reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hello:) Ach te wózki...my dzisiaj znów byliśmy w Dariuszu, żeby jeszcze pooglądać. Tam są te Roany, bardzo podobne do tego, który Anias ma na oku. Rzeczywiście te koła robią swoje, wózkiem można bujać na wszystkie strony, gondola to prawdziwa 80 także fajny. Ale właśnie, dlatego, że jest duży u nas odpada, bo bagażnik mały. I w tych Roan Marita strasznie głośno składa się budka, tak strzela okropnie. Nie wiem jak w tym Twoim Anias

reklama
ale tu pustka...

co do wózków to my zdecydowanie chcemy duży, żeby było sporo miejsca w gondoli :) ale auto też duże, więc nie będzie problemu...

a ja zła jestem... myślałam, że już do końca tygodnia będziemy wiedzieć co z kredytem, a tym czasem jedyna odpowiedź z banku to taka, że starają się robić co mogą, bo pracują w okrojonym składzie (część analityków jest na urlopach) i rozpatrzą wniosek tak szybko jak się da... no kurcze to już będzie 3 tydzień leciał :( a czas ucieka... jak odmówią to już nie będzie czasu złożyć wniosku gdzieś indziej i jesteśmy w plecy 5 tys...na poprawę humoru kupiłam słodkie body z napisem "kocham mojego tatusia" ;)

Hej :-)
Emri - zakładnika w przyszłym tygodniu odwiozę :-) Kuzynka ma Roana - ale ona mieszka na wiosce - i go w domu chowa i nie narzekała - ale ja do auta bym go nie schowała :-(
Anias - Wózek - hmm wielki :-D ale jeśli masz gdzie trzymać :-)

Vii - nieźle :-( może uda się coś przesunąć ?? Może sprzedający poczekają ....

A u nas znów choroby :-( Chyba cebulki i czsnku więcej będziemy jeść :-)

Pozdrawiam

na pewno nie uda się nic przesunąć... może i by tamci państwo poczekali, ale mają takiego synka, że on tylko patrzy jak tu kogoś oskubać... także będzie się cieszył, że zarobi 5 tys, a mieszkanie może ponownie wystawić do sprzedaży...

na pewno nie uda się nic przesunąć... może i by tamci państwo poczekali, ale mają takiego synka, że on tylko patrzy jak tu kogoś oskubać... także będzie się cieszył, że zarobi 5 tys, a mieszkanie może ponownie wystawić do sprzedaży...

A to skunks :-( To trzymam kciuki by przyspieszyli w banku...

Myyszaaa a żądasz jakiś okup? :)))
Vii strasznie długo w tym banku załatwiają sprawę, tak to jest, że nikt z człowiekiem się nie liczy:( Ale szansa jeszcze jest więc kciuki zaciśnięte;)

A ja pochwalę się, że mam najwspanialszego męża...właśnie zrobił naleśniki z jabłuszkiem i cynamonem;))) Pyszności mam dziś na kolację:)
Jutro pewnie nasz wątek ruszy pełną parą po weekendzie;) bo na prawdę pusto tu...

dzień dobry w śnieżny poranek;)
chłopcy wyprawieni do szkoły i pracy, śniadanko zjedzone i chyba wskoczę jeszcze pod kołderkę;-).
miłego dnia :happy2:

reklama
ale tu pusto...

gdzie Wy się wszystkie podziewacie ??

wiem, że to jeszcze kupa czasu, ale tak sobie dzisiaj myślałam o chrzcie... planujecie ?? na kiedy ?? dom czy restauracja ?? my myśleliśmy o Wielkanocy...a trzeba trochę szybciej o nad tym się zastanowić, żeby odkładać pieniążki...

Do góry