reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
No i mamy pierwszy śnieg :-)

Mam nadzieję że świeta też będą takie.

Ja ciągle podaje małej leki ale mam wielki problem bo ona wszystko wypluwa albo po chwili wymiotuje . Może żle podaje a daje jej strzykawką tylko flegaminę w kropelkach na lyżeczce i też jej nie pasuje . Może ktoraś z Was zna jakies cudowne sposoby na podawanie leków takiemu maluszkowi ?

Zdrówka życzę wszystkim bo to teraz najważniejsze :-D

dzień dobry:)

Pogoda sie zimna zapowiada:) Doczekaliśmy się w końcu. Ciekawe czy to takie jednorazowe opady:)

Cosa strzykawką w sumie najlepiej jest. jeszcze jakby ją chwyciła to było by bosko a nie możesz jej przemycić leków podczas karmienia? Może dziewczyn będą ,miały jakiś konstruktywn0y pomysł bo ja nie mam pojęcia jak to zrobić:)

Pozdrawiam i ciepłego dnia:)

kurde czy ten snieg nie mogl poczekac do wigilii zeby spasc :/

siw@ - ciesze sie ze espumisan pomogl, nam gripewater w ogole nie pomagal...a co do poduszki to ja chyba przez 2 tyg uzywalam a potem bylo mi niewygodnie, chyba za niska jestem ;)

izuniek - no jak pozwolenie na wyjazd to znaczy ze lepiej :)

a mnie chyba cos rozklada :/ musze sie dzis naszpikowac tabletkami. no i dzis wielkie pakowanie, ciekawe czy sie zmiescimy ze wszystkim do auta ;)

Zima zima zima, pada pada śnieg :)

Oby tylko zaraz nie stopniał!

cosa - ja dawałam zawsze strzykawką taką dołączaną do lekarstw albo do ibum. Mały nie miał z tym problemów nigdy, więc nie wiem jak jeszcze możesz to podać inaczej. Może jak karmisz to przerwij na chwilę podaj lekarstwo i zaraz znowu powrót to karmienia.

Miłego zimowego :)

Hej ho zimowo :D:D:D Ale mnie zaskoczyła biel przy otwieraniu żaluzji :p

Lepiej to nie jest z L., bo chora nieustannie, furkotanie bez zmian, w pt do kontroli przedświątecznej i dostaniemy skierowanie do pulmonologa, by się wypowiedział, czy to aby nie astmatyczne :(

Wczoraj zaliczyłam wieczór bez dziecka, byłam na pracowniczej Wigilii :D choć trochę świąteczniej mi w serduchu :)

Siw@ - ja też używałam rogala, gdy starałam się piersią karmić, potem mąż korzystał, gdy karmił Młodą butelką :p Teraz rogal siedzi schowany w łóżku... Mogłaś pytać, czy któraś (czyt. ja) nie chce się pozbyć :p
Cosa - my niestety nie mamy problemów z przyjmowaniem lekarstw, na sam widok strzykawki Lena otwiera buzię...
Marzena - wbrew pozorom, wszystko zmieścicie ;) Logistyka pakowania hihihi powodzenia! ;)

Izuniek to ja jestem chetna na tego rogala jak on tak zachwalany podaj tylko cenę :)

Dzięki wszystkim za info na temat podawania leków będe probować choć widzę i tak marne szanse bo wszystko juz próbowałam :)

izuniek ja tez otworzylam zaluzje i doznalam szoku:) ale tak pozytywnie:)

co do poduchy to ja mialam duza ale maz na niej glownie spal;) do karmienia uzywalam poduch od kanapy ale juz od dawna na lezaco karmie.

madzioszka ale z Beci lobuz na zdjeciu;)

katoryba a Bolciu jak nie Bolciu jakos na tym zdjeciu nowym:) puszcza do nas oczko slicznie:)

reklama
Witajcie:)

Zostałam okrzyczana przez Katorybe, że nic nie piszę na forum, więc piszę:)

Jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego dla Bolinka i buziaki dla Dawidka:*
Czy Wasze dzieci też nie współpracują przy świątecznych porządkach? Nie moge nawet odkurzyć, bo ryk jest niemiłosierny.
Wczoraj Jachu po zakupach w Carrfour po prostu padł:). Zaczepiał papierem opakowaniowym w rolce Bolinka, a ten mu odpowiadał: "Ej". A szkoda, że nie widziałyście, jak oni książeczki "czytali":)

Obudził się. Lecę. Miłego dnia wszystkim:)

Do góry