reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

wszystkim jubilatkom-moc całusów oraz życzenia szczęśliwego życia życzymy:)

nas tu ostatio bardzo mało...jakoś czasu i veny brak na pisanie:/ od kilku dni intensywnie dają o sobie znać 4 więc jest hardcore:/ brak apetytu,biegunki,jęczenie marudzenie i co tylko się da:crazy: do tego jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło;-) do tego zmiany organizacyjne w pracy plus przygotowywania do sprawdzianu 3-cio klasisty z Bartoszem -mam dość:wściekła/y: dobrze, że słonko w końcu daje o sobie znać :) spokojnej nocy

reklama
Lenka wielki cmok cmok na roczkowe święto :**

U nas wielki postępy mała próbuje sama siadać podpierając się o szczebelki łóżeczka. Wygląda to komicznie. Wcina prawie całe słoiczki z jedzonkiem ale nie chce pić z butelki, niekapka i łyżeczki tylko cycek i cycek. Macie na to jakiś sposób przecierz ciągle z cyckiem nie będe za nią biegac latem . ?

Lencia spoznione buziaczki!!! obys szybciutko zaczela chodzi i dala mamie troche odetchnac:) ale przede wszystkim zdrowka zyczymy!!!

katoryba zraz tam padnie:) juz nie przesadzaj

ja chora jestem:( doprawialm sie tym wyjsciem z wami w piatek i t eraz jest kiepsko. oby tylki didi nic nie zlapal. bylam dzis w poznaniu u promotorki i w moim ulubionym sklepie i udalo mi sie pieekne szpileczki za darmo prawie upolowac - 44zl:)

witamy się w I dzień wiosny:) cóż za oknem raczej wiosny nie widać:) może jednak wyjdzie słoneczko?

my dzisiaj mamy barrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo leniwy poranek;) najpierw kawka z mężuchem o 4 :-) potem przytulaski z Nadunią i do piątku jestesmy same:/
vii-moje dziecioczki też mają więcej butów ode mnie:) to już chyba taka norma;-) jutro mam zamiar wybrac się na jakieś polowanko butowo-ciuchowe..

miłego dnia wszystkim :)

Hej ho,

Dziękuję raz jeszcze w imieniu Roczniaczki ;-)

A my od kilku dni zaczynamy dzień o 5:40 :/ O 9 na szczęście jest już pierwsza drzemka i mój czas na gazetkę :p Bunt na obiady trwa, nawet ugotowany ziemniak jej wczoraj nie smakował, o kalafiorze nie wspomnę :(
I ja mam deficyt butów, o ubraniach nie wspomnę, bo to gorszy temat... Tak jak Vii - muszę się wybrać po jakieś ciżemki, by móc wygodnie śmigać na spacerach...
Beti - szybkiego ozdrowienia!
Marttini - porządki przedświąteczne robię każdego dnia :p przestawiam w szafkach :p

reklama
Coś w tym ryżu jest, bo i Lena ostatnio tylko ryż goniła po tacce :p a mleko wypije tylko wtedy, gdy jest śpiąca i głodna jednocześnie i się piciem ulula :D Wczoraj po spacerze dopiero wdomu tak padła...
I się obudziła...

Do góry