reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Alunia wszyskego najlepszego kochana!!! ladny prezent zrobilas rodzicom -raczkowanie:) rosnij zdrowo i szczesliwie!

zawalka mi sie tam ten tanszy bardzej jakos podoba:) taki ladniejszy, zabawniejszy i slodzszy;)

Katoryba w dzien dobry tvn mowili jakis czas temu ze nie maja prawa sprawdzic, Tusk mial zmienic to ale wkoncu nie zmienil. Mowili ze rodzice takie rzeczy wymyslaja ze szok. ja tam pracuje na pelny etat;)

No i dzwonili z Dany mamy na 11:30, ale niewiem czy my bedziemy bo mala ma dzisiaj wysoka temperature zobaczymy co lekarz powie

Zawalka ten tanszy zestaw bardziej mi sie podoba;)

Ostatnia edycja:
witamy się po dłłługiej nieobecności.

wszystkim jubilatom, solenizantom, ząbkującym, chodzącym -gratulacje i dalszych sukcesików życzymy;)

U nas czas pełnych obrotów w dalszym ciągu. Dzieci,dom (oczywiście pomoc Nadii jest nieoceniona) plus praca praca czemu doba jest taka krótka? ;-)
Mimo braku słońca na niebie -słońca w serduchach życzymy:)

p.s. u nas narazie króluje zagraniczna lista przebojów:) prym wiedzie ...nossa nossa kup mi kabanosa:) http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Ostatnia edycja:
Alunia buziak na pierwszy dzien drugiego roku zycia :*

vii - ja uwielbiam "jada misie" potem przez caly dzien za mna chodzi ta piosenka :)

zawalka - patyczek???? to tej twojej lekarce musialabym majke pokazac :p cm tyle co jasko a do 8 kilogramow nawet nie dobija ;) a co do stoliczkow to ten drugi chyba fajniejszy... choc ja jak mloda bedzie starsza to chyba kupie ikeowy jakis

katoryba - no my jak jeszcze w zeszlym roku skladalismy podanie to nie dostalismy zlobka, dlatego teraz nawet nie probowalam ;) zapisalismy sie do prywatnego...

sallis - ja tez jakas bez sil :(

co do piosenek to niechcacy ostatnio wlaczylam "gumi mis" myslalam ze to cos fajnego... porazka jakas... ale majka sie chichrala ;)

w swieta mloda miala imieniny i dostala od dziadkow kuchnie fisher price... normalnie zadowolona byla jak nigdy :) zreszta nie tylko ona sie tym dobrze bawila ;)

pogoda fatalna :( ale ciagle licze ze jutro sie poprawi ;) my od kilku dni na wyczerpaniu... mloda znowu tragicznie spi w nocy, wybudza sie po 5-7 razy, wstaje o 5 :/ chyba zebiszcza bo znowu z pyszczka leci jak z peknietej rury... no i zapowiada sie weekend zabiegany, bo nie dosc ze klasyczne zakupy, sprzatanie, basen to jeszcze musimy kupic swiece i prezent na chrzciny, wyczyscic garnitur i zrobic jeszcze jakies zakupy ciuchowe

vii tak moga sprawdzic ale u pracodawcy, w zusie nie moga. A mala ma zapalenie gardla i siedzimy w domu. Jak goraczka bedzie sie utrzymywala do niedzieli to mamy zaczac dawac antybiotyk.

Marzena u nas gumi mis jest na topie zadne inne piosenki nie przyciagaja uwagi;)

Ja pierdziu posta mi wcięło grrrrrrrrrrrrrr

zawalka - pierwszy zestaw jest (jak opis mówi) przystosowany wielkością dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, więc nie wiem czy jest sens kupować coś takiego już teraz, bo będzie po prostu za duży. Ten drugi wydaje się mniejszy - chociaż ma ubogi opis więc trudno orzec ale stolik jest niższy o 5cm więc sporo. Ten droższy ma też większy stolik - przemyśl jak będzie z ulokowaniem tego zestawu w mieszkaniu - czy nie będzie za duży. No ale fakt, że wydaje się stabilniejszy.
Żłobek - mam nadzieję, że w końcu tą robotę znajdę... a nie chciałabym żeby rodzice znowu mieli "coś" na głowie dzień w dzień i żeby trochę w końcu odpoczęli.

To mnie zmartwiłyście tym żłobkiem - w takim razie nie wiem czy w ogóle składać podanie :(

karolq - ale odpuszczacie tylko te zajęcia czy w ogóle kurs?
zdrówka dla Zuzy :*

Co z tą pogodą? Ile można w takim ponurym krajobrazie egzystować?

Katoryba tylko odpuszczamy ta niedziele dalej bedziemy chodzic.

vii ibum i paracetamol na zmiane pomaga ale na chwile narazie mam tym leczyc ale w razie gdyby w niedziele dalej byla goraczka wysoka to znaczy ze cos dalej sie rozwija i wtedy antybiotyk

Hej ho,

Zuzia - zdrówka życzymy!!! :-*

Marzena Majka już kurs na kucharkę przy Tobie przechodzi? :p Super prezent ;) Wierzę, że wkrótce noce znormalnieją!
Anias - pozdrowienia dla Was! ;)
Zawalka - do mnie też bardziej "przemawia" tańszy zestaw mebelków, te kolory!!!! I wysokość ma tu ogromne znaczenie, choc wiadomo, że chciałoby się wydać kasę raz, a korzyść mieć na dłuuugo. Niestety przy takim szkrabkach się nie da za często spełnić tego marzenia...
A Sinlac ma właściwości tuczące, że go macie podawać? Lena go je na śniadanie codziennie i jakoś waga jej nie galopuje...
Sallis - niech moc wróci i będzie z Tobą!!! :-* Zajeżdżaj no na Słoneczne lub Piastowskie ;)
Katoryba - będę szczera, sprzęcior nie testowany, na ten weekend szykuję się :D
Siw@ - z Wojtka jest smakosz na całego! :)

Mam nadzieję, że u L też zębby kolejne idą, bo dziś sen ją opuścił od 4 do 5.30... O przebudzeniach marudnych nie wspomnę. Wczoraj też załatwiała pieluchy w ekspres tempie, na szczęście nie biegunkowo... Jej nocny głód już mnie dobija...

reklama
Drogie mamusie butelkowe:)
Przepraszam że ja ciągle mam z tym problem, żeby małego nie utuczyć, ale pamiętacie może ile wasze dzieci mniej więcej jadły w wieku Wojtka?
Mały je 5-6x mleko 120ml, 1/2 słoiczka, na noc 120-150 ml kaszki, w między czasie 100ml soczku, 100ml herbatki. Myślicie że to bardzo dużo? Trochę się boję ochrzanu od pediatry jak go w środę zobaczy:/

Do góry