reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

oj dawno mnie nie było.. właściwie mojego kompa nie było..
nieco poczytałam by ogarnąć co i jak u was, ale będzie tylko egoistycznie.. zaliczamy od wczorajszego wieczoru pierwsze stany gorączkowe. Ząbkowanie na całego, bo innego powodu ja nie widzę. Maleńka bardzo się zrywała w nocy, męczyła się ehhhh szkoda gadać. My z małżonem po nocy jak w tej pralce post wyżej. Niunia w dzień tylko rączki mamusi, podsypianie, gryzienie paluszków i mega marudzenie zawsze i wciąż :/ cholernie mi jej szkoda. W dzień gorączka zeszła ale późnym popołudniem znowu zawitała..
Drogą pantoflową wiedziałam o wielowózkowym spacerze i miałam nań ochotę, ale z przyczyn opisanych powyżej nie wyszło..
Od wczorajszej nocy dałam Małej na zbicie gorączki Ibufen D, dwa razy się udało, trzeci teraz wieczorem już zwymiotowała - nie podchodzi jej. W sumie jak spróbowałam to się nie dziwię :/

ehh ehhhh

reklama
widzę że dziś na marudzenie nas wzięło? to się dołączę - zasnęła 20 minut temu :/// moja głowa!!! idę spać.

a spacer superowy :) trza powtórzyć!

:p
nita-oj bidula.. niech się trzyma i tobie dużo siły życzę... oby szybko wyszły...

Oj szkoda że nie udało mi się do was dołączyc, mała sobie wybrała pore spania od 11z minutami do 12:40 więc podrzemała. Chyba dlatego że ojciec ją wymęczył an spacerze wcześniej :)

Buziaki i pozdrawiam

A ja znowu mecz barcy ogladam- real bez szans :)

Ostatnia edycja:
emri powialo groza z twojego postu:) wspolczuje zabkawania bolesnego, pozostaje zyczyc zeby czym predzej te zeby wylazly!!!

anias ale, ze jak Nadia zjada? wyjada z opakowania czy co?

Hej ho,

noc do bani, wybudza mi się to dziecię za często, a dzis aż dwa razy mleko piła, bo za dnia nie raczyła wczoraj objeść się obiadem (choć brokuła wpierniczała na całego, tylko dokarmianie łyżką było beee) ani owoców nie tknęła :( Dziś dzień za szybko rozpoczęła i padła na drzemkę już przed 9 (na mnie spała, ciepełko że hej!) teraz już też śpi... Spacer dziś do ped i spowrotem...
Vii - mam nadzieję, że nie zafundowałam nieświadomego ospaparty! ;)
Dziś jakby plamki zbledły, a na podpieluszkowych terenach przypomina to bardziej odparzenie :/
Anias - L. obraca jęzorem gdy tylko próbuję ją posmarować, więc pewnie by skosztowała, gdyby mogła. Zresztą taka sama reakcja jej gdy myjemy buzię hihi
Emri - trzymam kciuki za sesję ;) będzie super jak poprzednio!

Mamom ząbkujacych szkrabów - cierpliwości i więcej chwil do radości! Dzieciom - szybkiego wyjścia uzębienia!

Miłego również od Nas :-*

Juhu,

emri - 4ki :/ ło matko - trzymam kciuki żeby wyszły w mig!

anias - no właśnie ale jak wyjada? u nas kremy stoją na komodzie i BOlo tam nie sięgnie sam, ale zawsze przy przewijaniu/ przebieraniu muszę mu dać coś do rączki (zwykle mała tubka z kremem albo kartonik) ale sam nigdy nic nie odkręcił.

Izuniek - jak tam ta wysypka? Coś się zmieniło?

Wcześniej była mowa o mleku nr 3. A po co Wy je wcześniej niż trzeba wprowadzacie?

Mrozik :) niech wymraża zarazicha!

oooo Izuniek się wbiła z postem ;P to fajnie, że z "osponiewiadomoczym" lepiej. Mam nadzieję, że pediatra tylko to potwierdzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Katoryba-właśnie jak ją przebieram albo smaruję to trzyma w rączce tubkę z kremem albo pudełeczko z sudocremem.Otwiera sobie ząbkami i z tubki wyciska do buzi albo palcem wyciąga sudocrem .Jak jej zabieram to protestuje i krzyczy :mniam am am.

Do góry