reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

tatara ta tata!!
test łyżeczkowy zaliczony :D
ZĄBEK!! =)
oooooj zaczęło się :D dzielna dziewczynka

marzenka jeszcze raz gratki dla Majeczki :* fajna dziewusia ;)
beti jeśli chodzi o apteke Stylową to warto sobie zapisać nr do nich (a na komórkowy dzwoniłaś?) i w razie potrzeby dzwonić - ceny podadzą przez komórkę ;)
emri woow czas na rzuty ;) nie daj się mamusiu =)
Nadusiu jakaś ty dorosła ;)
marrtini zdrówka dla Bartusia!!

wózek na śniegu - "nie lubię" :p aaleeeeeee czego się nie robi dla przebywania na świeżym powietrzu. Im więcej tym lepiej =)

reklama
martini- biedny bartus, oby szybko przeszło. A jak Ty się czujesz? Brzusio już rośnie? Chyba niedługo zacznie kopać:p

katoryba- z brzuszkiem lepiej, kolek nie ma odkąd odstawiliśmy bebiko i przeszliśmy na gerbera, nieraz troszkę się spina ale po zwykłej herbatce koperkowej hipp, odpierdzi się i mu przechodzi. Czasem przy cycu zaczyna wierzgać nóżkami ale po kilku minutach przechodzi, jutro idziemy do lekarza i pogadamy o tej nietolerancji laktozy. A u okulisty byliśmy na kontroli bo Wojtuś miał 3 dni fototerapie przy żółtaczce, i lampy mogły uszkodzic wzrok. Najpierw co 10 minut, chyba z 5-6 razy zakrapiali mu oczka a potem mu włożyli takie druciane rozpieracze do oczek:(( Pruł się strasznie, na pewno go bolało, sama bym nie chciała żeby mi ktoś takie coś do oczu włożył, strasznie to wyglądało:/ Az się popłakałam.

siwa jeju to badanie musialo byc straszne. tez bym plakala, biedactwo:( ale dobrze, ze wszytsko ok!

martini ale to zapalenie spojowek to ma cos wspolnego z tymi oskrzelami? jeju bakterie sa niebezpieczne:/ wiesz jestes w takim samym tyg ciazy jak moja kolezanka, dzis dopiero sie dowiedzialam:)

katoryba mi sie nie raz zdarzylo jechac bez fotelika:) coz zawsze musi byc ten pierwszy raz. a z tym wyginaniem to u nas podobnie jest:)

nnita zabek to jest cos;)

szczesliwa ja nie wiedzialam, ze twoja malutka to taka cwaniara:) i, ze takie pomysly ma na wymuszanie. strach sie bac:)

katoryba ja ci powiem że nadia chodzi jak "stara " a biega i nawet juz wierszyk zna na pamiec :) pieknie mówi -ot chwale za skromna mame-no ale cóz -jestem dumna ciocią :-) a z alergia to juz anias

beti no sie pzrekonałam od tamtej pory juz tak nie wymusza bo co sie nagadałam to moje dziec mądry przyjał fakt i nie wymusza tak ale myszka minnie to miłosc wielka :) dzis nawet obiad bez mrugnięcia zjadła by dostac piórnik z myszka minnie

nita gratulujemy zabka! ale macie ząbkową radoszkę!

martini zdrówka wam!

siwa współczuje wizyty stresujacej dla dziecka....ech szkoda syncia-ale juz "po" wiec moze byc tylko lepiej

katoryba-prawdopodobnie na sierść psa. Naduchna przeszła od banku BPH do poczty przy Polmozbycie.Na końcu się wyłożyła na śniegu. Mi ten spacer nie bardzo się podobał bo Nadia uciekała w stronę ulicy, zastanawiam się nad szelkami:-)

marzena-ja jestem uczulona na kilka rzeczy,Bartek to astmatyk więc Nadia była/ jest w grupie ryzyka:/

e:
nnita-gratulujemy ząbka;)

marttini-trzymajcie się ,siły Tobie!!

emri - no to sie zaczela ostra jazda z Filciem wymuszaczem ;) chyba razem z sallis przyjdziemy do ciebie na nauki jak byc twarda :p

martini - trzymaj sie calo i oby Bartusiowi szybko przeszlo

anias - bidna Nadusia, kurcze ale jakby na psa byla uczulona to kaszana, ona tak sie fajnie z Maxem bawi :( wierszyki...wow! tego nie widzialam :) no ale dawno sie nie widzialysmy

szczesliwa - hihi corcia spryciula :)

wiecej nie pamietam ;) milego dnia dziewczyny

e: Majcia jeszcze raz dziekuje

reklama
Marttini zycze zdrowka w domu i zeby sie nie rozpowszechnialo :)

Katoryba u nas tez zdarzylo sie autem jechac bez fotelika kilka razy od rodzicow

Emri u nas tez juz jest wyginanie sie z nerwow jak cos sie podoba tupie nogami szok

siwa wspolczuje wizyty u okulisty nawet niechce sobie wyobrazic jak to wyglada;/

nnita gratuluje zabka;)

anias gratuluje zdolnej corki;) sama szla wierszyki szok:p

szczesliwa hehe corka kombinatorka;)

Do góry