reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Wojtuś dziękuje:))

Załączniki

• wojtus.jpg
    wojtus.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Sallis - super, że Domi tak się zrehabilitowała za te nocne party. A Jachu teraz co godzinę pobudka. Pół nocy spał z nami w łóżku, bo już nie miałam siły go odkładać. Jakieś koszmary go dręczą chyba, bo budzi się z wrzaskiem i od razu siada, a czasem nawet próbuje od razu wstać na nóżki.

Marzena - zdrówka dla Majci.

Siwa - Wojtuś już siedzi? Poważnie wygląda w tej czapce. Jak rówieśnik Jacha:).

Ostatnia edycja:
Hej ho,

naszej L. się odmieniło, pobudki coraz wcześniej, wczoraj 6:15 (dłuuuuga niedziela była:p) a dziś już o 6 :/ fakt, teraz już drzemie hihi
Buziole dla Wojtka :-* i Jaśka :-*!
Zawalka - fajne zdjątka :)
Vii - podziwiam, że masz chęć na spacer w taki mrozik....

no ja poczekam do 12-13 godz żeby się na spacer ruszyć, mam nadzieję że się choć trochę ociepli.

Zawalka - wycałuj Jasiulka od nas! zdjęcia boskie :)))

u nas noc wróciła do normy - pobudki co godzinę... ale o 5 jak wzięłam ją do łóżka to do 8 spała...
właśnie przy śniadaniu odkryłam, że moje dziecko świetnie sobie radzi z "chwytem szczypcowym" :) dałam jej płatki kukurydziane :)

miłego dnia :*

vii - masz jakieś opaski na chrzest na zbyciu? jeśli tak daj znać

szczesliwa - w wyniku ostatnich stresów itp jakoś laktacja zaczęła szwankować, w sumienie było najgorzej, ale mała uparła się ostatnio tylko z jednej piersi tylko spijać no i budziła się w nocy co 2 godziny, a na butlki budzi się 2 razy

brrr jak zimno, niby pokazuje -7 ale wydaje sie ze chlodniej

jasko :*

my po lekarzu takze spacer krociutki dzis. niby nic sie nie dzieje, goraczki nie ma, gardlo czyste, osluchowo tez wporzo, tylko ten katar. mam nadzieje jednak ze wielkich mrozow nie bedzie bo to moj ostatni tydzien i chce na spacery :)

reklama
Juhu,
Jak się nie pisze od razu to potem już nic nie pamiętam...

Wojtuś - spóźniony :* x 2
Johny Jaśko Rambo - :* x 8

sallis - materiały kupowałam na Zamkowej (do sklepu wchodzi się po 2 stopniach -wejście z ukosa) ale nie polecam - raz, że kobiety niby miłe ale coś mi w nich nie leżało - z lekkim fochem do roboty chyba, dwa - oszukali mnie na 4zł - niby nic ale dla samego pokazania faktu oszustwa poszłam tam 2gi raz. Także więcej tam nie pójdę.

nnita - już zaczęłaś działać z MT? na jakim jesteś etapie? ja będę korzystać ze wzorca zawalki i pomocy netu - na samowolę nie mogę sobie pozwolić,

emri - ponawiam pytanie, o której godz. Filo zaczyna dzień?

Spacerek dzisiaj mroźny, my opatuleni, gile z nosa kapią ale przyjemnie :) W słoneczku - super! Polecam!

Zakupiłam pieluchy babydream nr 5. 2 noce ok. Dzisiaj przesiąknęło bokiem :/ a 4+ huggies to porażka jakaś :/ na dzień nie dają rady - kupa przesiąknęła czy też przeszła bokiem :/

Ostatnia edycja:
Do góry