reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
hej Dziewoje :)
no i pierwszy dzień w pracy zleciał, mała z babcią, podobno grzeczna była ;p

Witaj Oleczka- dobrze pamiętam, że to Ty szukałaś położnej, która odbierze poród w domu? Udało się?

a ja nie mam weny do pisania dzisiaj sie dowiedzialam ze kolezanki syn w wieku zuzki z watku glownego ma nowotwor i jakos tak glupio teraz ze czasem sie marudzi jakie te dzieci marudne jak niektorzy takie problemy maja;/

oleczka witaj:)

taaa jutro dzien chlopaka:p ale nie meza hihi :p

karolq masz racje:( czlowiek narzeka a tu takie problemy ludzie maja. ja czesto mysle o corce moich tesciow, ktora zmarla jak miala 8,5 miesiaca na zapalenie opon mozgowych. nie wiem jak oni sie po tym pozbierali...

oleczka witaj! wlasnie cos mi sie tak zdaje, ze juz wczesniej cos pisalas:)

vii wspolczuje, ze mezu ciagle poza domem. ale na szczesce to tymczasowo tylko;)

Hej ho,

zebranie z rodzicami przedszkolaków zaliczone :D całkiem sympatyczne, żywię nadzieję na miłą współpracę :) Rozbroiło mnie pytanie mamy: "A jak teraz ubierać dziecko?" To ja mam jej mówić??? Ach te mamy :p
Lenka wpadła w rytm, bo budzi się codziennie o 4.30 na mleko, tylko z ostateczną pobudką bywa różnie, raz o 6 (dziś, kiedy potrzebowałam dłuższego snu) koniec spania a nieraz jakoś do 7 się udaje...
Z M. jestem dumna, radzi sobie świetnie, odbiera dzielnie Córcię :) Dopiero teraz widzi o ilu rzeczach trzeba pamiętać zanim się wyjdzie z domu z dzieckiem na spacer (bo wychodzą po mnie :D) i w ogóle ile to roboty przy niemowlaku hihi

Karolq - buziak za wczorajszą miesięcznicę dla Zuzi :-*

Pozdros dla Wszystkich!!! :)

Witajcie!
Dziękuje za miłe powitanie :-)
vii-nasze maleństwo urodziło się 18 czerwca 2011, waga 3100 wzr.53 cm imię Liliana
cały czas karmię piersią i rośnie szybko bo juz waży 7200:szok:dzisiaj zważylismy-taki mały nasz pulpecik...
kordek- dobrze pamiętasz-do samego końca było wszystko dobrze juz tylko czekalismy no ale pierwsze skurcze przyszły 4dni przed terminem i jak pojechalismy na Ktg zobaczyc jak Lila sie ma to już był początek porodu i musielismy zostac w szpitalu(sulechów)bo mała miała wysoko główkę(utknęła na spojeniu łonowym)ale było dobrze bo w sumie wody odeszły juz na mecie(a było ich duuzo)-cały czas była przy nas nasza połozna i bardzo dobrze w spominam cały poród-czasami wracam do tego momentu bo dodam że sama ją wyciągnełam :tak:i połozyłam na brzuchu CUDOWNE UCZUCIE

ogólnie szybko wróciłam do formy...
teraz nawet wznowiłam treningi :) gram w piłkę nozną :-D

oleczka ale cudownie, ze sama moglas ja wyciagnac!!! widzialam kiedys na filmie z porodu cos takiego i bylam zachwycona. tak planowalas, wyszlo spontanicznie czy polozna zachecila? ja przy drugim tez tak bym chciala:)

izuniek oby wspolpraca z rodzicami byla owocna dalej:)

Hej :-)
Izuniek skąd bierzecie wierszyki w przedszkolu - mam wpisane wiersze do nauki Miśkołaka i nie mogę ich znaleźć a nie chce mi się pisać ze ściany :-D ? :-)

Oleńka - witaj :-) Super opis :-D Ja choć 3 nie planuje - to się ze mnie babeczka śmiała że z nim nie zdąże na porodówkę :-)

Pozdrawiam

Mysza - już wierszyki? Chyba na pasowanie, tak? :) a źródła są różne, w internecie jest mnóstwo ciekawych, z różnych książek się bierze, wiele możliwości. Poproś o skserowanie, my będziemy wiersze i piosenki kserować i wieszać w koszulce na tablicy ogłoszeń grupowych :)
Oleczka - witaj ;) oj kluseczka hihi Nasza Lena teraz tyle waży :p a imię śliczne! :)

reklama
Do góry