reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
hej, wiecie gdzie mozna wypozyczyc laktator elektryczny? w szpitalu juz nie maja, w Xeni maja maszyny ale nigdzie nie ma do nich zestawow z medeli tzn ono i bobas nie maja. Moja mala ma zoltaczke i jest w szpitalu a ja musze pokarm sciagac bo ja sztucznie karmia a zanim mi przysla z allegro pewnie minie kilka dni :( mam maly reczny ale slabo sciaga :(

ja mam elektryczny - ale nie medeli tylko jakiś tufi czy tifi - pożyczony od kolezanki - ale masakrycznie niszczy sutki (a może tylko moje???) zassysa wg mnie za dużo piersi - nie same brodawki i tą brązową otoczkę - może mam za małe cycki - nie wiem (???) i odciąganie nim to katorga była - póki co odciągam naszej kochanej Katorybki laktatorem...ale to pożyczony i też w sumie aż głupio, że go tyle mam (Katoryba sorry!!!! czemu się nie upominasz babo???) no muszę sobie kupić - bo nim to odciąga sie rewelacja bez bólu i zaciskania zębów - ale jak coś to możesz spróbować!!!!! daj znać!!!!

ja dziś jakoś padam na ryjek - mialam korepetycje - zmęczona psychicznie - że też tacy ludzie chodzą po świecie!!!!!wymiękam!!!!

Hej ho,

nareszcie mam dłuższą chwilkę na BB!
Wakacje wymęczyły mnie tzw. "inaczej", a powrót do rzeczywistości jest okropny... Ciśnienie w Gdańsku wg pielęgniarki wyszło OK, bo 112/70, a ja się nie znam czy 120/60 lub 80 to już bardzo za dużo :/ Lekarz nam tego nie wytłumaczył...
Dzisiejsza wizyta u lekarza znów śmieszna, ale najważniejsze, że z Lenką jest dobrze, gardło lekko zaczerwienione, ale zostajemy tylko przy wit. C. Katar niestety nas nie opuszcił :( Nasivin nie pomógł przez tydzień, więc teraz tylko wodą morską lub solą zakrapiać będę. A jej głos sam ma wrócić. Dr się śmiał, że za bardzo kibisowała Falubazowi :p a ona śpiewała sobie nad morzem na całego!!! Do żłobka iść może, ufff...
Wieści o pracy na grupie :p

Aaaa i dziękujemy w imieniu Naszej Półroczniaczki :)

Juhu,
e_v - i bardzo dobrze, że Ci ciśnienie opadło, trzeba się radować jak najwięcej :)
ło matko.... 7140 <szczena opada> a laktator to dziwne... może jakoś źle zmontowałaś inne elementy?

marttini - z laktatorem spoko - ja już nie karmię cycem a siora jeszcze trochę do porodu ma więc luzik :)
odpoczywaj i odmóżdżaj się ile wlezie ;)

Weeeeekend!!!! :)

reklama
to może macie tę samą siostrę?:D

Moja Betka dziś przeszła samą siebie, ma problemy z zasypianiem. Myślicie, że może mieć to z wiązek z witaminą C którą podaje jej na noc?

Do góry