reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
siw no trzeba uważać i tyle żadna metoda w 100% nie zabezpiecza ;) powiem ci że raz wzięłam o 1,5 godziny później, nie wiem czy to miało jakiś związek... no i byłam chora może to...

marzenka dużo zdrówka i sił dla was ;***

martini Błażej ma powiększony układ kielichowo-miedniczkowy i mocz zalega mu w nerce i pęcherzu być może jest to wada wrodzona ale pan nefrolog twierdzi że jeżeli tak to gin powinien na to mi zwrócić uwagę .... miałam usg robione przez dwóch na dosyć dobrym sprzęcie ale no nie wiem czy coś przeoczyli czy po prostu teraz mu się to zrobiło.. bardziej na to narażeni są chłopcy więcej będziemy wiedzieć po dokładnych badaniach... kochana nie chcę straszyć ale jak będziesz miała usg i maluszek będzie już miał wykształcone nerki to zwróć na to lekarzowi lepiej dmuchać na zimno .... buziaki dla ciebie i dzidzi ;**

zmieniłam miejscówkę do karmienia i teraz mogę sobie siedzieć na bb i karmić ;p dobrze że B. śpi bo sieje dzisiaj zniszczenie ;p rozwalił karuzele, zbił talerz i wylał na siebie kaszkę wszystko w ciągu godziny ... dzisiaj pierwsza kąpiel na siedząco bez foczki ... rezultat ja cała mokra łazienka pływa ale Błażejko w siódmym niebie aż piszczał tak mu się podobało ;)

heeeey
Sallis gratuluje ząbków i siadania-super widok-prawda?
Oleczka dla małej buziaczek na pierwszego ząbka!
Nita mamy tak samo –mały też nie usiedzi non stop coś –dziś wyrwałmi kolczyka z ucha –dobrze że kolczyk sam wyleciał bo wkadany -to mam ucho całe!
Marzena zdrówka wam!
Zawalka miałam ci pisać sliczne masz zdjęcie w avantarku :)

Juhu,
Marzena - biedni Wy :/ coś mi się wydaje, że Majcia podłapała od Ciebie wirusa jelitówki... właśnie - na wirusy antybiotyki nie działają. Współczuję Ci - miałam niedawno to samo. Bolo szalał a ja nie miałam siły go pogłaskać :/ przedłuża Ci się powrót do pracy z tej "okazji"?

zawalka - tak się zastanawiam właśnie po co Ci ta niania? hę?

gogoja - Błażej niezły nicpoń ;P

sallis - Domi ruszyła z kopyta widzę :) a kupy pierwsza klasa ;)

Dzisiaj pierwszy dzień bez wyjścia z domu od dawna - było jednak za mroźno :/ ale za to jaki marud się włączył na koniec... Przez ostatnie kilka dni Bolo poszedł na przód - dosłownie :) robi już bardzo dalekie dystanse - przez całą długość mieszkania i coraz mniej ręce rozkłada na księdza (do łapania równowagi).
Miłego spokojnego wieczoru :)

dobry wieczór;)
my dziś spacer zaliczyłyśmy;) Nadia w śpiworku z owczej wełny i opatulona kocem zasnęła kamiennym snem więc zaliczyłysmy wyprawę po torta dla Bartusia:-)

katoryba-jak przestał ręce rozkłądać to chwila moment zacznie biegać;) tak jest o wiele ciekawiej i w krótkim czasie można być w kilku miejscach w mieszkaniu i zrobić wiele rzeczy ;P

marzena- współczuję :( oby szybko Wam odpuściło, przesyłamy zdrowe fliudy;)

nie sposób nadrobić i spamiętać wszystko:/
miłego wieczoru i spokojnej nocy

marzena- wracaj do zdrowia. Trzymaj się
salis- to dziewuszka idzie na całego- a co do kup-wygoda pełna parą- i brawo za dobry kontatk z córuchną
szczesliwa-nnita-tylko wy o nas pamiętacie :)

My na spacer codziennie-mrozy nam nie groźne :)
reszte mocno pozdrawiam

oleczka - to ja przesyam buźki dla Lili te wirtualne też skoro gratki na żywo nie wystarczą mamie ;P
gogoja - my dziś też jakiś pechowy dzień mamy za sobą, dobrze że już koniec :)
szczęśliwa - prawda :D
Anias - sto lat dla Bartusia!!! szok jakiego dorosłego chłopca masz w domu :)
Katoryba - gratulacje dla Bolcia :) jak najmniej guzów jak już biegać zacznie ;)

Hejo
marzenka - zdrówka dla was kobitki:)
szczesliwa- ufff... ucho całe to najważniejsze
zawalka- Wojcik chyba naprawdę ma coś z Twojego Jasiurka, ostatnio sobie też ucho naderwał, aż mu krewka poleciała, i też pazury chyba codzień trzeba by było obcinać. Nochal sobie cały udrapał i teraz mu aresztujemy łapki w skarpetkach.

U nas lekki dołek. Jutro po raz pierwszy zostawiam Wojcinka mojej mamie i babci, a w piątek egzamin i znowu, w poniedziałek też ja nie wiem jak ja się skupię żeby to jakoś zaliczyć:/

reklama
o nie! jak cenniejsze! to ja jutro chce spotkania :-D

;)

baby baby :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dla Bartusia buziak raz jeszcze :*

siwa zaraz pozdajesz wsio i bedziesz cała dla synka!

a bolo zdobywa nowe umiejetnosci w trymiga!

a ja kocham swoje dzieci -najmocniej teraz spia tak słodko...:-D:-D:-D:-D

Do góry