Juhu,
Dziewczyny Wy sobie jaja robicie czy na serio chcecie te MT?
Dziekuje za wszystkie pochwaly - ciesze sie, ze Wam sie podoba
Bolo cos poprzestawial, ze nie mam polskich znakow mimo ze jezyk polski programisty :/
siw@ - szczepienia sa po to zeby wlasnie te smiertelne niegdys choroby nie wrocily do nas. Moja siora tez szczepi. Z tego co wiem, to mozesz podpisac jakas deklaracje ze nie chcesz szczepic.
nnita - czekam z niecierpliwoscia na Twojego MT
mam nadzieje, ze idzie ku koncowi?
zawalka - a moze to przyklejenie sie Johnyego do CIebie to skok jakis? Dawno nic na skoki nie zwalalysmy ;P
Madzioszka - i co dalo cos to polozenie Betki pozniej? o ktorej wstala dzis?
oleczka - jak Lilcia dzisiaj?
sallis - jeszcze MT na dworze nie probowalam. W co ubierasz Domi jak tak idziesz? przy temp bliskiej 0*C
Fajna sprawa z tym bobomiganiem
poszukalam kiljka filmikow na youtube i faktycznie dzieciaczki potrafia pokazywac ale znalazlam tylko takie co na pytanie rodzica jak jest cos tam to to pokazywaly a ciekawa jestem czy w konkretnej sytuacji np. leci motylek to pokaze jak jest motylek.
anias - cale szczecie, ze Nadusi lepiej. Oby jutro juz nie bylo sladu po tym paskudztwie!
Beti - jak praca? dalas rade cos napisac?
Nie bylismy dzis na spacerze bo kaloszy nie mam :/ na bank bym utonela a na 100% rozchorowala jeszcze bardziej od zamknietych nog.
Wlasnie
zawalka - jak tam Twoje przemokniete nozki?
Ostatnie wydarzeania z dzisiejszego dnia: Mamy przewijak na lozeczko nakladany i przy wieczornym ubieraniu po kapieli Bolo tak fikal, ze przewijak wpadl do lozeczka razem z nim. Ale widac bylo, ze mu sie to nawet podobalo :/ minute pozniej strasznie mnie skopal lezac na przewijaku a jak mu chwycilam nogi tlumaczac zeby tak nie robil bo mnie to boli, to zaczal sie smiac jak maly szatanek szczerzac te swoje 4 zeby i mrugajac jednym okiem... Strach sie bac...