reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Hej ho,

my w środę popołudniu wylądowałyśmy w szpitalu z zapaleniem płuc :( wczoraj wyszłyśmy...
W nocy mnie dopadło jakieś zatrucie i biegałam do wc, dziś jestem słaba, zmarznięta, padnięta. Lena krztusiła się dziś nad ranem jakąś dziwną wydzieliną, co mnie przerażało! Teraz tylko jeść i pić nie chcę, więc się zmuszamy...
Madzioszka - pediatra... brak słów, dziś z nią gadałam przez tel....

anias uściski dla Nadii
katoryba szczepimy skojarzoną 5w1 (Infanrix), tak jak pisałam w naszym przypadku nic się nie dzieje ;)
izuniek współczuję.. duuuuuuuużo zdrówka..
marzena miło było poznać, dzięki za krótki spacerek (szczesliwej teeeeż) :)

pozdrawiam :)

faktycznie, nadążać z czytaniem nowych postów nie jest wcale tak łatwo ;)

dla córci anias buziaki !

a dla Lenki -zdrówka-biduleczka :( a i tobie zdrówka co by zatrucie poszło sio

spacer super tylko zmarzam cholernie pora juz na cieplejsze spodnie ;) no i maly mi zmarzł jednak zimowy kombinezonik wraca w łaske do mojego zmarzlucha.... bo ten co dzis miał za cienki jak nic....rączki i stópki sam lód :( ale jutro bede madrzejsza ;)

Nadusia wszystkiego naj na 10 miesiecy:)

sallis/anias/szczesliwa/marzeba ja sie tez jutro na bank dolaczam na spaceros:)

izuniek bardzo wspolczuje i zdrowka zycze. a Lence juz lepiej mam nadzieje? a ty pewnie zlapalas cos w szpitalu zoladkowego:(

szczesliwa no juz calkiem zimno jest. lepiej troche cieplej ubrac niz za lekko bo mlody lezy w wozeczku i specjalnie sie nie poci pewnie;)

hej,

nnita - nam rowniez milo bylo poznac

szczesliwa - no ja nie wiem, Majcia po randce rozgrzana a twoj chlopina co? ;) jutro ich razem do wozka wsadzimy to na pewno bedzie mu cieplej :p

beti - no raczje, musisz sie zebem pochwalic ;)

Nadinka - calusy staruszko :*

Lencia trzymaj sie dzielnie i wracaj do sil, no i ty Iza tez jak najszybciej

my dzis znowu same, maz w nocy wroci ze szkolen, ale na pt i sob jedziemy z nim :) swoja droga mloda spedzi pierwsza noc poza domem, no i w jednym pokoju z rodzicami ;) ...ciekawe jak sie jej spoba

Ostatnia edycja:
sallis/anias/szczesliwa/marzeba/beti ja sie tez jutro na bank dolaczam na spacer :tak:a o której zbiórka?
izuniek-szybkiego powrotu do zdrowia zwłaszcza małej
anias- całuski dla Nadii
Pozdrawiam

anias/szczesliwa/marzena/beti/oleczka/zawalka - ja będę tam gdzie zawsze w okolicach godz 11 :)

anias - buziol dla 10-miesięcznej Nadusi :*

marzenka - już swatasz córunię? ha ha ha zapytaj tatusia co on na to :>

izuniek - zauważyłam, że Cię nie ma, ale nie spodziewałam się, że w szpitalu jesteście!!! zdrówka zdrówka zdrówka!!!

szczęśliwa
- ja też dziś zamarzłam! jakiś zestaw spacerowy muszę sobie przygotować na porę jesienno-zimową :/ kiedy będzie wiosna????

zawalka
- pocieszyłaś mnie że u Was też nocki takie se. Kurczę to się tak nie da, że ja będę w dzień częściej dziecko przystawiać do cyca, bo ona nie chce i już, i się nie da zwyczajnie. w nocy cisza ciemno i dziecko je, a w dzień przecież wszystko w koło jest ciekawe i co ona będzie marnować czas na jedzenie... Cały czas sobie powtarzam to kiedyś minie ;)
a kąpiele takie w dużej wannie Domi ma chyba od 2go miesiąca więc nie robi na niej większego wrażenia ;) a basen tak wyciąga energię że śpi 2 godziny :D uwielbiam ;))

karolq - u nas siedzenie nie wiele zmieniło :/ sadzam ją dość wysoko i niestety czasem nawet to nie rozwiązuje problemu... co ręce to ręce jednak ;)

ja chcę też dzidziusia z ząbkami :] tyle ich wysypało na forum ostatnio ;) chyba sobie zrobię zaraz szczerbolka ;))

reklama
sallis u nas dopiero pomoglo na maksa wysokie siedzenie dlatego ciesze sie ze juz umie i moge tak robic choc czasem chce wsttawac no i wtedy rece ale juz rzadziej

Do góry