reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

anias - Ja jakbym brała łóżeczko drewniane to brałabym właśnie z szufladą. Tak wygląda to Twoje leżenie? Że nie leżysz tylko łazisz? :-p Ale wcale się nie dziwię - też bym nie wyleżała za długo... Dobrze wiedzieć, że z Wami wszystko OK.
Zapisz się do Norwida - ja korzystam. Właśnie zaczełam wciągać książkę, która w pierwszym rozdziale opisuje spotkanie bohaterki (młodej mamusi) z innymi młodymi mamami i ich pociechami; a spotykają się owe Pani od czasów kiedy były w ciąży :-) Patrzcie jaki zbieg okoliczności ;-)
vii - zawsze chodzisz na wizyty z tatuśkiem?
Muszę się Wam pochwalić, że chyba znalazłam wózek dla nas :happy2: Coletto Matteo COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka. miałyście do czynienia z takim może? znacie jakieś opinie?

reklama
katoryba wózek wygląda fajnie :) ale ja nic o nim nie umiem powiedzieć... czytałaś opinie na necie ??

co do wizyt to będzie druga z mężem... pierwszy raz był ze mną w 18 tyg :) na ostatniej wizycie byłam w szpitalu, wiec tam już byłam sama i dlatego on już nie może się doczekać kiedy mała zobaczy, bo przecież przez 8 tyg już się strasznie zmieniła :)

Katoryba tu coś jest Coletto Wózek Matteo - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl, chociaż juz pewnie czytałaś. Osobiście nie widziałam na żywno i nic nie słyszałam na temat tego wózeczka, może podzwoń po sklepach i popytaj gdzie możesz zobaczyć go na żywo?

Anias też polecam łóżeczko z szufladą:)
My też jutro na wizytę, ale dopiero na 21...a najpierw do szkoły rodzenia:) I jednego i drugiego nie mogę się doczekać:)))

tak już czytałam te opinie, widziałam go też w Tobi na Pomorskim. Wydał mi się zgrabniutki, jedyne co to to, że rączka jest ciut chybotliwa przez to, że ma tą obrotową rączkę i teleskopową regulację jej wysokości; nie miałam wrażenia żeby miał słabą amortyzację (chociaż wiadomo-w sklepie podłoga gładka). Pojechaliśmy pooglądać Jedo Fyn, ale chłop powiedział, że mu się nie widzi i Coletto o wiele lepszy. Ech, już sama nie wiem...

Hej
Żyję :-D Ale jakoś taka śliczna pogoda że aż nie siedziałam przy kompie :-) Nie zdecydowałam się na żadne zajęcia dla ciężarówek... albo godziny nie takie :-(

AniaS - polecam z szufladą - Radek VII, w Klupś Łóżeczko Radek VII 120 Z Szufladą - zdjęcia, foto, galeria produktu taki miał Miki - szuflada w kawalerce robiła za składowisko zabawek, pościeli, za małych ciuszków :-D a potem miejsce spania kota :-D

Emri - powodzenia na szkole rodzenia :-D Nie przestrasz się boksów :-D

Katoryba - jakoś mi ten wózek za delikatnie wygląda - ale parametry super :-) nawet do małego auta się zmieści :-)

Vii powodzenia w podglądaniu papryczki :-) i pisz czy na papryka się nie zmieniła :-D

Pozdrawiam :-)

vii gratuluje postepow z mieszkaniem, juz niedlugo bedziecie sie cieszyc wlasnym gniazdkiem:)

katoryba musze przyznac, ze ten wozek jest calkiem sgrabny choc mnie bardziej sie podoba ten austin 4. Wole cos jakby klasycznego:) w koncu wrazenia wizualne sa tez wazne:) ale z tego co widze to kosz na zakupy jest zaraz pod gondola i to moze byc niewygodne. Kolezanka, ktora miala taki kosz musiala zakupy wkladac do niego zakupy pojedynczo. Ale cene tez ma za 3 czesci rozsadna.

aaa wiem co mialam jeszcze napisac, na ul. wyszynskiego w tym budynku gdzie jest sklep ogrodniczy od strony osiedla od tego tygodnia bedzie otwarty komis rzeczy dzieciecych Zyrafa. Wiem, ze maja tam byc mebelki, wozki, itp.

no to muszę się pochwalić, że w środę podpisujemy umowę przedwstępną :) jak uda nam sie skompletować wszystkie dokumenty to w piątek złożymy wniosek o kredyt... rozpatrywanie wniosku trwa 3 dni, także mam nadzieję, że jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie listopada będziemy już u siebie :) a jak nie dostaniemy kredytu to sie chyba pochlastam... to tak na marginesie ;)

Myyszaaa synek świetny :) widać, że szczęśliwe dziecko :) a tak poza tym to zdjęcia rewelka jak profesjonalne... sama robiłaś ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry