymi oczkami :) A piersi nie bolą, no chyba, że troszkę jak ma długie odstępy między karmieniami.

ppatqa - ale kruszyneczka ta Twoja dzidzia. To dosyć szybko znasz płeć. Ja dowiedziałam się dopiero ok. 24tc.

Życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Przede wszystkim szybkich i bezbolesnych ;) porodów :*

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

reklama
Dzień dobry:) Wstawać śpiochy, Nowy Rok mamy!!!

U nas nadal nic...ale chyba czop zaczął mi odchodzić, więc jest szansa, że chociaż w tym miesiącu urodzę:))) Jak tam po szaleńczej nocy? My szybko zakończyliśmy bale;) ale do północy wytrwałam;)))

Do góry