reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
siwa najlepiej pomniejszyc zdjecie lub przez żabe

http://www.imageshack.us/
klikasz BROWSE wybierasz fotke klikasz przeslij teraz - wklejasz kod forum

izuniek poniewaz miejsce nie musi byc mokre ale wilgotne od srodka i tak wyłazi -mocno trzymam kciuki by sie udało zwalczyc!

salis ja jutro robie nalot na focusa bo w wekendy narodu makabra a w pietk chce sie porozgladac za prezentami i pewnie powrót z buta w ramach spaceru ;)

Ostatnia edycja:
zanim minesota usunęła link to sobie zobaczyłam :)
szczęśliwa niby focus to też park, ale myślałam bardziej o takim z drzewkami :D

Ja chętna na spacer, ale na Piastowskim.. muszę się przejść chyba na zakupy do Biedronki.. vii może w końcu Ty się wybierzesz? :)

hejka :)
izuniek ciężka sprawa, chyba na III roku studiów mieszkałam z pleśnią lekką, a na V z wilgocią - obcy zawsze pytali się mnie i kumpeli czy z basenu wracamy czy wilgoć mamy w mieszkaniu,.. porażka.......... obyście szybko się z tego wykaraskali :)
nooo oleczka kurtałkę kupujesz :) przy okazji pochwalisz się ;)

dobranocki :)

no i jestem w koncu:) nie wiem jak udalo mi sie przetrwac tyle bez neta no i bez was;) czuje sie jak dziecko co sie do czekolady dorwalo! u nas wszystko ok, wszyscy zdrowi, zeby Dawidek ma juz 2 i co najsmieszniejsze to drugi nie wiadomo kiedy wyszedl. pewnego dnia uslyszalam poprostu zgrzytanie zebow:) wieczorami pisze prace mag codziennie bo musialam motorek zalaczyc zeby sie wyrobic na czas:( a co do spania to musze powiedziec, ze od czasu przeniesienia do swojego pokoju mlody spi rewelacyjnie! dzis obudzil sie dopiero o 5, nakarmilam i dalej do lozeczka odlozylam. dopiero o 9 wstal!!!
jak czytam o tych waszych chorobach to az sie boje!!! u nas odpukac mlody zdrowiutki:)

dolcia, siwa gratuluje i zazdroszcze:)

siwa co za historia, ze w ten sam dzien do szpiatal pojechaliscie:) ja ci powiem, ze je tez cieta bylam i peklam. szwy i gojenie sie to bylo pieklo. lezac w szitalu nie bylam w stanei normalnie z lozka sie podniesc! szycie bolalo ale porod jednak bardziej:) piszesz, ze rana boli. a szwy juz masz sciagniete bo to ulga bez nich. jak boli to paracetamol i cierpliwosc. u mnei to trwalo 5tyg:(

dolcia wspolczuje meczarni. po co lekarze daja te oksytocyne nieszczesna? skoro chyba u ciebie akcja szla do przodu? mi sie udalo tego uniknac bo pozno do szpitaal trafilismy

sallis o mnie mikolaj tez zapomnial. roche mnei to przeraza:) bo teraz jestem na drugim planie. dzidzia najwazniejsza:) fajnie, ze Domi lepiej spi.

gogoja moze faktycznie lepiej pojsc prywatnie zeby miec zpokojne sumienie. brawo dla maluszka za nowe umiejetnosci:)

izuneik grzyb powaznia sprawa i koniecznie misiecie go zlikwodowac. potwierdzam, ze sa skuteczne srodki na ich usuniece:) a na wiosne batalia ze spoldzelnia! zdrowka dla Lenci

zawalka to pierwsze koty za ploty z tym upadkiem. oby ich bylo jak najmniej!

dzień dobry :)
czy piastowskie zmobilizuje się na spacer? na 11 bym mogła przyjechać... tylko muszę wiedzieć czy sama nie będę chodzić...
Vii a Madzioszkę da się wyciągnąć czy zajęta jest?
a karolq? ona też z tego rejonu, prawda?

Beti - witaj z powrotem :)))))))))))) super że jesteś :)

Ostatnia edycja:
Hej ho,

wróciła jedna pobudka w nocy (o przespane noce chyba będziemy walczyć z L. na siłę ).
Na rozpoznanie przyszedł sam kierownik! Zmierzył temp. (19 st.) i wilgotność, która okazała się za wysoka-60%. Popukał w ściany i po usłyszeniu dźwięku pomyślał, że są docieplane przez nas :/ a nikt tu nic nie robił od początku istnienia bloku. Poszedł obejrzeć kuchnię i wywietrzniki. Morał na dziś - zawiadomi kominiarza, by się z nami skontaktował (w pon lub wt), umówił na wizytę i sprawdził przewiewy (jeśli dobrze pamiętam, kominiarz był w październiku i było OK)... W martwym punkcie jesteśmy :( Wygrzać pokoju się nie daje, wietrzenie przy takiej pogodzie pogarsza sytuację...

Beti - witaj spowrotem :) bezobjawowe wyżynanie się zeba - marzenie każdego rodzica :p Gratki dla D.!

reklama
Ja muszę wybrać się do Biedronki :) Tam na Ptasią.. i może przejść się do parku.. ale tak k. 13, bo teraz Majka śpi, nakarmię ją po 12 i wtedy mogę śmigać :)

Do góry