reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Juhu,
Hanik :*

cosa
- witajcie w domku, myślę że poczekaj ze spacerek jakieś 2 tygodnie. Wszystko zależy od pogody. My byliśmy na pierwszym spacerze jak Bolo miał 2,5 tyg. tylko to zima była. Nikt Ci nie wytłumaczył dlaczego ta cc? rooming to faktycznie = pół na pół oceniany jest przeważnie.

pluszaczek - takie zapowietrzanie to coś strasznego. Nawet teraz jeszcze się to Bolowie zdarza jak się mocno stuknie, strasznie mnie stresują takie sytuacja :/
Podziwiam jak Ty dajesz radę z 2ką sama... szacun i wszystkiego dobrego :)

Izuniek - i jakie wieści od lekarza Lenki?

Wiadomość od emri - Filo ma zapalenie krtani bidulek :(

Byliśmy dzisiaj na spacerze z Bolem na moich plecach w Mai Tai - super sprawa, łatwo się wiąże i jest wygodniejsze niż chusta (jeśli chodzi o plecak). Jeszcze tylko jutro i łłłłłłikeeeeend i pewien ślub i pewne chrzciny ;P

Ostatnia edycja:
reklama
oj tak bedzie slub, bedzie sie dzialo:)

izuniek wlasnie jak tam sprawy sie maja?

cosa najwazniejsze, ze juz ok wszystko:) wczesnie po cc cie puscili do domu. mi sie wydaje, ze mozesz wyjsc jakos za kilka dni bo w pon i wtorek ma byc po ok 25st!

pluszaczek 2 na karku i ty sama z nimi:) wspolczuje szczepienia. u nas po drugim byly niezle przeboje z ryczeniem:/

no i buziole dla Filcia, biedak choruje:( to przez te zey czy jak? to J. pewnie znow na zwolnieniu...

katoryba, beti - nie przypominamy!!! :) a tak na poważnie to nawet przestałam się stresować a zaczęłam w końcu cieszyć :)

czy można w jakiś sposób zepsuć laktator ręczny avent? nie ciągnie :( ten mały zaworek dobrze mam włożony, a coś mi nie trybi :/ dobrze że trochę zapasów mam w zamrażarce :)))))

a zapomniałam dodać, że waga dziś wskazała 7170... także proszę nie mówić że elizka to klucha :p

Ostatnia edycja:
E-v postawa godna pochwały, trzeba się cieszyć!! oby sie wszystko udało tak jak sobie wymyślisz, życzę z głębi serducha:*

Katoryba to jeszcze jutro i weekendos:D

biedny Filuś. Co to jakaś inwazja najpierw kataros teraz gardziołko? Zdrówka dzieciaczki!

Izuniek w końcu spacer:>?

cosa najlepiej zapytaj położnej, podpowie Ci chyba najrozsądniej. Pamiętam jak mnie P. Krysia wyganiała na pierwszy spacer:)

e. Izuniek tak wiem jutro rodzinnie:D
2e: EV Becik to klucha;p ze swoim 7900:D

Zarzucam pomysł mój i Myszy kto w sobotę na pifko w ramach odstresowania się i wypicia za zdrowie pary młodej i Domi?

Ostatnia edycja:
pluszaczek dasz rade -podwójne mamy są mega zorganizowane :) trzymam kciuki!

ev na pewno bedzie pieknie i nie stresuj sie!

filuś biedaczysko ale teraz pogoda zdradliwa...ech....zdrowia!!!

cosa ja tam zwolenniczka od razu by wychodzić to nie zima nie ma mrozów, a p. krysia to by na spacer od razu wyprowadziła i opowiedziała jak to "za granicą jest"- bo tam nikt sie nie bawi w werandowanie itp tylko sie wychodzi i dobrze bo powietrze te same :D ja bym zaczeła od małej rundki na 15 min-trzymam kciuki za was

hej lachony,

filus - zdrowka bidaczku. cholibka coraz gorsze te choroby...

e_v - i taka cieszaca sie postawe utrzymuj :)

cosa - my na spacer wyszlismy po 2 dniach i to tylko dlatego ze pierwsze dwa dni lalo ;) a pogoda byla ciut lepsza niz teraz wiec mysle ze nie musisz dlugo czekac

madzioszka - no mi na piwko sie chyba nie uda wpasc bo M w sob ma szkolenia i wroci w nocy :(

izuniek - no i jak tam po wizycie?

a ja dzis jakas polamana po nocy, kregoslup mnie strasznie boli...trzeba sie rozruszac

Ostatnia edycja:
Hej
Witam się i ja :-) U nas katar powoli odchodzi w niepamięć ... choć obstawiam że u Mikiego tak będzie do końca sezonu przedszkolnego :-D

wszystkim zdrówka :-)

Cosa - Gratulacje - super że już w domku :-)

Pozdfrawiam

Hej ho,

we wtorek ciśnienie wyszło 112/70 a nie wiem czy to wielka różnica niż 120/60 lub na 80. Do lekarza nie dzwoniłam , nie chciał to nie. W styczniu sobie pogadamy...
Od wczoraj L. ma chrypę, dziś już gorszą, więc idziemy do lekarza, dziś znów "Abdul" przyjmuje :p obawiam się, że i ma krtań załatwiliśmy :/

Lena toleruje tylko słoiczkowe jedzenie po 4 m-cu, więc w nocy jest głodna i je ok 1 i 6 :/ czyli wielka d**a!!!!

Buziakuje Was!!!

reklama
Do góry