reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
i po spotkaniu... nie jest źle... przez jakieś swoje stare zaległości obniżyła nam się wiarygodność w banku, bo kiedyś później ratę wpłaciliśmy... i ja i mąż... no cóż... ale zdolność mamy bez rodziców na 176 tys... i w takiej kwocie szukamy mieszkania... nie jest źle :) da radę kupić takie z 52 m kw 3 pokoje... wystarczy :) no i kredyt "rodzina na swoim", więc rata przez 8 lat mniejsza...i co najważniejsze kredyt bierzemy bez rodziców :)

dzięki za kciuki i wsparcie :) kochane jesteście :)

Ołłł jeeee:))) wiedziałam, że będzie dobrze!!! Jak doradca tak dobrze wyliczył, to w banku juz załatwi co trzeba;) To co jakaś specjalna parapetówa dla brzuchatek??? A powiem Ci jeszcze, że znaleźć mieszkanie to tez nie lada wyczyn, my mieliśmy już przyznany kredyt, decyzja była ważna miesiąc i trzeba było wynaleźć coś sensownego...W sumie na ostatnia chwilę coś się udało. Powodzenia!

no a jak :) jak tylko będziemy na swoim to oczywiste, że będzie specjalna parapetówa dla ciężarówek :) no nam kazała najpierw znaleźć mieszkanie, a później wniosek o kredyt, bo na decyzje czeka się 3 dni... sprawdziła cała naszą historie, czyli to co widzi też bank także mam nadzieję, że na 100% będzie ten kredyt :)

vii trzymam kciuki:)
dziewczyny przepraszam:-( , nie chciałam żadnej z Was wystraszyć moją przypadłością.
Jak będzie trzeba to będę leżała do końca najważniejsze, żeby z małą było wszystko dobrze. Jutro wizyta u ginka.
Dzisiaj praktycznie cały dzien leniuchowalismy z Bartoszem, misiek odkurzył pomógł przy obiadku, kochany chłopiec. Koło 18 podjechaliśmy do Focusa bo mamy dziś rocznice ślubu i szukałam drobiazgu dla mężucha. Jak wróci w nocy to będzie miał niespodziankę przy łóżku:)

Co do ciepłych rahstop i leginsów dla ciężaróweczek to jak juz mówiłam na Wrocławskiej jest fajny sklep, ekspedientka bardzo sympatyczna, doradzi pokaże co trzeba:)
wypróbuję przepis na sałatke w sobotę, do tej pory robiłam taką tylko bez makaronu... ale mam smaka;)
miłego wieczoru

vii - fajnie, że z kredytem idzie ku dobremu. Sałatka wyszła cacy, ale sporo jej wyszło.
anias - dobrze, że napisałaś co Ci dolegało - przecież my nie wiemy co jest normalne a na co zwracać szczególną uwagę. Mój brzuchol dzisiaj już się nie napina i mały spokojniejszy. Myślę, że wczoraj miałam za dużo do załatwiania i mały czuł lekki stresik. Ale dzisiaj leniu****emy cały dzień :)

to super, że sałatka się udała :) anias:) katoryba ma rację, że dobrze mówić o tym co złego się dzieję, bo dzięki temu wiemy na co zwracać uwagę :) a mi mała od wczoraj coś mniej się rusza... tzn chyba tak samo jak jakoś lżejsze te jej kopniaki i przepychanki... chyba też się stresuje tak jak ja ;)

czeka mnie chyba nie lada wyzwanie z tym kredytem... potrzebujemy zaświadczenia, że poprzedni kredyt jest spłacony... dzwonię do banku czemu takiego dokumentu nie dostałam na co pani " o jej a to faktycznie spłacone przed czasem, to nikt nie zauważył"... nosz kurczę z tymi bankami Tobie nie wolno nie zauważyć, że dzisiaj jest termin płatności raty ;) a im wolno nie dopilnować formalności...dzisiaj też idziemy do biura nieruchomości... ale strasznie się boję, że znajdziemy mieszkanie ja się napalę jak to mama mów jak głupi osioł, a bank nie da kredytu... ale czy tak może być skoro ta pani doradca mówiła, że będzie dobrze... może tak tylko sobie gadała, żeby nas nie dołować ?? sama już nie wiem jakoś nie umiem myśleć, że wreszcie nam by sie coś udało...

jejku dziewczyny ja Was strasznie przepraszam, że ciągle tylko o tym kredycie gadam... możecie omijać moje posty, a ja sobie tak pomarudzę trochę ;)

anias:) a co kupiłaś mężowi ??

katoryba jejku zostało Ci już niecałe 10 tyg :) idziesz na pierwszy ogień :)

Katoryba tylko bardzo proszę, żebyś rozpakowała się przede mną, nie czekaj aż termin minie...Nie chce być pierwsza, a mam termin praktycznie tydzień po tobie:)
Vii daj spokój, jak my to wszystko załatwialiśmy to też o niczym innym nie było gatki, tylko jedno w kółko, norma:) Jakiego mieszkania szukacie? My jak szukaliśmy to od razu wiedziałam, że ma być z rynku wtórnego i wolę większe i do remontu niz mniejsze i zrobione na cacy. Już wtedy wiedziałam, że rodzina nam się powiększy:) Trafiło nam się 3 pokojowe, 57m2, co prawda w bloku, ale jakoś nie narzekam na hałasy czy coś, może jedynie mogliby bardziej o klatkę dbać. A remonty co prawda robimy do teraz, ale co tam pomalutku się zrobi...

reklama
anias ale w ktorym miejscu jest konkretnie ten sklep z rajstopami bo probuje skojarzyc ale mi nie wychodzi:)

vii widzisz, mowilam, ze bedzie dobrze. Teraz mozecie poszukac gniazdka dla siebie i dla maluszka:)

karolqa ja bede zamawiac rzeczy z apteki "dam o zdrowie", jest ich kilka w zg, jak zrobisz zamowiene w necie to podajesz miejsce odbioru, nic za to nie placisz. Na ich stronie www sa adresy aptek i caly regulamin:) pzdr

Do góry