reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Sto lat dla Dominiki :* *8...
oj... nie mam weny na pisanie-wybaczcie.
Dziś Lila jakaś nerwowa w spaniu przebudza się co 20 min-bez ryku ale nie wiadomo o co kaman. Chwilę przy niej poleże i kima dalej. zobaczymy jak długo tak bedzie :)

Dla was all kochane całuski na ten wieczór i spokojnego wekeendu.

reklama
Dobry wieczór,
widzę, że mroźny dzionek nie odstraszył spacerowiczów:)

Katoryba ja dla śniegu mówię stanowcze nie:D ciężko się pracuje w śnieg:p

Oleczka współczuje może ząbki?

Sallis Buziaki dla Dominiki:) a czekolada... no wiesz wszyscy kochają czekoladę:D

Izuniek no ładnie teraz Lenka wyprzedziła B;p jak to się stało:D

u nas z nowości tyle, że zostawiliśmy B u dziadków i jakoś mi dziwnie było bez niej. Mała przez ten czas siedziała grzecznie ale jak wróciliśmy po nią to nie chciała się odkleić i nawet zasnąć nie mogła póki jej nie ululał W. Ja za to musiała kąpać chociaż zazwyczaj robi to W.

Ciekawe jak to będzie jutro.
a i wybiły nam się wczoraj górna jedynka a dziś dolna dwójka. Szkoda, że nie po tej samej stronie:D

Miłego i cieplutkiego weekendu!

o matko to Becia juz zabkowey potworek:) slodko, ze sie za wami tak stesknila!

oleczka coz zdarza sie, raz na wozie raz pod wozem:)

siwa wiesz to zalezy od dziecka z tymi pieluchami ale jezeli kupsko wylazi to warto zmienic na wieksze. z tego co pamietam to przy 6 kg to my juz na czworce jechalismy. poprostu sa one wieksze i mysle, ze dla dzidzi wygodniejsze. jak masz jakas kolezanke to popros o 3 i 4 i wyprobuj:) a z tym karmieniem to wspolczuje. cycek to jednak wygoda! i neistety mlody sie pewnei do jednostajnego wyplypu przyzwyczail przy butli i klops:( nie wiem co radzic...

katoryba Bolcio faktycznie sporo zjada mleka:) 250! u mnie to chyba nigdy tyle by nie weszlo haha. ale pilnuje D. teraz z jedzeniem i widze, ze na koniec dnia ma ogromnu brzuchol:) czasem to az nie chce nic zbytnio na kolacje bo nie ma miejsca. mam nadzieje, ze sie troche zaokragli;)

madzioszka- a nie wiem...
Te zeby idą i idą i wyjśc nie mogą. Może poprostu dziś ma dzień nie do spania, albo w brzuchu ją coś kręci- może kupka wyjdzie nie bawem bo nie robiła dwa dni :(

oleczka buziak w czółko i masaż w brzusio dla was!

dominiczka w czekoladzie -typowa babka wie co dobre:-D kocham czekoladę! ;)

siwa my na 4 już bo własnie siki w nocy lądowały na spiochach wiec wieksze numerki weszły w ruch ;)

ja już mam trójki kupione, tylko sie pozbywam zbyt duzych zapasów, bo teraz tylko mężu pracuje i kokosów nie ma więc szkoda nie wykorzystać tego co jest, tym bardziej że nie są na niego ciasne, tylko troszkę krótkie bo to dryblasek jest. Zostalo mi jakieś 40szt więc przy jego kupalcach w kilka dni wymęcze to co mam.

A z karmieniem jestem sama sobie winna, od początku było źle (już w szpitalu go rozstroili) a potem nie lepiej:( Mam nauczkę szkoda tylko że takim kosztem.

wrrrr :( co za noc :/ jeszcze nigdy mi czegoś takiego nie wywinęła!
zasnęła o 20 ale koło 24 jak ja się zbierałam do spania przebudziła się i zabawa w najlepsze! śpiewa wariuje, to jeszcze nie było takie złe, ale czas leciał a dziecko ani myśli o śnie. ja już coraz bardziej wściekła, bo trze oczy widać że zmęczona ale spać nie będzie. i musiałam słuchać takiej marudy :// DO 4 NAD RANEM!!!!!!!!!!!!!
dziś oczy na zapałki i modlę się żeby się dzień skończył....

reklama
sallis a my znowu od 0;44 co godzina budzenie zaraz zasypiala ale spala tylko godzine i to od 3 juz z nami bo mialam dosc wstawania;/ o 7 wstala na dobre a ja padnieta dzis

Do góry