reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

wszystkim jubilatkom-moc całusów oraz życzenia szczęśliwego życia życzymy:)

nas tu ostatio bardzo mało...jakoś czasu i veny brak na pisanie:/ od kilku dni intensywnie dają o sobie znać 4 więc jest hardcore:/ brak apetytu,biegunki,jęczenie marudzenie i co tylko się da:crazy: do tego jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło;-) do tego zmiany organizacyjne w pracy plus przygotowywania do sprawdzianu 3-cio klasisty z Bartoszem -mam dość:wściekła/y: dobrze, że słonko w końcu daje o sobie znać :) spokojnej nocy

reklama
Lenka wielki cmok cmok na roczkowe święto :**

U nas wielki postępy mała próbuje sama siadać podpierając się o szczebelki łóżeczka. Wygląda to komicznie. Wcina prawie całe słoiczki z jedzonkiem ale nie chce pić z butelki, niekapka i łyżeczki tylko cycek i cycek. Macie na to jakiś sposób przecierz ciągle z cyckiem nie będe za nią biegac latem . ?

Lencia spoznione buziaczki!!! obys szybciutko zaczela chodzi i dala mamie troche odetchnac:) ale przede wszystkim zdrowka zyczymy!!!

katoryba zraz tam padnie:) juz nie przesadzaj

ja chora jestem:( doprawialm sie tym wyjsciem z wami w piatek i t eraz jest kiepsko. oby tylki didi nic nie zlapal. bylam dzis w poznaniu u promotorki i w moim ulubionym sklepie i udalo mi sie pieekne szpileczki za darmo prawie upolowac - 44zl:)

witamy się w I dzień wiosny:) cóż za oknem raczej wiosny nie widać:) może jednak wyjdzie słoneczko?

my dzisiaj mamy barrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo leniwy poranek;) najpierw kawka z mężuchem o 4 :-) potem przytulaski z Nadunią i do piątku jestesmy same:/
vii-moje dziecioczki też mają więcej butów ode mnie:) to już chyba taka norma;-) jutro mam zamiar wybrac się na jakieś polowanko butowo-ciuchowe..

miłego dnia wszystkim :)

Hej ho,

Dziękuję raz jeszcze w imieniu Roczniaczki ;-)

A my od kilku dni zaczynamy dzień o 5:40 :/ O 9 na szczęście jest już pierwsza drzemka i mój czas na gazetkę :p Bunt na obiady trwa, nawet ugotowany ziemniak jej wczoraj nie smakował, o kalafiorze nie wspomnę :(
I ja mam deficyt butów, o ubraniach nie wspomnę, bo to gorszy temat... Tak jak Vii - muszę się wybrać po jakieś ciżemki, by móc wygodnie śmigać na spacerach...
Beti - szybkiego ozdrowienia!
Marttini - porządki przedświąteczne robię każdego dnia :p przestawiam w szafkach :p

reklama
Coś w tym ryżu jest, bo i Lena ostatnio tylko ryż goniła po tacce :p a mleko wypije tylko wtedy, gdy jest śpiąca i głodna jednocześnie i się piciem ulula :D Wczoraj po spacerze dopiero wdomu tak padła...
I się obudziła...

Do góry