reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

... a dzieci spokojnie beda lezxaly na plasko:p hihi fajnie by bylo:p

Izuniek ja chodze na fitness do strefy kobit na ptasiej ale malo sprzetu tam maja glownie chodze zeby sie zrelaksowac po calym dniu z mala:)

reklama
hejka :)
outstanding fajnie że chrzciny Małej Wam się udały :) gwiazdeczka ;)
szczesliwa - zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia!! :)

trochę mnie nie było, ale Was poczytywałam. Weekend udany - znów weselny, nasze dziecko kolejny raz spisało się na medal, dlatego myślę że nie ma nam tego za złe że ją tak w weekendy ciągamy to tu to tam :p
nocki się uspokoiły więc to chyba jeszcze nie ząbki. Zresztą w czwartek przed szczepieniem pediatra oceni ;)

Hej dziewczyny:)
Dzisiaj stanęłam na wadze i kolejny kg na plus... a mi już tak ciężko:/ W tej chwili +11, a jeszcze 4-5 tyg. do końca. Nie wiem na ilu się skończy. A jak to u was było? Dużo wam spadło zaraz po porodzie? Dało radę w ogóle wejść w ciuchy sprzed ciąży? Widzę że wy aktywnie fitness, aerobik i pewnie większość już w super formie:)

P.S.
Oczywiście Wojtuś najważniejszy, nawet kosztem figury:*:*

Pozdrowionka

Dobry wieczór :)
siw@- szczerze to ja w całej ciąży przytyłam 8 kg a po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą ale po ok dwóch tygodniach wróciłam do swojej wagi i się jej trzymam. Dodam że przez całą ciąże cwiczyłam dwa razy dziennie(program dla aktywne 9-miesięcy)i teraz też cwiczę raz w tygodniu( na weekendy były mecze)i od tygodnia wzięłam sie za brzuchy :)
pozdrawiam reszte mam :)
przestańcie chorowac :-D

oleczka0585- tylko pozazdrościć kondycji i samozaparcia, ja bym nie miała motywacji ćwiczyć całą ciąże a już na pewno nie przez 3 pierwsze zarzygane miesiące, kiedy ledwo co miałam siłę z łóżka wstać:))

oleczka wow:) podziwiam za samozaparcie zeby cwiczyc w ciazy:) szacun;)

siwa ja przytylam okolo 9kg w ciazy i zaraz po porodzie weszlam na wage i bylo 5kg mniej (dzidzia 3020), po tygodniu 7kg mniej a po 3 tygodniach 9kg mniej. ale nic sie nie przejmuj bo 11kg to nie jest wcale duzo tylko normalnie:) nie bedzie tak zle zobaczysz!

Marzena - pidżama party w szczegółach brzmi ciekawie - jeszcze ciekawiej szczegóły opisane przez karolq ;P niewyobrażalne niestety :/

siw@ - ja miałam +10kg i bardzo szybko zrzuciłam - karmienie i opieka nad dzieckiem (brak czasu na jedzenie i ciągły ruch - spacery, noszenie itd) spowodowały, że już po ok 3-4 mies wchodziłam w swoje ciuszki przedciążowe.

Dzięki za wszystkie miłe słowa.. :D
My już wróciliiśmy do ZG.. więc propozycje spacerków podtrzymuję :)

Pozdrowionka!

siw@ - ja co prawda nie mialam tyle dyscypliny w sobie co oleczka, zeby codziennie cwiczyc ale tez sporo sie ruszalam. przytylam tylko 5kg i zaraz po porodzie to zniknelo. teraz niestety mam 4kg mniej niz przed ciaza :/ tak jak katoryba pisze, ciaglu ruch, karmienie piersia i brak czasu robia swoje...a na aerobik to zaczelam chodzic zeby miesnie wzmocnic bo kregoslup daje mi sie we znaki :/

katoryba - wiesz dzieci czasem maja zdolnosc sluchania mam (patrz wiekszosc ladnego zachowania na chrzcinach ;)) wiec moze sie uda. bo samotne wciaganie lodow i goracej czekolady to jakos tak depresja zajezdza ;)

eh dziecie spi a ja nie mam co robic :/ znaczy sie cos by sie znalazlo ale nic mi sie nie chce, a w pojedynke nie umiem odpoczywac ;)

reklama
Witajcie:)

Pamiętam, jak jeszcze nie byłam w ciąży i było mi przykro, że nie mam dzidziusia i moje życie takie jest bez celu jakiegoś, a teraz z żalem myślę o tym, czego będąc mamą nie mogę robić. Człowiek zawsze chce coś innego, niż ma. Dzisiaj Jasiurek powiedział z włoskim akcentem mama i się popłakałam.

Siw@ - ja przytyłam 12 kg i po 3 miesiącach po porodzie weszłam w swoje spodnie sprzed ciąży. Nie ćwiczyłam tylko zajmowałam się Jaśkiem i karmiłam piersią. Ostatnio nawet zaczęły mi spadać spodnie z tyłka po tych codziennych spacerach.

Katoryba - oj nie ładnie tak nabierać koleżanki:p

Marzena - aż sama jestem ciekawa jak tatuś Majeczki sobie poradzi na tacierzyńskim:)

Nnita - ale Wam dobrze tak co weekend się weselić:)

Spóźnione buziaki dla Filipka:* i dzisiejsze dla Majeczki Outstandingowej:*

Ostatnia edycja:
Do góry