reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Marzenko duzo zdrowia!
Siwa moja nagle jak przerzucila sie z samego cyca na normalne jedzenie to podskoczyla ponad 2 kg.
Oleczka to zapraszam na Piastowskie! Chetnie zobacze moja ulubienice, Lile :))
Madzioszka to masz udana core:p
sallis dogadalabys sie z moimi rodzicami.. Musze im pokazac czym sie zajmujesz.. Bo oni maja kawal ogrodu do ogarniecia :) i uwielbiaja wszelakie kwiaty:)

a mnie dopadla chyba jakas alergia.. Oko zapuchniete, ze nic nie widze.. Masakra normalnie:(

reklama
Juhu,
Ja dziś samolubnie bo mi smutno-źle-nieporadnie...
Dzisiaj Bolo znowu miał omdlenie... wygłupiali się z L i uderzył się w to durne zabezpieczenie przyczepione do szuflady i tak się rozpłakał, że nie mógł się połapać o co chodzi. Jeny jakie to jest straszne uczucie, jak nie można nic zrobić - nie wiadomo co zrobić żeby pomóc, jak się patrzy jak własne dziecko odlatuje, nie może złapać oddechu, wywraca oczami, totalna bezsilność i ogromny strach. Dzwoniłam nawet na 112 ale jak babka ze straży chciała mnie przełączyć na pogotowie to zaczął oddychać i płakać.
Po za tym szczepienie na pneumokoki cz.2 odwołane bo miał znowu temp. od rana - w domu mniejszą w gabinecie 38. Chodził dziś po domu w krótkim rękawie i spodenkach i w sumie potem już nie miał temp. Ale rzadkie kupy były do tego. A no i pierwszy raz chodził w majteczkach bez pieluchy dzisiaj.
I jeszcze z L. coś nie możemy się porozumieć. Generalnie kicha.

hej laseczki! czytam, czytam i w koncu postanowilam sie odezwac

siwa wiem, ze sie winisz, ze mlody duzy ale coz moj z kolei malenki i ciagle slysze, ze jaki on drobny i wtedy nawet mi sie plakac chce bo mam wrazenie, ze cos zle robie. ale lekarka powiedziala mi, ze taka jego natura i juz!

madzioszka pytalas kiedys o to jak u mojeog synka po zelazie. szczerze to z apetytem podobnie, teraz za 3 tyg bedzimy robic badanie krwi zeby znow spr jak tam wyniki. a u was jak po kuracji?

laski ja tak czytam o tym waszym prasowaniu i ja sie zastanawiam co wy prasujecie? bo ja nie mam nawet deski do prasowania:) i szczerze prasuje tylko koszule, ktore zadko ja ubieram i maz tez od swieta.

dzień dobry:)
zapowiada się cudny dzień-ciepły dzień:)

pierwszy spacer zaliczony :)
katoryba-oby nigdy więcej tachich sytuacji nie było, okropne jest uczucie bezsilności:(
beti- ja prasuję wszystko(prócz bielizny) koszule mężucha,koszulki ,spodnie,ubranka Nadii więc jst tego trochę:)

miłego dnia

Dzień dobry:)

Ot uśmiałam się z Ciebie Marzena:D na się ogarniam ale co z tego, że młoda nie:D Wniosek trzeba jej szybko braciszka załatwić:). ale o tym czy będzie można będziemy wiedzieli w połowie maja;/

Katoryba współczuje omdlenia, może konsultacja z pediatrą? albo taki jego urok zwyczajnie że wrażliwy. Oby nigdy więcej!

Anias nie za szybko ten spacer:>?

Beti u nas była poprawa ale teraz to już sama nie wiem, bo spodenki które były dobre znów jej z dupska spadają więc albo urosła albo schudła :wściekła/y: nawet nie ide do pediatry na ważenie. Może taka jej uroda zwyczajnie.

outsanding przepraszam od razu za to co napisze. Bawisz się w cyklopa:D? a serio wapno na odczulenie nie pomaga?

Buziaki dla reszty i sio na spacery!

AA Bolki całusy od BEY:D

hej dziewczyny :)

katoryba - wspolczuje :( na sama mysl mnie w zoladku sciska... a wtedy na wizycie lekarz mowil ze macie jeszcze przyjsc jak sie to powtorzy? (bo nie pamietam)

anias - dobrze ze napisalas o tym prasowaniu bo po wpisie beti juz pomyslalam ze jestem jakas psychiczna ze wszystko prasuje :p

beti - jak tam? praca skonczona?

madzioszka - :) spoko jakby co to niedlugo dzieciaki nasze podrosna i beda sie same umawiac na placu zabaw, wiec towarzycho bedzie ;)

bolinio - 16 :*

my wczoraj przy okazji wizyty u lekarza zwazylismy mojego kurczaka... no i juz niedlugo bedzie magiczne 8kg :p - 7,880
ja juz chyba lepiej, M wraca wieczorem takze wszystko wroci do normy :) szkoda tylko ze ponoc na weekend ma sie pogoda popsuc. Ale o ile nie bedzie padac to Sallis szykuj sie na nas :p

Ostatnia edycja:
Hej ho,

Katoryba - współczuję przeżyć... :-* ściskam!
Beti - dzięki Tobie uwierzyłam, że nie jestem leniem, bo też nic nie prasuję, a na święta i okazje koszule M. sam sobie prasuje :p
Marzena - Kurczaczkowa waga hihihi :) dobrze, że już z Tobą dobrze ;)
Karolq - wyprzedziłaś mnie z pytaniem :p wczoraj ten wiatr był mylący, dziś wydaje się być cieplej, więc ja wybiorę leginsy i skarpetki (jeśli jakieś pasujące mam w szufladzie :/)

Nasza spacerówka wczoraj się zbuntowała, coś się z hamulcem dzieje i w czasie jazdy blokuje koła :/ wrrrr grrrr wizja targania się z roanem mnie przeraża... Mąż chciał się wykazać... Oby można było nadal skorzystać z gwarancji :p
Dziś zaliczymy tylko plac zabaw pod domem! O!

reklama
Katoryba ja tez wspolczuje.

Co do prasowania ja prasuje malej ciuchy jak cos jest pogniecione i co ma zaraz zalozyc a zreszta najczesciej to M u nas prasuje bo ja nigdy nie moge sie wyrobic do wyjscia;)

Do góry