Biedroneczka - witaj
. Ładne imię ma Twoja córcia. Też zamierzam tak dać mojej w przyszłości
.
Gratki dla Lenki, Zuzi, Gabi za ząbki
. U nas jakoś nie mogą się przebić. Śliny wylewa się z Jacha mnóstwo, trze sobie górne dziąsła wszystkim, co wpadnie w rączkę, ale nic tam nie widać
.
Nnita - no proszę jaki elegancki mt Ci wyszedł. On jest koloru czerwonego? Bo na zdjęciu wydaje się różówy. Ja przez weekend nosiłam Jacha w mt po Świebodzinie i doszłąm do wniosku, że brakuje mi jednak tego doczepianego zagłówka do przytrzymania główki jak śpi. Latała mu ta głowa na wszystkie strony i budziło go to.
Katoryba - no pięknie, ominęło mnie ciasto kubusiowe
Siwa - A Wojtuś z butli jadł, czy cyca dawałaś mu w kościele? Mały głodomorek
. Niedługo Jacha przegoni wagą i wzrostem.
Outstanding - jak było w SPA? Ja sobie ostatnio marzyłam o takim szaleństwie w SPA, ale niestety jeszcze trochę musimy poczekać.
Minesota - pamiętam jak rok temu pisałaś, że posiałaś rzeżuchę - ja mam zamiar jutro posiać - może wiosna już do nas przyjdzie
Oleczka - możesz wyjaśnić co to sparing, bo ja noga w piłce
Szczęśliwa - jak Ty czas znajdujesz na własne wypieki? Super, że Twój synek już taki "kumaty" i pokazuje różne rzeczy. Ma dobrą motywatorkę - siorkę
.
Beti -i jak babeczki Ci wyszły? Moja mama ostatnio piekła u mnie babeczki z coca colą - bardzo dobre i szybko się robi.
Marzenka - Majcia już wyższa od Jacha
Ale numer z tym zatrzaśniętym bagażnikiem. Myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach. Muszę się z Wami jakoś spiknąć i oddać Mieszka. Nie daje mi to spokoju
.
My byliśmy od piątku w Świeb. i dzisiaj wróciliśmy. Jestem wykończona, bo coś w Jaśka wstąpiło (albo odreagowywał odwiedziny w 6 różnych domach w sobotę) i ostatnią noc miałam straszną - co 20, 30 minut pobudka i ryk. Tylko cyc pomagał. Dzisiaj próbowałam tej metody 3-5-7 i wymiękłam na 15 minutach. Zasnął mi na rękach z wielkim trudem.
Dobra, idę spać, bo ledwo widzę.
Miłego tygodnia wszystkim