reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Wszystkiego najlepszego w 2012 roku:)!

No to się nam dzieciaki pochorowały:(. U nas też katar i co jakiś czas kaszel i brak apetytu. Cycki mi pękają. Ale nie wybieramy się do lekarza na razie, tylko daję mu to, co ostatnio dostawał.

Buźka dla Dawidka za kolejny ząbek:*

Nnita - ale fajnie miałaś na tym stoku:). Jagoda już duża dziewczyna. A jaka ona towarzyska jest:)

Marzena - współczuje hurtowego prania i prasowania, ale dobrze, że już jesteście w domku:)

Katoryba - no to już Was puścili:). Bolo pewnie odżył w domu. Oby już więcej taki Sylwester Wam się nie przytrafił.

Miłego wieczoru wszystkim:)

reklama
Witamy w Nowym Roku i życzymy wszystkim spełnienia marzeń:)

gogoja-
Nie wiem jak w zg, ale dzisiaj bylam pepco w lcy i sa super przeceny, mysle ze jedna siec to jedna cena. Nakupilam malemu, bluz, spodni itp. za 4,99, 6,99 za szt. A ile bylo fajnych rzeczy dla dziewczynek, aż się zastanawialam czy sobie nie kupić na przyszłość jakby się kiedyś jakaś córunia trafiła:)

Wszystkim schorowanym maleństwom zdrówka życzę:)

Vii - zdrówka dla Hani!!!!!!!!
i Jasiowi, Dawidkowi i komu tam jeszcze trzeba:):):)

u nas po katarze ani śladu - ale kreseczka przebitej dolnej dwójki się pojawiła..więc pewnie to to, ale te górne dziąsła dalej okropnie wyglądaj - więc trzeba mieć rękę na pulsie!

ja dziś do czwartku wzięłam sobie jeszcze urlop - taki ze mnie leniuszek:)rozbestwiłam się na tym wolnym:)
ale jest kilka rzeczy do pozałatwiania - ps. jutro idę na USG :)fajnie:)

pozdrawiam Was wszystkie babeczki

Beti - i ja za Nasivinem jestem, choć i maścią smarowałam, by lepiej jej się oddychało. Podstawą jednak jest nieszczęsne dobre wyfridowanie...
Marttini - Alcia też szybciorem nowe zęby dostaje, super! :-* Ach, ale będzie radość przy podglądaniu Fasolinki (a może Fasolinka :p)

Jeju, przez tą dziwną pogodę siedzę z L. w domu, nie chcę jej przewietrzyć za bardzo, by czegoś nie podłapała...
W środę w chacie powinien być bałagan przy pakowaniu, a tu kolęda i musi jakoś wyglądać :/ ale z błogosławieństwem pojedziemy na ferie hehe

Dobrej i spokojnej!

hej ho ;)

dziękujemy za pamięć ;) mnie zawiodła dopiero dzisiaj zobaczyłam na suwaczku że to już cztery miechy ;)

szczęśliwa, vii, katoryba, madzioszka, beti, zawalka, anias (mam nadzieje że nikogo nie pominełam) zdrówka dla dzieciaczków ... pęta się tyle teraz tego dziadostwa i tylko męczy malutkie myszki ;/

Dawida gratki za zębola (wzoraj mi gdzieś umknęło) jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie miał wszystkie

marzena fajnie że Majcia dobrze zniosła podróż;) wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

siw, cosa a powiedzcie jak te rzeczy z pepco są dobre gatunkowo... tj. po pierwszym praniu się nie rozlatują, wyciąają itp. bo słyszałam że marnej jakości ... ale nigdy w ręku nie miałam bo do pepco zawsze nie podrodzę mi było... kurcze znowu podnieśli ten vat ja nie rozumiem i to ma być polityka prorodzinna ;/ co do ubranek dla dziewczynek zawsze się nad nimi rozpływam ;)

nita ale miałaś fajowego sylwestra ;) ja w tamtym roku byłam w górach ale nie wspominam tego miło bo za miast jedzić na nartach cały czas wymiotowałam (uroki początku ciąży )

izuniek u nas głodomorra cały czas panuje ;) mała nadrabia straty ;)

martini po to jest wolne żeby leniuchować ;)

oj jak mi się dzisiaj tyłka z domu ruszać że hej .... wybierałam się jak sujka za morze i w końcu nie wyszłam z domu .. stwierdziłam że nie będę B. narażać na wyjścia w duże skupiska ludzi bo się pochoruje i tyle z tego będzie zresztą zakupy z dzieckiem to nie zakupy ;p ale trzeba się wybrać może jutro ;p Błażejo od wczoraj ma nową zabawę - siedzenie i skubaniec tak długo będzie stękał jak go się posadzi ... nie wiem czy takie szybkie siadania to zdrowe jest .... a może to już czas ?? kiedy wasze dzieci zaczęły siadać?

buziaki spokojnej nocki ;)

Ostatnia edycja:
gogoja pewnie, ze zdrowe! jak sam chce siedziec to nic tylko wykonaywac polecenia:)

martini to teraz bedziecie mieli usg z mierzeniem przeziernosci karkowej:) jeszcze to pamietam:) a na kolejnym to jak sie uda to plec bedziecie znali. ale jestem ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam was babeczki w nowym roku 2012!
Troche mnie nie było- cały czas coś- tak bywa.

Oby ten rok był zdecydowanie lepszy dla wszych maluchów i oczywiście nas rodziców.
Tzn. żeby były cały czas zdrowe-to najważniejsze :)

tak ogólnie i krótko bo godzina juz na spanie :)
buziole
marrtini- miłego oglądania :) maleństwa i dobrego samopoczucia na cały okres ciąży życzę i jak najbardziej kożystaj z urlopu- po to bierzesz, co nie? leniu**** ile wlezie
nnita- jak tam ciałko twoje dochodzi po wypadku nartowm? czekam na twój powrót :) a i dorzuce spóźnione sto lat na 29.12.11 nie zaglądałam i przegapiłam :(

Dobranoc i dzień dobry

reklama
gogoja ja ubranka z pepco uwielbiam sa tanie i dobre;P a co do siadania to moja z pozycji polsiedzacej podniosla sie dosiadu juz w 10 tygodniu pozniej o tym zapomniala ale tez chciala szybko siedziec

Marttini 3mam kciuki za jutro;)

Do góry