reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

cosa - spoko z wiekiem temo przybierania spada, majka przez ostatnie 3 miesiace 1kg przytyla a poczatkowo to prawie tyle w miesiac przybierala. a podroz przezyjecie, jak mloda miala 5 miesiecy to na mazury na swieta jechalismy (a z zielonej do strykowa to w niecale 4h dojechalismy wiec nie czeka was jakas bardzo dluga podroz)

reklama
Marzenka to Majka taa chudziutka jak i moja :) waży teraz 6800 i ma 63 cm :D

cosa gratulacje ząbków!

siw@ jak tam chrzciny?

Ja odpoczywam ostatni dzień przed nowym semestrem.. wybieramy się do znajomych do Sławy na wycieczkę :) buziaki!

Witajcie dziewczyny:)
Dziękuje bardzo za zaproszenie do grupy, miło że mi zaufałyście:)

My już po chrzcinach. Wojtuś pięknie wyglądał i był mega grzeczny ale jak na siebie przystało całą mszę... jadł. Ulało mu się jak ksiądz nas poprosił na środek i musiałam mu to dyskretnie ręką wytrzeć. Ogólnie było całkiem fajnie, wodę miał cieplutką a ławki w których siedzieliśmy były podgrzewane. Najważniejsze że już po wszystkim i mamy małego chrześcijanina w domku:)

marzenka- Widziałam ostatnio w sklepie taką koszulkę i jak zacznie się za dziewczynami oglądać, to mu ją kupię, pisało na niej - NIE DOTYKAĆ! WŁASNOŚĆ MAMUSI. Coś czuję że będe strasznie zazdrosną mamuśką, tym bardziej że w naszej miejscowości z Wojcika roku są same baby, i już to mnie denerwuje:)

Jeszcze jedno...coś mi ostatnio gogoi brakuje na forum. Mam nadzieje że to nie jest znowu spowodowane problemami ze zdrowiem błażejka. Wiecie coś?

Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Niedawno przeprowadziłam się do Zielonej Góry :) choć już tu mieszkałam 5 lat podczas studiów :) mam słabość do tego miasta :-D
Jestem po sąsiedzku na forum Lipiec 2011 :) bo w lipcu przyszła na świat nasza Kruszynka Gabrysia :) i bardzo chętnie dołączę również do Waszego forum :-) Miło będzie porozmawiać z mamami z okolicy :)

Pozdrawiam serdecznie

Biedroneczka - witaj:). Ładne imię ma Twoja córcia. Też zamierzam tak dać mojej w przyszłości:).

Gratki dla Lenki, Zuzi, Gabi za ząbki:). U nas jakoś nie mogą się przebić. Śliny wylewa się z Jacha mnóstwo, trze sobie górne dziąsła wszystkim, co wpadnie w rączkę, ale nic tam nie widać:(.

Nnita - no proszę jaki elegancki mt Ci wyszedł. On jest koloru czerwonego? Bo na zdjęciu wydaje się różówy. Ja przez weekend nosiłam Jacha w mt po Świebodzinie i doszłąm do wniosku, że brakuje mi jednak tego doczepianego zagłówka do przytrzymania główki jak śpi. Latała mu ta głowa na wszystkie strony i budziło go to.

Katoryba - no pięknie, ominęło mnie ciasto kubusiowe:(

Siwa - A Wojtuś z butli jadł, czy cyca dawałaś mu w kościele? Mały głodomorek:). Niedługo Jacha przegoni wagą i wzrostem.

Outstanding - jak było w SPA? Ja sobie ostatnio marzyłam o takim szaleństwie w SPA, ale niestety jeszcze trochę musimy poczekać.

Minesota - pamiętam jak rok temu pisałaś, że posiałaś rzeżuchę - ja mam zamiar jutro posiać - może wiosna już do nas przyjdzie:)

Oleczka - możesz wyjaśnić co to sparing, bo ja noga w piłce:)

Szczęśliwa - jak Ty czas znajdujesz na własne wypieki? Super, że Twój synek już taki "kumaty" i pokazuje różne rzeczy. Ma dobrą motywatorkę - siorkę;).

Beti -i jak babeczki Ci wyszły? Moja mama ostatnio piekła u mnie babeczki z coca colą - bardzo dobre i szybko się robi.

Marzenka - Majcia już wyższa od Jacha:) Ale numer z tym zatrzaśniętym bagażnikiem. Myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach. Muszę się z Wami jakoś spiknąć i oddać Mieszka. Nie daje mi to spokoju:(.

My byliśmy od piątku w Świeb. i dzisiaj wróciliśmy. Jestem wykończona, bo coś w Jaśka wstąpiło (albo odreagowywał odwiedziny w 6 różnych domach w sobotę) i ostatnią noc miałam straszną - co 20, 30 minut pobudka i ryk. Tylko cyc pomagał. Dzisiaj próbowałam tej metody 3-5-7 i wymiękłam na 15 minutach. Zasnął mi na rękach z wielkim trudem.

Dobra, idę spać, bo ledwo widzę.

Miłego tygodnia wszystkim:)

zawalka- butla. Już tylko butla niestety. Od czasu do czasu da się przystawić ale często to się konczy histerią, więc ściągam, to strasznie uciążliwe ale sama jestem sobie winna i postanowiłam że jeszcze chociaż miesiąc się pomęcze.

ja tylko na chwilke:)umieram ze zmeczenia ale na szczescie juz po urodiznach! plecy mnie bola jak stara babcie. narobilam sie ale wszystko dobre. babeczki pyycha:) galaratka domowej roboty troche za twarda bo chyba za duzo zelatyny dalam;)

gratki za zabki wszystkim maluszkom!!!

gogoja wlasnie a gdzie ty!!!!

biedroneczka witaj!

Juhu,
Cześć biedrona ;)

Wczoraj wieczorem padłam jak mucha po niecałym piwku :/ prawie zasnęłam nad planszą scrabbli... ale i tak wygrałam z mężuchem :)

zawalka - nic Cię nie ominęło - kubusiowe nie wypaliło bo 1Bolo zakaszlany był ciągle :/ odpuściliśmy też basen niestety :( 3-5-7 i na 10 kończysz - tzn powtarzasz 10 na końcu.

zastanawiałam się nad lekarzem dzisiaj ale chyba odpuszczę. Dzisiaj już jakby lepiej-nie ma kataru, tylko trochę kaszle (odrywająco) poza tym nic. Jutro za to idziemy do dermatologa w końcu.

Beti - i jak Dawidek po urodzinach? wyciągał jakiś przedmiot?

reklama
Hej ho poniedziałkowo,

my się weekendowaliśmy rodzinnie :) nie wiem po czym, ale wieczorem byłam już megazmęczona, a nogi mnie bolały na całego...
Lekarz po tygodniu odpisał, ze narazie obserwować i zrobić USG z Dopplerem, jutro więc do pediatry na pogaduchy pójdziemy...
Biedroneczko i Gabrysiu - witajcie :)
Katoryba - może go coś drażni w gardle na zmianę pogody ;) niech będzie zdrów!
Beti - właśnie, jaki przedmiot wziął Dawid? :>
Zawalka - ale się naodwiedzaliście w weekend :)
Siw@ - super, że chrzest się tak pięknie udał ;) Wojtuś witaj w gronie chrzescijan ;)
Cosa - gratki za kolejny ząbek ;) a wyjazd powinien minąć Wam spokojnie ;)

Korzystajcie ze słońca! :-)

Do góry