Groszek_Kokosowy
Fanka BB :)
apmg ja już z tą witaminą sama nie wiem... u nas chyba te nerwy to nie przez wit. Podałam Hani na drugi dzień i była już grzeczna... za to na następny nie dostała i dawała czadu... dzieci ponoć źle przyswajają ten olejek co jest w witaminach, a nie ma go jedynie z tabletkach... także musiałabyś porozmawiać z pediatrą może coś doradzi... położną masz tą samą co my ?? tzn p. Ewe ?? jak tak to z nią nie ma co gadać już pytałam i żadnej konkretnej odpowiedzi nie udzieliła... jedynie, że mogę na kilka dni zaprzestać podawania i zobaczyć czy to wit powodują krzyki... :/ tyle to i sama wiedziałam...
Huhu a Ty spać nie możesz ?? 4 rano i na forum a mąż mówi, że to ja jestem uzależniona i nic dziwnego, że mały po wypiciu 50 ml chciał jeszcze, dziecko w wieku 3 tyg powinno wypijać około 100 ml mleka na jedno posiedzenie
Huhu a Ty spać nie możesz ?? 4 rano i na forum a mąż mówi, że to ja jestem uzależniona i nic dziwnego, że mały po wypiciu 50 ml chciał jeszcze, dziecko w wieku 3 tyg powinno wypijać około 100 ml mleka na jedno posiedzenie