reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hej ho,

jeju martini normalnie jak napisalas o tym usg to poczulam sie tak podekscytowana jakbym sama miala isc ogladac dzidzie :) mi w 10 tc powiedzial ze groszek nie bedzie groszkiem tylko fasolka :) moze i ty sie juz czegos dowiesz hihi :) trzymam kciuki

gogoja - ja tez ubranka z pepco bardzo lubie, choc to juz ogladajac widac ze jedne sa ciut lepszej jakosci drugie ciut gorszej ale nam sie nigdy nic nie rozciagnelo, odbarwilo itp. a u nas siedzenie tez jest super zabawa od jakis 3 tyg, ale od kolezanki rehabilitantki uslyszalam ze nie powinno dziecko tak szybko siadac bo pluca sa jeszcze malo wyksztalcone i sie gniota :/ no ale nie zabronie dziecku ;) co najwyzej moge ograniczac czas spedzany w takiej pozycji

zdrowka wszystkim...mam nadzieje ze sie poprawia

reklama
ooooooo Vi - hehe - pewnie tak:) własnie wychodzę - jakoś zebrać się wcześniej nie mogłam...:laugh2:
a Ciekawa jestem czy juz coś będzie widać - Alcia została mianowana Alcią dokładnie w 16stym tygodniu, potem potwierdzenie po 20stym - więc na nic dzisiaj się nie nastawiam:) ma być zdrowe i już:):):)

Wojtuś w końcu zasnął, a od 6 z krótkimi przerwami tylko cycek mu był w głowie, no ale już się mogę z wami przywitać:)
martini-
no koniecznie napisz co i jak. A jak się w ogóle czujesz? Ja do 13tyg. umierałam, na szczęście R. gotował, prał, sprzątał. A Ty masz dwójkę dzieci, więc mam nadzieje że lepiej to wszystko znosisz.
gogoja- ciuszki z pepco są ok. No może oprócz bodziaków, bo te mi się strasznie porozciągały już po pierwszym praniu. Ja teraz kupiłam 3 bluzy polarowe, 3 pary spodni i koszulę, nie wygląda żeby się miało coś z tym dziać a zapłaciłam 38zł za wszystko:D
P.S.
Świetne zdjęcie Błażejka przy suwaczku. Przesłodki bąbelek:*

U nas odpukać już kolki minęły, jak go czasem coś zaboli to na chwilkę, więc z reguły płacze już tylko jak jest głodny:) Coraz mniej już go dokarmiam bo coraz lepiej idzie nam cycolenie, wygląda na to że im jest starszy i silniejszy tym lepiej sobie radzi z moją <płaskosutkością>. Mm wystarcza nam spokojnie na tydzień i dłużej i żyję nadzieją że niedługo już wcale nie będzie potrzebne:)

Sylwestra spędziłam w domu i szybko poszłam spać, ale za to z jakim przystojniakiem:) Na szczęście mąż nie jest o niego zazdrosny:D DSCN0924.jpg

dobry wieczór :)
siw@ jaki elegancki synuś :D
oleczka mi juz lepiej, ale mięśnie jeszcze bolą.. nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak wywróciłam, ale....... kask to podstawa :D

kurcze nie wiem jak u Was w ZG ale tutaj mega wietrznie.. prąd co chwilę zabierają.. :/

dzisiaj niunia pałaszowała brokuła, jabłko i marchewki baby - noż cud miód jak jadła =) a na wieczór eksperymentalnie zapodałam jej 50ml kaszki (ale na wodzie, nie MM) - normalnie rzucała się jak podawałam jej łyżeczkę :p a potem dopoiłam piersią.. chcę zobaczyć jak noc prześpi =)

zdrowiejcie dzieciątka i co niektóre mamy!!!!!!!!!!!

gogoja - ja kupiłam pierwszy raz w pepco po namowie kolezanki z jej opini wynika ze wszystkie ciuszki są OK

Macie może namiary na okulistę dzieciecego w zielonej Gorze bo oczko małej ciągle ropieje i boję się zeby to nie był zatkany kanalik .

Życzę przespanej nocki i poprawy zdrowia dla Wszystkich chorowitych :D

dzień dobry:)

U nas kiepściucho nie wiem dlaczego ale B jedną noc prześpi ładnie by na następną dać czadu. Katar delikatnie odpuścił ale kaszel się za to pojawił, chociaż wydaje mi się, że kaszla odkaszluje smary które jej płyną.Gorączki brak. w sumie kaszla po nasivinie więc pewnie moja teoria się sprawdza.

Sama za to zaczełam smarać;/ co za pogoda szlag jasny może trafić. tyle prywaty:)

Cosa przychodnia dziecięca jest na jaskółczej z takimi przypadkami powinni wziąć bez problemu i czekania. powinna być pod tym numerem 68 325 07 70 ‎. najlepiej sie przejść i zapytać.

Hej ho,

L. nie wołała dziś w nocy o mleko! :D Jak miło się wyspać... Tylko po 1 trochę herbatki wypiła i lulu w poduszkę!
Co do zdrowia: zaczyna mnie strach oblatać, by się nad morzem nie wyłożyła. Też coś pokasłuje, nie wiem czy to ślina źle przelknięta czy inny czort, w nosie nie katar, ale gile suche :/ Niech przyjdzie mróz!!!

Nnita - tutaj też wiatr nieprzyjemny :( na pocieszenie za to słońce jest :)
Siw@ - super, że cycowanie się rozkręciło!

reklama
siwa jakiego masz pszystojniaka w domu:) sliczniutki:) i brawo za udane karmienie. dzidzia rosnie i jest coraz silniejsza wiec lepiej ssie.

izuniek suuper, ze nareszcie sie wyspalas. mile uczucie co nie? :)

mam pytanko laseczki jak rozwiazujecie robienie 2 dan dla dzieci? gotujecie osobno czy jak? ja jeszcze nie wprowadzilam drugiego dania i szczerze mowiac to nie wiem czy moj jeszcze cos zmiesci w ciagu dnia:/ specjalnie jakos nie jest glodomorem:)

Do góry