katoryba - wczoraj właśnie było koło 0st i miała na sobie to co po domu czyli cienkie leginsy, body krótki rękaw i koszulka z długim rękawem a na to kombinezon i zestaw czapa, szalik i rękawiczki. ale wróciłyśmy zgrzane dobrze :/ ja się chyba umęczyłam po zaspach śnieżnych i oddawałam ciepło, więc Dominika od pasa w górę może nie spocona ale mocno rozgrzana była, a nogi ok wystarczyło
szczerze to nie wiem jak lepiej ubrać
a z tym bobomiganiem to tak sobie poczytałam i niby się po 5 znaków na tydzień wprowadza i wiadomo czasem dziecko łapie czasem nie. wygląda fajnie na filmikach - ciekawa jestem jak w praktyce
gdzieś wyczytałam taką historię, że dziecko uczyło się migania od 7 miesiąca a w 10tym pokazało tacie że na spacerze karmiło ptaki... ciekawe czy prawdziwa
)
a bolo to na pewno chrzczony był ?;> domi też potrafi przywalić nogą, że gwiazdki nieraz zobaczę
\
oleczka - a jakie słowa uczysz? tak myślałam że będziesz w temacie
anias - coś was choróbska nie chcą opuścić
boję się zapytać od kiedy was prześladują już! zdrówka w każdym razie :*
siwa - nie czyta się takich historii!!! oszalałby człowiek jakby tak wszystko czytał. tak jak madzioszka pisze - pewnie chodzi o odsetek jakiś. trzeba być dobrej myśli - mnie to na pewno nie spotka
madzioszka - nie pożyczę bo w czym sama będę chodzić? ale polecam inwestycję w kalosze, przydają się w roku zaledwie kilka razy, ale wtedy jestem szczęśliwa że mogę wygrzebać je z szafy
) a jakie ładne
czarne w margaretki
)
a 6sta to zdecydowanie nie 5ta
) a najbardziej to 8 lubie
)
marzenka - co siędziś nie meldujesz? zapracowana taka?
)
beti - jak tam pisanie? smiać mi się chciało z tego gadania z mamą
też zawsze jak miałam się uczyć to moja mama miała coś pilnego do obgadania
aż mi się tak sentymentalnie zrobiło na wspomnienie studiów
)