reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

póki nie ma wiosny to jak beti piszesz -zostaje market by jakos do ludzi wyglądac ;-) heheh kiedys jak miałam córcie tylko to w wózku miałam zawsze klapki na las i wretepy a ulubione obcasy na miasto itp brzoszki ;) sie zobaczy organizacyjnie tej wiosny co wykmile bo moje ulubione dresiki sie że tak powiem ulotniły ;) i sie musze przykleić do czegoś nowego "ulubionego"

cosa sliczna córa i widac lubi hello kitty;-) i widze dzis równo 5 miesiecy wiec buziak slemy!

Ostatnia edycja:
reklama
no no no jak na sobotę to całkiem niezła produkcja :))
oczywiście że to była drzemka... no ale najważeniejsze, że już śpi spowrotem :)
szczęśliwa z tym marketem dobrze podpowiadasz :) jeszcze do kościoła można ;P
karolq zdrówka dla Zuzi! aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam jak cierpi :(
beti - gratki :) oby tempo pracy nie wyhamowywało ;)
a ząbkami chyba na razie mamy ciszę, więc spokojnie raczej nie dogonimy ;) ciężko zajrzeć do buźki ostatnio, ale po zachowaniu widzę że chwilowo raczej i tak nic nowego bym tam nie znalazła ;))

oglądałam właśnie białą masajkę i przy okazji każdej sceny zastanawiałam się co tą kobietę pociągało w takim życiu... ja tam wolę cywilizację :)

Za życzonka dziekujemy...:tak:
Sto lat dla Jagody :*
spóźnione sto lat dla Majci :*
Obcasy-hmmm.. ja też nie pamietam kiedy miałam na nogach :) cho ciepło zaczęłam spódniczki nosic :)

pozdrawiamy

jeju spodnice:) uwielbiam;)

sallis tez ogladalam i swietny film!!! ja caly czas myslalam, ze chyba bym tam zwariowala bo naleze do tych co to lubia biezaca wode i toalete pozadna:)

juhu,
cosa - śliczną masz córcie :)

Beti - weź mnie nie strasz z tym szczurem :/ ale potem na szczęście słyszałam to jeszcze raz w ciągu dnia i tak od sąsiadów zza ściany się niesie - chyba coś kombinowali z umywalką - butelka im spadała na nią czy co? o 5:20? no chyba, że ktoś mega skacowany próbował coś sam nie wiedząc co zrobić.

karolq - mam nadzieję, że dziś już lepiej Zuzi? jak pupka?

sallis - też kątem oka oglądałam białą masajkę. Polecam książkę - dużo lepsza niż film :) Taki klimat na wakacje może być ale na całe życie... Wolę nie.

Witajcie:)

Spóźnione buziaki dla Gabi, Jagódki i Lili:*

Karolq - dużo zdrówka dla Was:)

Z tą piwnicą to było tak: sąsiad uprzejmie mi doniósł, iż na zebraniu spółdzielni był poruszany temat brudu w piwnicy i sprzątaczka (bo sprząta nam korytarz jakaś wynajęta pani) skarżyła się, że syf jest od wózka i ona nie będzie sprzątać tego, bo każdy po sobie powinien sprzątać:). Z tego wynika, że każdy za sobą - wchodząc po schodach -powinien zamiatać :). Sprzątaliśmy piwnicę przed świętami, później jeszcze co jakiś czas zamiatałam, ale wiadomo, że kilka wyjazdów do lasu i znów naniesione. Musiałabym za każdym razem zamiatać, czyli codziennie, a ja ledwo chatę ogarniam. Sąsiad poradził mi, żebym obmiatała koła przed wprowadzeniem wózka do klatki, ale jakoś obmiatania błota sobie nie wyobrażam. Tak się wkurzyłam tą piwnicą, że mam teraz zrąbany weekend i ciągle kłócę się z P. No to się wyżaliłam:)

Cosa - śliczną masz córeczkę. Naprawdę jest się kim chwalić:).
Siwa -ja też chcę taką Gabrysię za jakieś dwa lata. Swoją drogą - Jachu miał być Gabrysią:)

Beti - no to masz już z górki tą mgr, chociaż wiem, że po koniec pisania wcale nie jest łatwo:(. Dużo samozaparcia:)

katoryba - to mieliście wesoło z takimi małymi gośćmi:). Ciekawe, czego Bolo się nauczył od nich.

Marzenka - dzisiaj na spacer posłałam P., bo ja muszę pilnować piekarnika z szynką i obiad robić.

Sallis, Beti - też chciałam wczoraj obejrzeć tą Białą Masajkę, ale sprzątałam:(. Jaki świat byłby piękniejszy, gdyby nie trzeba było sprzątać.

Miłej niedzieli:)

a propos sprzatania jaki u nas syf:( a checi brak:)

zawalka ta pani od sprzatania to jakas bezczelna czy co? czemu ona nie bedzie sprzatac? nie rozumiem tego! przeciez to jej praca! nie martw sie bo juz niedlugo pogoda sie poprawi i bedziecie mieli czyste koleczka;)

katoryba wlasnie zanim napisalas to wyczailam, ze ten film na faktach i, ze jest ksiazka. na pewno zakupie:)

reklama
dzięki wielkie za milutkie słowa w kierunku Gabrysi za życzenia też dziękujemy :-)
Widzę że mamuśki od chlopców są zachwycone dziewczynkami a od dziewczynek chłopcami ale pamiętajcie na wszystko przyjdzie czas ... Ja czasem myślę że juz powinniśmy się starać o chłopaka ale niestety po CC trzeba troszkę poczekać :(

Do góry