reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

My dzisiaj zawędrowaliśmy aż do Przylepu. Jaśko spał prawie 3 godziny na spacerku. Pogoda sprzyjała:). Dziadkowie przywieźli harmonijkę ustną i tatuś mu grał na niej różne melodie, a on oszałomiony. Był tak tym podekscytowany, że po raz pierwszy padł po kąpieli bez cyca. Na razie śpi - ciekawe jak długo:)

Sallis - grunt to rodzinka:) A co planujesz zrobić u tego fryzjera?

Marzena - i jak tam po aerobiku? Szkoda, że znów same będziecie:(

Outstanding - Ślicznie razem wyglądacie:) A Majka - taka mała królewna w tym ubranku. No to macie już to za sobą.

Katoryba - wróciliście już? Mam nadzieję, że jutro idziemy razem na spaceros. Mam coś dla Bolcia.

reklama
outstanding - no dzieci czasem wiedza jak sie trzeba zachowywac :)

sallis - no wiadomo ze z mama sztame trzyma, jak tato cos nie tak powie albo zrobi to po kapieli dostaje od Majci po jajkach ;) a co u fryzjera kombinujesz? uwazaj na farby :p

zawalka - po aerobiku generalnie superowo :) fajnie sie poruszac do muzyczki, co prawda gorne miesnie brzucha dawno nieuzywane i troche czuje ;) no niestety znowu same....strasznie tego nie lubie...wiec jakby sie komus nudzilo to mozna do mnie smialo wpadac, nawet na noc :p

Hej
Outstanding :-) Ślicznie młoda wygląda :-) Ale minę ma nietęgą :-D
Zawalka - chwile dla siebie są najważniejsze :-) Dzięki temu możemy zatęsknić do krzykaczy
Oleczka - poczytałam o wymiance :-)

A u nas w końcu wyszliśmy na prostą z chorobami :-D jak mi ktoś katar przyniesie ... Żłobkowe dzieci w przedszkolu mają łatwiej :-) Moje co rusz coś ciekawego przynosi :-)

Pozdrawiam

Juhu,
My już u siebie :) nie ma to jak w domu :)

kordek - jest Dziękuję - faktycznie - a wtedy jak pisałam to było samo udostępnij... grzebali coś w tym akurat czy jak?

siw@ - też polecam papierki lakmusowe: przykładasz i jak masz niebieskie to są wody płodowe a jak nie to nie :)

emri - stanowczo za długo się nie widziałyśmy :) i my i nasi chłopcy ;P

Izuniek, emri, Marzena - blond ;P

zawalka - nas też mały mongołek najbardziej ujął :) polecam jeszcze raz i innym mamom do obejrzenia :)
Bolowa podróż ok - w jedną stronę spał 1,5 h, potem się bawił aż w końcu zaczął jęczeć bo nuda. Ale w sumie już było blisko więc nie robiliśmy postoju nawet. Z powrotem najpierw śpiewał i kontemplował piękno jesieni oraz obgryzał kółko od samochodu a potem kimnął aż do samego końca :)
Jak to nogi odmawiają posłuszeństwa? Teraz to się dopiero zaczną spacery - w końcu ja mogę spacerować! :) to jak jutro o której? :)
salis - biedna noga Twa... wyglądało to strasznie... to kiedy następny wypad na miacho?
Co tam planujesz wyfryzerować?

Beti - informuj na bieżąco w sprawie zębula - może większy klonik zgapi od mniejszego :)

outstanding - faktycznie aniołek :)

Marzena - z tym zapraszaniem to uważaj, bo jeszcze Ci się grupowo zwalimy na pidżama party plus dieciaczki i dopiero będzie jazda ;P

