anias:)
Fanka BB :)
tak , byli skontrolować prawidłowość wykorzystania zwolnienia lekarskiego. Mnie nie było w domu, babcia ma 88 lat więc miała prawo nie słyszeć domofonu. W środę dostałam listem zwykłym pismo z zus-u. Dali mi 3 dni na wyjaśnienie. Do czasu złożenia wyjaśnienia wstrzymali mi wypłatę zasiłku chorobowego Mam zwolnienie chodzące więc te kontrole są chore moim zdaniem. Napisałam w piśmie zgodnie z prawdą, że mam zwolnienie ze względu na niedyspozycję spowodowaną zaawansowaną ciążą, że na zwolnieniu są prawidłowe kody czyli 2B(moge chodzić) i że w tym dniu byłam na umówionej wizycie u kosmetyczki. Pani w boksie nr 14 była nawet miła
Chciałam po drodze kupić coś do ubrania bo idziemy dziś na kolację do znajomych ale w Focusie takiiiiiiiiiiie kolejki, że spasowałam;-)
Wciagneliśmy z Bartusiem łazanki ,idę troszkę odsapnąć bo umęczyła mnie wyprawa do miasta
Chciałam po drodze kupić coś do ubrania bo idziemy dziś na kolację do znajomych ale w Focusie takiiiiiiiiiiie kolejki, że spasowałam;-)
Wciagneliśmy z Bartusiem łazanki ,idę troszkę odsapnąć bo umęczyła mnie wyprawa do miasta