reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hey Oleczka! ;) jak ja kobito lasowa ;)
mysza po mikim należą ci sie szybkie porody ;) a wierszyki mam jutro moge ci przyniesc bo z tablicy pani skserowała mi
dzis popoudniu widziałam Ale martini-jaka słodycz -smieszka mała :)

w ogóle to mam młyn mały ale najważniejsze - żyję ;)

a chwaliłam się, że moje 2 miesieczne szczescie wazy 7 kilo i ma 69 cm? no...mam co nosic ;) tym tempem to zaraz dogoni córe bo ona niecałe 10 kg... ;)

reklama
Juhu,
Izuniek - brawo dla Lenci za siedzenie :) za moich czasów w przedszkolu takie leżaczki były z pasów przeplatanych w ramie drewnianej a teraz mówisz, że na dywanie się leżakuje? hmmm to chyba mało wygodne dla dzieciaczków na drzemkę :/
nooooo w końcu się chłopinie oczka otworzyły :)

Beti - widzę, że kloniki jedzą w podobny sposób ;P
My idziemy :)

vii - oj będzie impreza roczkowa, maluchy nabzdryngolą się że hej %-) będziemy szlaki przecierać :)
o dniu chłopa pamiętam - muszę coś jutro wykombinować dla moich mężczyzn :)
a w jakie rejony ta przeprowadzka?

Marzena - a gdzie na bioderkach byliście? i co lekarz powiedział?
spoko Bolo też wył na początku jak go na brzuch kładłam a leżeć musiał bo miał przepuklinę. A teraz tylko na brzuchu zasypia. Kolanka pod brzuszek i tak w kuckach zasypia. Także za "chwilę" jej się odmieni :)

zawalka - trzeba było nocować w piwnicy jednak ;P właśnie miałam 2gie podejście do czipsów-wstręciuchów bo browarka piłam i kusiło z szuflady ;P a Johny może się budził bo za długo spał przed nocą, albo pyr mu zaległ na żołądku ;)

oleczka - cześć, suwaczek wstawiaj :) jak to możliwe, że Ty ją sama wyciągnęłaś? nie potrafię sobie tego wyobrazić nawet! szacun!

szczesliwa - 2,5 miesiaca i 7kg? szczena mi opadła ;P faktycznie masz co nosić. Skąd takie różnice w rodzeństwie się biorą? hmmm nie zrozumiem natury...

Jeszcze tylko jutro :) ciekawe do której będę siedzieć - ostatni dzień miesiąca - dzisiaj do 17 prawie... :/ bleeeeech

ej moj synus to teraz wazy niewiele ponad 7kg!!! a wasze dzieciaki to jakies kolosy:) tyle mlodsze i waza spoooro;)

katoryba ja jak widzialam na filmie to wyciaganie to wychodzi glowka i jak pojawia sia ramionka to chwytasz pod paszkami. a wiadomo, ze wtedy to juz kwestia sekundy:)

hejo

szczesliwa - no imponujace wymiary :) smiesznie ze z tych samych rodzicow tak rozne dzieci ;)

olenka - witaj, fajnie tak samemu dzidzie wyciagac :)

katoryba - bylismy w aldemedzie u boguslawskiego, powiedzial ze wszystko ok no ale usg i tak trzeba robic ;) to za twoja rada czekam cierpliwie na polubienie pozycji brzusznej ;)

beti - fajowe zdjecie przy suwaczku :) nad fotelikiem sie zastanawiamy czy chce nam sie kase na baze wydawac... w sob bedziemy ale na krotko bo o 11:50 kolege z dworca odbieramy

zawalka - jak ci wczoraj zaczelam odpisywac to mi sie tel rozladowal i potem cie szukalam po osiedlu :)

no my po imieninach, prezent na dzien chlopaka tez juz wreczylysmy :) a ten moj skubany maz jeszcze za tydz ma urodziny :) dzis czeka mnie sprzatanie bo skoro gosc na weekend no to w sob nie bedzie jak posprzatac

milego lasencje

Witajcie:)

Oleczka - ale super sprawa z Twoim porodem. Ja chciałam rodzić naturalnie i niestety nie wyszło:(. Ładne imię ma Twoja córcia:).

Beti - ja się wybieram jutro na ten piknik SR. A wiesz w którym miejscu dokładnie on będzie?

Katoryba - i zjadłaś te chipsy do końca?

Szczęśliwa - ale Twój synek rośnie jak na drożdżach:). Później będzie bronił siostrzyczki.

Marzena - nie mogłaś mnie znaleźć, bo łaziłam po lesie. Myślałam, że Ty już w domku siedzisz.

A mój P. jedzie dziś na wieczór kawalerski kolegi. Wraca jutro koło południa. Ja mam zamiar posprzątać chatę. Ciekawe, czy mi się uda:).

Miłego dnia wszystkim:)

Hej
Dziewczyny które pisały na maju 2011 i grudniu - wasze wątki od miesiąca nie miały wpisów... w związku z jesiennymi porządkami dołącze je do wątku mamy 2011 :-)

Ja śpię na stojąco - w nocy Młodej przeszkadzał kaszelek... i o 5 wyła przez godzinę :-(

Idę korzystać z sotatnich dni wolności :-) Powiedzcie na ten piknik osoby którer teraz nie uczestniczyły tez mogą przyjść ? :-)

Dzień dobry!

Witam nowe mamy:)

Dobrze że chłopy nam rosną będą miały w czym dziewczynki wybierać:D

Najlepszego najmłodszym i starszym bratom:*

Widzę, że nowe smaki z biedronki na tapecie:d najgorsze jakie jadłam to były grzybki w occie fuj:D

u nas jakaś masakra młoda jest chyba podłączona do elektrowni atomowej:D od 5 gada porusza się, wiatraki kręci. wiecie gdzie sie wyłącza to trubo u dzieci? :)

milego i owocnego dnia!

Witam

czy któraś z was używała inhalatorka podczas kataru i kaszlu, bo ostatnio moja rodzinna poleciła mi stosowanie i teraz tak patrzę w internecie ale nie bardzo wiem czym się kierować i co wybrać

reklama
Do góry