reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

Dawid - brawo! To zaskoczyłeś i ucieszyłeś Mamę i Tatę!! :)
Madzioszka - a Wy dlaczego nie spacerujecie?:> Czegoś nie odnotowałam??
I też dziś zaczęłam zastanawiać się nam wprowadzeniem "3"...
Zawalka - gratki za postępy Jaśka! Idzie jak burza!
Pluszaczku - trzymam kciuki za sprawne załatwienie spraw!

My jutro chcemy się wybrać do pediatry na kontrolne ważenie, bo jestem ciekawa ile już unoszę kg :p A i pojawiły nam się jakieś czerwone plamy na intymnych sprawach i w ogóle na podbrzuszu i trochę na dekolcie i szyi :/ obstawiam uczulenie, bo wyszło to po słoiku ze spagetti :/ oby to tylko to...
lena nareszcie decyduje się na spacery za jedną rękę, a mnie to cieszy :)

reklama
Witajcie:)
Dzięki dziewczyny za spacer. Momentalnie mi czas zleciał z Wami, aż szkoda, że tak szybko.
Zainspirowałaś mnie Marzena i dzisiaj jadę oglądać spacerówki w Tobi. Może w końcu uda się coś znaleźć.

Madzioszka - możesz do nas podjechać MZK i uderzyć z nami do lasu następnym razem:).

Izuniek - to teraz już Lena ładnie za rączkę z mamą na spacerek może iść:).

A ja mam dziś wolne od kuchni:). Dzisiaj P. tam rządzi i robi tortile. A jak pachnie już.

Miłego dnia wszystkim:)

zawalka - to milego ogladania :)

katoryba, madzioszka - mala to raczej lubi zimno do spania, spi w pajacu a potem ja zamykam w spiworku ;) i karczek ma raczej cieply, zreszta zawsze tak spala a te nocki to od jakis 3 tyg tak mamy

spacerek przemily, my dopiero po 14 wrocilysmy bo jak sie majka was nasluchala to potem dobrze pospala ;)

hejo:)
katoryba-zgadzam się z Tobą w zeszłym roku było potwornie zimno,teraz jest chłodno:) A dziś pogoda wręcz zachęcała do spacerów. I to słoneczko...

wróciłyśmy całkiem niedawno z powiedzmy spaceru....do miasta.
zawalka-mniam zazdroszczę tortilli;)

a u nas Nadinka dalej clemastin i calcium, Bartosz niestety antybiotyk:/ Osłuchowo jest czysty,badania niczego nie wykazały ,gardło ma okropne i cały czas temperatura podwyższona:/No i niestety zwolnienie do piątku.W piątek kontrola...zobaczymy co dalej

e. mamy kolejne zęby w końcu:)

Madzioszka - jak to nie masz z kim spacerować? My spacerujemy (dziś mi się nie chciało) :)
Karolq - pewnie przed 15 się zjawimy u ped... A Wy?
Zawalka - mi się nie spieszy do takich spacerów :p Niech podrośnie mi kobietka, bo kręgosłup już ma dość...
Smacznego ;)
Anias - gratki dla Nadii i zdobycz zębową ;) Zdrowia, zdrowia, zdrowia!!!
Minesota, Szczęśliwa - czy ospa u Waszym maluchów zaczynała się od czerwonych plamek na ciele czy od razu jakieś grudki zauważyłyście?
Moja dziś szał popołudniu przechodziła, a do spania masuje/drapie się po głowie.. Oczami wyobraźni widzę już jak fioletuję dziecię. Mam stracha, że ospa do Nas puka... :(((

no i udało się załątwić chrzest u ksiedza bezproblemowo :) bedzie w sobotę bez mszy :) miałam sobie nawet godzinę wybrać :)

Izuniek - nie mam pojęcia jak sie zaczyna ospa... oby to nie było to, trzymam kciuki

spacerowo dziś widzę, a mi ciągle daleko do Was na jakiś spacer ciągle latam tu w swojej okolicy coś załatwiać, zakupy ewentualnie spacerek do lasu

reklama
Hejo:) Ja dziś krótko i egoistycznie, w sumie to zalogowałam się tylko, zeby przeczytać co i jak, ale przy okazji ponarzekam...mam sesję, egzaminy, Filipowi wychodzą czwórki na dole, dwie na raz...czyli razem 8 wierzchołków ząbkowych musi się przebić:/ Czuję się jak by mnie ktoś w pralce wywirował na 1000 obrotów:/

Buziaki:*

Do góry