reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dobry wieczór:)
widzę, że jeszcze żadna marcóweczka się nie rozpakowała:)
miałam dziś intensywny dzień;) korzystając z odwiedzin babci męża (zajęła się Nadusią) pomyłam okna i odszczurzyłam z grubsza mieszkanie. Pogoda nie zachęcała do spacerów więc nie było mi szkoda dnia. Teraz ledwo żyję słyszę jak łózko mnie wzywa:-D spokojnej nocy mamusiom i szybkiego rozwiązania ciężarówkom:) dobranoc

reklama
oj faktycznie tu pustki, czyżby wszystkie marcóweczki wyczekiwały już przy drzwiach ;)

ja dziś jakaś śnięta jestem, niby spałam całą noc, ale normalnie nie wiem co się dzieje. a niby w drugim trymestrze ma się najwięcej energii ;) eh ciężko będzie wytrzymać dzisiejszy dzień w pracy :/

wstawać śpiochy :)

ja już na pełnych obrotach :)

Katoryba Bolcio dostał bardzo fajne prezenty :) to krzesełko to takie co później można stolik zrobić ?? też takie chcemy na chrzciny :) ale bardziej mi zalezy żeby każdy nie zapomniał o kartce czy pamiątce dla Hani na ten dzień :) zbieram dla niej dużo rzeczy i chcę żeby jak dorośnie miała piękne pamiątki :) (o mnie niestety nikt nie pomyślał, a z chrzcin ocalała mi jedna kartka :(

Anias jak już się tak rozpędziłaś z tym sprzątaniem to mogłaś i u mnie okna umyć ;) ja zajmę się Nadiusią :)

Marzena
z tą energią w ciąży jest bardzo różnie... przychodzi i odchodzi, raczej mały mamy na to wpływ ;)

marcóweczki stanie pod drzwiami z torbą nic nie da ;) ja w dzień porodu rano jeszcze tu wchodziłam i Wam pisałam, że nic się nie dzieje... pamiętacie ?? ;) a za jakieś 30 min zaczęłam rodzić ;) także może to jest sposób ;)

ale pogoda do kitu :(

miłego dnia Babole :)

hej

W sumie nie czekam :-( Bo jak sobie przypomnę :-) Że to plus minus 14 dni i jeszcze moje kwietniowe będzie :-D To jak widać nie spieszę się :-D

Marzena ja całą ciąże spałam :-D Drugi trymestr - dopiero końcówka mnie rozkręciła :-D

Pozdrawiam :-)

hello:):):)

Bolcio-supe prezenty dostał, to fakt - i praktyczne i takie "na pamiątkę"....ja zapomniałam o kartce;/;/;/ wałek ze mnie...ech pomroczność ciążowa galopująca w trakcie:):):)
- miałam pisać jaki torcik - chyba Kordek się pytała - też zapomniałam hehe - moja głowa, ma się znacznie gorzej:) - a więc torcik był z masą śmietanowo-czekoladową białą, z podkłądem z dzemu porzeczkowego:) na górze masa cukrowa i pierdółki śliczne co Katorybka zakupiła i ja cosik tam dodałam - uwielbiam taką robotę, tak samo jak pieczenie, szydełkowanie, robienie na drutach....jejku....marzy mi się np kawiarenka z kawami i herbatami, grzanymi winkami róznej maści - i domowych ciachem - ale .... może kiedyś marzenie się spełni???w Olsztynie takowa była, a tutaj jakoś w ZG jeszcze na taką nie trafiłam...
- co by nie straszyć....i nie wybiegać przed szereg///wczoraj wieczorem skurczaliśmy się co 10 a potem 7min - po kąpieli dzięki Bogu przeszło;/ miałam stracha nie powiem;/ ech...a tak fajnie się czułam i ta wiosna, słoneczko - i myślałam, ze jest git:) przecholowałam chyba trochę - ale dzisiaj jest już spokojnie, tzn rano - zobaczymy wieczorkiem. ja nigdzie się nie wybieram przed 15tym kwietnia i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

Marttini Ty normalnie lanie dostaniesz!! masz odpoczywać a nie świrować i wymyślać jakieś zadania! co do kawiarenki to ja też uwielbiam dłubać przy ciastach, dekorować :) może razem otworzymy taką kawiarenkę ?? :tak::-D fajna wizja :-)

Ej dziewczyny kawiarnia to też jest moje marzenie :) zawsze chciałam mieć lokal najlepiej w kamienicy na deptaku, może na 2-3 piętrach :) ale chciałam, żeby to była kawiarnia dłużej otwarta, żeby po godz 20 ludzie nie byli zmuszeni siedzieć w pubie przy piwie, ale np przy jakiś fajnych deserach i drinkach bezalkoholowych. Jakoś w polsce mało kto wpada na pomysł, że soki można mieszać i podawać z syropami i ozdobami tak jak drinki alkoholowe.

To co zbieramy kapitał? :)

ja jestem za :) super pomysł :) i ten z wózkami też można rozwinąć, bo faktycznie w zielonej nie ma takiego miejsca, gdzie bez obaw spokojnie można również z dzieckiem posiedzieć :) a bynajmniej ja nie znam takiego miejsca...

reklama
Do góry