reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Bolinku- wszystkiego naj naj naj:)

dzień dobry:)
u nas zniknęła chyba definitywnie druga drzemka.Są jednak pozytywne tego strony, Nadia po kąpieli zasypia jak aniołek o 20 jest cisza w domku:) Koło 5 się przebudza ale jest cycuś i śpi dalej czasem nawet do 9:30...
niestety dopadło nas choróbsko z głupiego pokasływania...mamy zmiany przy oskrzelach:baffled: antybiotyk,krople na odkrztuszanie i oklepywanie, po świętach kontrola...Święta do dupy:/

miłego dnia

Juhu,

SZOK!!! BOLCIO MA ROK!!! :)
Dziewczyny i chłopaki - Bolcio ślicznie dziękuje za życzenia. Normalnie nie mogę dzisiaj - co chwilę patrzę na niego i płakać mi się chce jaki on duży już i wspominam sobie... Bolcio z rana na nocniczku narysował swój pierwszy rysunek w albumie :)

Miłego wszystkim i zdrówka dla wszystkich. Nawet Nadusię dopadło :(

kurczę wirusy paskudne w powietrzu fruwają:/ u nas nic nie zapowiadało choroby, ot pokałsywanie , zaczęło się w nocy z niedzieli na poniedziałek,myślałam że mamy za suche powietrze w sypialni... dzisiejsza wizyta u pediatry miała być kontrolną by święta spokojne były a tu klops...

Bolinku kochany! Niech każdy dzień przynosi Ci uśmiech od losu! :-* :-* :-* Sto lat!!!

Dziękuję w imieniu córci za wczorajszy życzenia! :) Popołudniu się okaże, czy dobre fluidy od Was spłynęły z całą mocą :)

Witojcie!
Troche mnie nie było i się teraz naczytałam...
Sto lat dla Bolcia- oj ten roczek jak predko mamusi zleciało-dzieciaczek juz taki duży. By Bolcio był zawsze uśmiechnięty, zdrowy i wiedział co od życia chce nawet juz w tym wieku :) :) zresztą ten okres najważniejszy...

A dla spóźnionych też Wielkie duże SSSSTTTToooo lat :*

chorowitych- szybkiego powrotu do zdrowia bo jak na święta w łóżku, nie ma takiej opcji więc szybko zdrowie :p
ząbkowych- by rosły bezboleśnie i radośnie :D

Od nas dodam,że Lila wczoraj na zakupach dała radę (3,5h) spanko w chuście i na koniec karmienie w samochodzie- bo juz się domagała. A najlepsze że przez ten cały czas pielucha była SUCHA. Dopiero w domu(prababuni) zrobiła.
Z nockami u nas też zaczyna byc inaczej, ale damy radę. o 1:30 pobudka na karmienie potem 5 ale z godzinę nie śpimy i następna w granicach 8:00. Ja powoli zaczynam wcześniej wstawac
:laugh2:

Bolciu wszystkiego co najlepsze z okazji 1-szych urodzin! Duzo zdrowka i pozytywnego nastawienia do zycia zycza B. A. i D.

oleczka 3,5h no ladnie:) a plecy ci nie odpadaja po takim noszeniu?

anias biedna Nadia:( takie niby nic a tu juz oskrzela...

vii ja to samo pomyslalm co ty. az strach sie z wami spotkac:) bo zaraz i nasze beda chore a poki co odpukac jest bezchorobowo. a co prezentu to wiesz co wymyslilam? kupie mlodemu jakis taki przyrzad do robienia baniek bo on teraz uwielbia jak mu sie w kapieli robi. tylko gdzie ja moge cos takiego kupic?

beti-w sklepach z serii po 5 zł były takie pistolety. Nadia póki co książeczki dostała z serii "Mała biedronka, mały lisek, mała owieczka itd. Nie mam pomysłu na inny prezent:/ no i gratki kolejnych ząbków;) u nas póki co zastój zebowy;)

Ostatnia edycja:
reklama
nnita no wlasnie nie dojdzie. ale zobacze dzis w smyku:)

anias to bedzie mala miala co czytac:) a poki co cieszmy sie, ze to my wybieramy prezenty bo jak za rok dzieciaki sobie wymysla nie wiadomo co to nasze portfele moga tego nie wytrzymac;) i wiesz u nas jest bardzo podobnie ze spaniem jak u was. pobudka nad ranem na szame a pozniej spanie do 9:) ale mamy jeszcze 2 drzemki w ciagu dnia ciagle:) na to akurat nie narzekam, hihi

Do góry