reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Marzenko duzo zdrowia!
Siwa moja nagle jak przerzucila sie z samego cyca na normalne jedzenie to podskoczyla ponad 2 kg.
Oleczka to zapraszam na Piastowskie! Chetnie zobacze moja ulubienice, Lile :))
Madzioszka to masz udana core:p
sallis dogadalabys sie z moimi rodzicami.. Musze im pokazac czym sie zajmujesz.. Bo oni maja kawal ogrodu do ogarniecia :) i uwielbiaja wszelakie kwiaty:)

a mnie dopadla chyba jakas alergia.. Oko zapuchniete, ze nic nie widze.. Masakra normalnie:(

reklama
Juhu,
Ja dziś samolubnie bo mi smutno-źle-nieporadnie...
Dzisiaj Bolo znowu miał omdlenie... wygłupiali się z L i uderzył się w to durne zabezpieczenie przyczepione do szuflady i tak się rozpłakał, że nie mógł się połapać o co chodzi. Jeny jakie to jest straszne uczucie, jak nie można nic zrobić - nie wiadomo co zrobić żeby pomóc, jak się patrzy jak własne dziecko odlatuje, nie może złapać oddechu, wywraca oczami, totalna bezsilność i ogromny strach. Dzwoniłam nawet na 112 ale jak babka ze straży chciała mnie przełączyć na pogotowie to zaczął oddychać i płakać.
Po za tym szczepienie na pneumokoki cz.2 odwołane bo miał znowu temp. od rana - w domu mniejszą w gabinecie 38. Chodził dziś po domu w krótkim rękawie i spodenkach i w sumie potem już nie miał temp. Ale rzadkie kupy były do tego. A no i pierwszy raz chodził w majteczkach bez pieluchy dzisiaj.
I jeszcze z L. coś nie możemy się porozumieć. Generalnie kicha.

hej laseczki! czytam, czytam i w koncu postanowilam sie odezwac

siwa wiem, ze sie winisz, ze mlody duzy ale coz moj z kolei malenki i ciagle slysze, ze jaki on drobny i wtedy nawet mi sie plakac chce bo mam wrazenie, ze cos zle robie. ale lekarka powiedziala mi, ze taka jego natura i juz!

madzioszka pytalas kiedys o to jak u mojeog synka po zelazie. szczerze to z apetytem podobnie, teraz za 3 tyg bedzimy robic badanie krwi zeby znow spr jak tam wyniki. a u was jak po kuracji?

laski ja tak czytam o tym waszym prasowaniu i ja sie zastanawiam co wy prasujecie? bo ja nie mam nawet deski do prasowania:) i szczerze prasuje tylko koszule, ktore zadko ja ubieram i maz tez od swieta.

dzień dobry:)
zapowiada się cudny dzień-ciepły dzień:)

pierwszy spacer zaliczony :)
katoryba-oby nigdy więcej tachich sytuacji nie było, okropne jest uczucie bezsilności:(
beti- ja prasuję wszystko(prócz bielizny) koszule mężucha,koszulki ,spodnie,ubranka Nadii więc jst tego trochę:)

miłego dnia

Dzień dobry:)

Ot uśmiałam się z Ciebie Marzena:D na się ogarniam ale co z tego, że młoda nie:D Wniosek trzeba jej szybko braciszka załatwić:). ale o tym czy będzie można będziemy wiedzieli w połowie maja;/

Katoryba współczuje omdlenia, może konsultacja z pediatrą? albo taki jego urok zwyczajnie że wrażliwy. Oby nigdy więcej!

Anias nie za szybko ten spacer:>?

Beti u nas była poprawa ale teraz to już sama nie wiem, bo spodenki które były dobre znów jej z dupska spadają więc albo urosła albo schudła :wściekła/y: nawet nie ide do pediatry na ważenie. Może taka jej uroda zwyczajnie.

outsanding przepraszam od razu za to co napisze. Bawisz się w cyklopa:D? a serio wapno na odczulenie nie pomaga?

Buziaki dla reszty i sio na spacery!

AA Bolki całusy od BEY:D

hej dziewczyny :)

katoryba - wspolczuje :( na sama mysl mnie w zoladku sciska... a wtedy na wizycie lekarz mowil ze macie jeszcze przyjsc jak sie to powtorzy? (bo nie pamietam)

anias - dobrze ze napisalas o tym prasowaniu bo po wpisie beti juz pomyslalam ze jestem jakas psychiczna ze wszystko prasuje :p

beti - jak tam? praca skonczona?

madzioszka - :) spoko jakby co to niedlugo dzieciaki nasze podrosna i beda sie same umawiac na placu zabaw, wiec towarzycho bedzie ;)

bolinio - 16 :*

my wczoraj przy okazji wizyty u lekarza zwazylismy mojego kurczaka... no i juz niedlugo bedzie magiczne 8kg :p - 7,880
ja juz chyba lepiej, M wraca wieczorem takze wszystko wroci do normy :) szkoda tylko ze ponoc na weekend ma sie pogoda popsuc. Ale o ile nie bedzie padac to Sallis szykuj sie na nas :p

Ostatnia edycja:
Hej ho,

Katoryba - współczuję przeżyć... :-* ściskam!
Beti - dzięki Tobie uwierzyłam, że nie jestem leniem, bo też nic nie prasuję, a na święta i okazje koszule M. sam sobie prasuje :p
Marzena - Kurczaczkowa waga hihihi :) dobrze, że już z Tobą dobrze ;)
Karolq - wyprzedziłaś mnie z pytaniem :p wczoraj ten wiatr był mylący, dziś wydaje się być cieplej, więc ja wybiorę leginsy i skarpetki (jeśli jakieś pasujące mam w szufladzie :/)

Nasza spacerówka wczoraj się zbuntowała, coś się z hamulcem dzieje i w czasie jazdy blokuje koła :/ wrrrr grrrr wizja targania się z roanem mnie przeraża... Mąż chciał się wykazać... Oby można było nadal skorzystać z gwarancji :p
Dziś zaliczymy tylko plac zabaw pod domem! O!

reklama
Katoryba ja tez wspolczuje.

Co do prasowania ja prasuje malej ciuchy jak cos jest pogniecione i co ma zaraz zalozyc a zreszta najczesciej to M u nas prasuje bo ja nigdy nie moge sie wyrobic do wyjscia;)

Do góry