reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

Witam,

Widzę, że większość to już powoli się zbliża do urodzenia maleństwa..;-) Zazdroszcze..
A Ja jeszcze mam tyle przed sobą:tak: Ale pewnie ten czas szybko zleci;-)

Pozdrawiam mamusie:-)

reklama
czesc dziewczyny:)
katoryba pytam sie dlatego, ze nie pamietam jak sie wchodzi na privat -przypomnisz:/
poza tym,zazdroszcze tobie, ze juz jestes po...ja nie moge sie doczekac kiedy tez bede miala juz przy sobie swoja kruszynke:)
vii podobny podobny termin moze sie spotkamy na porodowce:)na razie to mnie kosc lonowa caly czas boli, moze to oznaka ze juz sie zbliza godzina zero??
sylwester oczywiscie w tym roku spokojnie przy picolo idziemy do znajomych:)

ppatqa - witamy. Ja rodziłam w ZG. Opinię wyczytasz kilka postów wyżej. Jeśli jesteś z ZG to myślę, że nie ma sensu jeździć gdzieś indziej. Ta herbatka to jakaś gotowa mieszanka do kupienia? Ty ją piłaś czy dawałaś maluchowi?
Na razie jeszcze czekam z tą czekoladą - nie mam aż takiego ciśnienia.

paulineczka
- zleci migusiem, nawet się nie obejrzysz :) ja przed chwilą dowiedziałam się, że jestem w ciąży a teraz już mój synciu ma 1,5tyg :)

apmg - nie wiem czy jesteś dodana do grupy - z tym do Myszy uderzaj

Ostatnia edycja:
hejka, nie odzywalam sie kilka dni, chyba jakos tak;) i widze, ze sporo nas sie calkiem zrobilo na forum:) witam serdecznie nowe kolezanki!
ja ogolnie jestem w formie choc znow spac nie moge, co 2h siku i powrocil bol bioder.
aaaa i dostalam kase z zsusu dzis:) wiec jestem cala happy, ze szybko sprawa sie wyjasnila i moge rzucic sie w wir zakupow dla maluszka:)
martwie sie troche bo znow mam skurcze ale w sumie to juz maja prawo byc chyba, ttylko, ze do tego boli mnie troche brzuch na dole ale nie tak jak do okresu tylko tak jakbym miala cos naciagniete wiec wychode z zalozeni, ze jest ok, poza tym bylam u lekarza tydzien temu i szyjke mam dluga, twarda i zamknieta na amen. ale i tak sie schizuje:/
vii dobrze, ze masz juz lepszy humor bo taka depresja to na mala zle wplywala ale z drugiej strony chcesz plakac to placz:) takie prawo ciezarowek i mamusiek!

aha mialam jeszcze zapytac o materacyk, gdzie kupowalyscie? i ile mnie wiecej kosztuje bo nie wiem czy mam kupic w sklepie czy zamowic z allegro:)
sciskam i do jutra

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki
Beti super, że sprawa z zusem się wyjaśniła, ja materac kupiłam w sklepie, niewiele drożej niż na allegro, w sumie z kosztami przesyłki to na jedno wychodzi, tyle, że chyba na allegro można znaleźć wysokość 10cm, w sklepach to mają max 8cm
to ciągnięcie w dole brzucha to mogą być więzadła miednicy, które muszą się poluzować, żeby kości się mogły rozszerzyć
Vii cieszę się, że dobry nastrój powrócił :))
Emri jak u Ciebie? już chyba będzie maleństwo urodzone w 2011r. :)) a może nam zrobisz niespodziankę :))
Witam nowe koleżanki :))
pozdrowionka dla wszystkich Mamusiek :))

Beti- my materac gryka-pianka-kokos kupiliśmy w Bobasie na Matejki. Kosztował 79 zł więc wyszło nas taniej niż z allegro bo odeszły koszty przesyłki. Super, że kasa przyszła-cieszę się razem z Tobą:)

widzę, że coraz więcej mam dołącza do naszego grona-witam wszystkie nowe ciężaróweczki;)

katoryba z torebek zwykłych zaparzałam w dzbanku i mialam na cały dzien, dla mnie bo niestety kolki nas dopadły, ale naszcescie szybko przeszły, lefax zdziałał cuda( troche silniejsze niz sab)

ja tez kupowałam w bobasie za 79 materacyk gryka-kokos-pianka i posciel tez u nich, bo porownalam z allegro i wychodzila podobna cena.
kosmetyki i wszystkie potrzebne rzeczy kupilam w aptece online dbam o zdrowie opłaca się!!

reklama
dzieki za odpoweidz, w takim razie kupie materac w sklepie:)
apmg ja tez kupilam juz czesc kosmetykow w doz i rzeczywiscie zaoszczedzilam okolo 30zl wydajac 160zl.
anias dobrz, ze juz w domku jestes z coreczka ciagle w brzuszku:)
emri a ty gdzie sie podziewasz?
katoryba jak tam synek? daje ci juz troche odpoczac? powiedz mi jak tam karmienie, tzn. bola cie piersi? i czy to fajne czy dziwne uczuce? :)
a co dzis kochane robicie, do mnie szwagier z narzeczona (tez w ciazy) przychodzi:) chlopcy pija tekile a my szampana dla dzieci:) wiec musze sie zabierac za porzadki!

Ostatnia edycja:
Do góry