Pewnej ciotce udało się zajrzeć do paszczy bolowej (nie daje sobie zaglądać choćby nie wiem co, od razu warczy i się kłóci jakby mu co stamtąd zabrać chcieli) i orzekła, że ząb na dole niedługo będzie. Ile tym prawdy tego nie wiem ale ostatnia nocka znowu 3x pobudka :/

ha ha ha marzenka dzięki za radę :) ja nie farbuję włosów wcale ;) tak więc szaleństw zwykle nie ma. Zawalka, Katoryba pewnie zostanę przy swojej fryzurze tylko muszę iść bo w tej chwili to już chyba nie mam żadnej fryzury tak mi poodrastały :/ ale tylko do jutra :))
zawalka - a tak przy okazji 3 godziny snu?! to dziecko tyle potrafi? moje nie ;)
katoryba - trzymam kciuki za zęba :) fajnie by było gdyby te pobudki miały jakieś wytłumaczenie...
we wtorek przyłączam się tradycyjnie do spaceru :) żadnych dziur się nie boję ;)
minesota - święta prawda z tymi chwilami :) tata na spacerek małą zabierze to potem mam cierpliwość do jej płaczy czy marudzenia, a jak sama siedzę cały dzień to czasem wychodzę z siebie ;)

hejka, ja tylko na chwile bo wlasniw rocilismy od znajomych z wyprawy i umieram ze zmeczenia!!!

sallis powodzenie u fryzjera, korzystaj z relaksu:) ja w tym tyg tez sie chce wybrac

outstanding malutka to prwadziwy aniolek!!!! i jaka kruszynka:)

katoryba a nie sprawdzalas Bolciowi palcem dziaselek??? ja obstawiam, ze u was tez zabek bo u nas tez nie chce Dawido buzi otwierac, zaciska ja i wyrywa glowe, malo je z cycka (dzis w nocy musialam nad zlewem sciagac reka pokarm bo zapomnialam laktatora) i budzi sie nawet co godzine.

hej,
i po weekendzie, spacerowanie z dzieciaczkmi zaliczone, trzygodzinny spacer po placach zabaw aby mój przedszkolak sie wybiegał i wyszałał, dobrze ze córcia tak ładnie śpi na spacerkach.
Szczepienie mamy w czwartek z powodu katarku synka przeniesiono, a katarek córci jakoś zanikł nim się właściwe rozkręcił :)

zdrówka dla wszystkich chorujących - to ta pogoda taka piękna a taka zdradliwa

trzymam kciuki za ząbki aby szybko się wybiły i kłopotów nie robiły

spokojnej nocy i miłego dnia jutro

Helol:) 

Marzena moja tez napoczatku byla maruda jak zaczelam wychodzic. A teraz jest tylko krzyk jak wychodze zaraz sie uspokaja. Czas chyba na etap mama:)

outstanding
sliczne fotki:)

Katoryba u nas tez sie tak broni jakby jakies skarby tam miala:p

Hej ho,

weekend minął, choć średnio rodzinnie, ale dla mnie miło. Na kursie oderwałam się od rzeczywistości, spotkałam dawno niewidziane znajome, poznałam nowe :) Inna rzeczywistość! :)
W sobotę domowe lenistwo, nie licząc zabaw i zabawiania dziecka :p W niedzielę tata od rana do 16 zajmował się córcią i stwierdził, że jest zmęczony... Hmmm, ciekawe co/kto go tak wykończyło?:p Miło było usłyszeć słowa uznania za codzienne zajmowanie się Lenką.
Jak mi źle, że nie możemy do Was na spacer dołączyć :(((((((((((((
Marzena, Karolq - a gdzie chodzicie na aerobic? :>
Minesota - zdrówka na dłużej dla pociech! ;)
Katoryba - blond - WoW! Zżera mnie ciekawość jak wygladasz, jakieś foto? :> Oby pobudki zakończyły się widokiem ząbka :)
Outstanding - piękne z Was dziewuszki hihi Majcia jak księżniczka!

reklama
hej,

izuniek - ja chodze do fitmanii w mrowisku, jak dla mnie zajecia super, fajnie ze mialas okazje polaczyc przyjemne z pozytecznym, no i ze mezu docenil ;) ja sie zastanawiam jak moj sobie poradzi jak pojdzie na tacierzynski jak ja juz wroce do pracy :)

katoryba - no mnie tez teraz zzera ciekawosc! a co do pizama party to smialo, polozymy se maseczki na twarz, pomalujemy paznokcie i bedziemy zajadac lody i popijac goraco czekolada :)

Do góry