reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Juhu,

Wojtunio :* x 4

szczesliwa - nonono ale Wam się maluch rozbrykał :) poszedł tak po prostu i już lata? czy dopiero kilka kroczków?

vii, Marzena - fajny pomysł z tym planem - trzeba go wprowadzić w życie i u nas.

Dla mnie wczorajszy dzień był masakryczny. Cały czas raz zimno raz ciepło na zmianę. Wszystko bolało - nawet końcówki włosów. Leżałam ile się dało - brak sił na nic. Poszłam spać o 21. Dzisiaj na szczęście już lepiej.
Bolino też przespał całą nockę :)
Kurcze kiedy ja okna umyję jak tu tak paskudnie się zrobiło?

Pytanie: CZy Waszym dzieciom wszystkie zęby rosnąprosto? Bolciowa dolna jedyneczka wychodzi na maksa krzywo :/

reklama
Hej ho,

Wojtulkowi - sto lat i buziole na cztery miesiące!!! :-* :-* :-*

Szczęśliwa - Synuś pędziwiatr! Gratuluję kolejnego pośpiesznego skoku w rozwoju!!! :)

Pomysł na obiad...ja się wdrażam w temat, tzn. muszę myśleć co będzie i narazie jakoś idzie, choć listy i zakupów na kilka dni nie robimy. Narazie za 2, maks 3 dni jest coś w lodówce, ufff :p

Zębowym marudom - szybkiej ulgi, rodzicom maruderków - sił i uśmiechu :)

Wczoraj zabrałam L. na plac zabaw, chociaż trochę na dworze, ale wiatr był nieprzyjemny. Dziś narazie też w domu siedzimy, spałyśmy do 7:50 :D:D:D i przed 12 L padła spokojnie w łóżeczku, a ja... widać gdzie siedzę hihi

dzień dobry:)

Katoryba B też rosną krzywo nie ma się czym przejmować będą się przesówać. Dwójka jej tak rosła że bałam się już o nią ale im wyżej tym bardziej widze, że równa do szeregu:)

Vii ja chyba też ściągnę tem pomysł z rozpiską mniej myślenia będzie. A co jak się zachce coś innego zmiana planu czy twardo stoi e spisie to jemy:>?

Marzenka goście przysłali taką pogodę;p

Wojtuś buziaczki od nas:*:* Siwa tak to jest zanim sie obejrzysz bedzie pół roku i rok.

Czy was też tak głowa dziś boli? Ciągnie mi sie niesłychanie a tu do 14 musze wytrwać w robocie.... RATUNKU:D

vii musze zgapic ten pomysl z jadlospisem:) kiedys o tym myslalam ale na mysleniu sie skonczylo, traz mam motywacje;)

katoryba zdrowka bedna, znow chora:( a Bolo lepiej sie czuje? u nas od kilku dni mlody spi 12h na raz, bez jedzenia:) ja juz pisalam, ze Dawidosowi rosna krzywo dolne jedynki ale teraz sa wieksze i moim zdaniem sie naprostowaly troche.

siwa ja pisalam, ze w tych kropelkach jest poprostu za male stezenie wit. D i trzeba podawac dodatkowo.

szczesliwa wlasni na czym to chodznie polega? jeju szok normalnie, jestem pelan podziwu, ze twoj maly tak pieknie sobie radz!!!!

vii - nawet jak pracowalas to robilas zakupy codziennie? to ja tam len jestem, wole oszczedzac czas i kase i wszystko na raz kupujemy, a harmonogram jedzonka konsultuje z mezem i nie ma zmian :p

vii - heh to dobrze ci bylo :) ja od 5 lat zarzadzam naszym budzetem ;) i harmonogram zakupow i robienie ich raz w tyg ulatwial mi zycie (szczegolnie jak w poznaniu mieszkalismy) u nas jak czegos jest za duzo to albo czasem na kolacyjke wciagamy albo np na 3 dzien jest mieszanka z 1 i 2 dnia ;)

katoryba - my wiekszosc zakupow robimy w tesco, miesko kupujemy w zubrze kolo eko, bo tam zawsze na ladne trafiamy, a warzywa i owoce to albo w tesco jesli ladne albo u nas na osiedlu jest bardzo fajny warzywniak

reklama
hej ho
ale paskudnie dziś
wczoraj nie miałam czasu poczytać i dziś nadrobić nie mogę
plan obiadowy? genialne! zgapiam. a przecież to takie proste ;)
u nas zakupy przeważnie biedronka + czego tam nie ma to dokupujemy w Piotrze i Pawle (lubię go za wielkość, szybko się zakupy robi, ludzi tam nie ma tak dużo jak w marketach, no i obok rossmann jest). A ostatnio też często Tesco, zwłaszcza jak rano jadę bo wtedy pusto jest w sklepie i raz dwa mi idzie.
szczęśliwa gratki za kroczki! niemożliwy ten Twój synek!!! Dominika jest jakiś miesiąc za nim ze wszystkim, więc może za miesiąc też już będzie chodzić? oj chciałabym bo łudzę się, że kręgosłup mi w końcu odpocznie.
okna mam wszystkie już umyte :) ale ja mam tylko 4 więc to nie wiele :) ale radość jest - firanki wiszą czyste, aż się lepiej mieszka. tylko już zapału nie mam do dalszego sprzątania. dobrze że jeszcze czas to może małymi kroczkami do świąt zdążę :) a już trochę udekorowałam śiwątecznie :) żeby klimat podłapać ;)
Wojtuś :* (tylko ja w te 4 miesiące uwierzyć nie mogę- przecież on się przed chwilą urodził!!!)
i jeszcze za wczoraj dla Zuzi :*

Do góry